VÅRE BEHANDLINGER

KLINIKK V SIGNATURBEHANDLING

KOMBINASJONSBEHANDLINGER

SKIN HYDRATING BOOSTER
Peel og mesoterpi + volite etter 2 uker.

Dette er en behandling som passer for alle hudtyper som trenger en hudforbedrende  boost med fuktighet, spenst og en jevnere hudoverflate. Behandlinger reduserer tørrhet i huden, reduserer linjer og gir økt spent og næring til huden. Mange opplever at dette en den perfekte boosten for å få huden under kontroll, også for de med sensitivitet og rødhet i huden.

Kr. 7500,-  

ARR BEHANDLING
Dermapen, peel + Volite etter 4 uker.

Har du arr etter f.eks akne? Da er dette den perfekten boosten for å komme i gang med ditt behandlingsforløp. Dermapen er en avansert fraksjonert microneedling behandling som øker hudens kollagenproduksjon. Dermapen benyttes for å behandle aknearr, store porer, slapp hud, rynker og fine linjer. Sammen med Peeling vil man må få en dypere og bedre effekt for å bekjempe arrdannelser i huden.

Volite er en skinbooster som injiseres i små doser i området med arr.

Kr. 7500,-

VENUS FREEZE ULTIMATE FACIAL

Denne behandlingen kombinerer Venus Freeze med peeling tilpasset til din hud for den ultimat glød. Den ultimate "Askepott behandlingen" som virkelig får ansiktet ditt til å stråle!

60 min, kr 2490,-

VENUS FREEZE & GREEN PEEL

En fantastisk kombinasjonsbehandling som jobber oppstrammende, glatter ut aldringstegn og jobber med hudfornyelse.
To av våre mest populære behandlinger for maksimalt med glød og hudforbedring.

Kr 2490,-

VENSUS FREEZE OG DERMAPEN

En anti-age behandling som jobber med hudforbedring, oppstramming og reduksjon av linjer og rynker på ulike nivåer i huden.

75 min, kr. 3000,-

VENSUS FREEZE OG MESOTERAPI

For deg som har sensitiv hud men likevel ønsker å jobbe med hudstruktur og fuktighet.
60min, kr. 3000,-

VENUS FREEZE, MESO OG DERMAPEN

Vår absolutte favoritt behandling som gir minimalt med nedetid, men masse glød, spent og fukt. Huden din har aldri vært finere etter denne unike kombinasjonen.
Magnetpuls teknologien fra Venus Freeze øker hudens vaskularitet og etablerer nye blodårer. Dette gir en økt tilførsel av oxygen og næringsstoffer til huden. Det er vanlig og oppleve en mer ungdommelig og frisk glød i huden etter behandlinger

Mesoterapi er er en effektiv rynkereduserende behandling som gir huden ny vitalitet gjennom mange små injeksjoner. Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyalonronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler, antioksidanter.

Ved å lage små mikrokanaler i huden, stimulerer Dermapen til reparasjon og ny cellevekst. Resultatet blir økt produksjon av kollagen som kan sammenlignes med effektene av laserbehandling, men uten kontraindikasjoner og nedetid.

90 min, kr. 3500,-

MESOTERAPI, DERMAPEN OG PEEL

 

Behandling for deg som har grov hudstrukter, arr eller ønsker jobbe anti-age ved å øke spent i huden, redusere pigmenter og linjer.
Dette er en behandling som gir masse fukt, vitaminer, antioksidanter, mineraler, peptider og vektsfaktorer som strammer opp huden. DermaPen gir økt cellevekst og hudens reparasjonsevne øker. Behandlingen avsluttes med peeling tilpasset din hud som regenererer huden. Behandlingen passer for deg med grov hudstrukter, arr eller ønsker jobbe anti-age med linjer og rynker.

90 min, kr. 3500,-

MESOTERAPI OG DERMAPEN

En effektiv behandling som øker cellefornyelsen og gir jevnere hudtone med mer spenst.
Mesoterapi består av ulike cocktails bestående av vitaminer, antioksidanter, mineraler, peptider, vektsfaktorer og fuktighetsgivende komponenter. Produktet leveres via små sprøytestikk i huden. Disse aktive ingrediensene vil jobbe for å gi huden glød, spenst, ny vitalitet, oppstramming, forebygge aldring og gi masse fukt. 

Behandlinger gir umiddelbar effekt, men best synlige resultat oppnås etter 2 uker. 

75 min, kr. 3000,-

DERMAPEN OG PEELING

En omfattende og effektiv behandling for deg med ønske om store forbedringer. Dermapen i kombinasjon med peeling, har vist meget gode forbedringer på hudkvaliten og kan bedre synlighet av pigmentering, arr, acne og linjer. Peeling velges etter hudtype.

kr. 2790,- inkl Bio-LED Lysbehandling 

BIO-LED LYSBEHANDLING

Denne behandlingsmetoden har fire bølgelengder med spesifikke effekter:
Rødt lys: Fremmer regenerering av hudcellene og øker blodsirkulasjonen. Det røde lyset er smertelindrende og aktiverer aktive ingredienser.

Blått lys: Bryter ned aknebakterier og virker hemmende på talgkjertlene. Det blå lyset forebygger infeksjoner og reduserer akneutbrudd.

Grønt lys: Er beroligende og forebygger hudens sensitivitet.

Gult lys: Roer ned rødhet og reduserer sprengte blodkar. Det gule lyset behandler også herpes på et tidlig stadie.


Pris fra kr 1200,- / Evt. i annen behandling kr 500,-

ANSIKTSBEHANDLINGER

HUDANALYSE

En komplett hudanalyse av din hudtype og hudtilstand.
Her får du hjelp til å sette opp et hudprogram og produktveiledning.
Ved bestilling av annen hudbehandling trenger du ikke bestille hudanalyse da vi alltid utfører dette på ny kunder.

Gratis ved kjøp av produkter, 15 min, kr 290,-

EKSTRA UTKLEMMING I BEHANDLING

Dette er en tilleggsbehandling for deg som trenger mer utklemming av talg, sorte prikker og milier. Passer fint i behandling med ´Simply Happy` eller andre ansiktsbehandlinger. Kan ikke bestilles sammen med Elixir eller Green Peel.

15 min, kr 180,- 

SIMPLY HAPPY

Vi oppfordrer deg som er usikker på valg av behandling å velge denne.  Grunnleggende hudbehandling inkl. hudanalyse. Fin å velge hvis du ikke er vant med ansiktsbehandlinger, eller er hos oss for første gang. Vi hjelper deg med å velge rett behandling. 
Fra kr 990,-

EXUVIANCE PEEL MED SPESIALMASKE

Milde fruktsyrer, antioksidanter og vitaminer som fjerner døde hudceller og etterlater huden klar og ren. vil få huden til å stråle, se klarere og friskere ut. 
Behandlingene tåles av alle, også sensitiv hud og Rosacea.

Behandlingen avsluttes med gullmasken som fukter, er mykgjørende og har anti-age effekt eller RTM maske som har en dyptvirkende, eksfolierende og fuktighetsgivende peel-off-maske. Inkluderer øyemaske som er fuktighetstilførende og gjenoppbyggende for øyepartiet.

Kr 1290,-

GREEN PEEL

100% økologisk peeling (Green Peel) utviklet av den tyske legen Dr. Schrammek. Denne behandlingen har vunnet pris for beste spesialbehandling 4 år på rad. En unik behandling som vi er stolte av å kunne tilby.

Fresh up
Gir en frisk glød kr 1170,-

Energy
En dypere peelig, effektiv på pigmenter og en ujevn hud kr 1400,-

Classic
Total hudfornyelse på 5 dager kr 2550,- (inkl 2 beh).

Hjemmeprodukter kommer i tillegg

KJEMISK PEELING

Behandlingene forbedrer ujevn hudstruktur,  pigmentering, tørrhet,  rosacea, akne og fine linjer. Alle hudtyper kan behandles. Du kan gå på jobb samme dag. Flassing kan forekomme.

ELXIR COSMECEUTICALS

ANTI-ACNE SENSITIVE PEEL

Ideell peeling for de som sliter med akne, rosacea, solskader, fine linjer, sensitiv hud og pigmentering. 

Behandler: Fet/kombinasjonshud, Sensitiv hud, Akne og komedoner, Melasma

Mandelsyre eksfolierer porelinningen for talg, og fjerner opphopning av døde hudceller. Den virker betennelsesdempende og er effektiv mot akne og rosacea. Behandlingen inneholder en svært aktiv antioksidant (tiodinsyre 5%) som forebygger fet hud og post-inflammasjoner. Virker antiinflammatorisk og bidrar til reduksjon av rødheter. Gir jevnere hud med mindre porer og færre urenheter.

Kjemisk peel med mandelsyre har en antibakteriell og talghemmende effekt og er derfor anbefalt på akne og hudormer, sensitiv hud, rosacea og pigmentflekker. 

Kr 950,-

ELIXIR ANTI-AGE PEEL

Ideell peeling for de med tegn til aldring, fine linjer, solskader og grov hud. 

Behandler: Solskader, Fine linjer og rynker, Ujevn pigmentering, Grov og livløs hud

De ulike syrene i behandlingen fremmer bedre fukt og hudfornyelse. Minimerer tegn til aldring og solskader. Malic Acid stimulerer kollagenproduksjonen og reparerer solskader. Behandlingen inneholder en av de mest fuktighetsgivende AHA-syrene, og er effektiv mot grove porer. Gir en jevnere hud med fornyet glød.

Kr 1190-

ELIXIR ANTI-PIGMENT PEEL

Ideell peeling for de med ujevn pigmentering og misfarging forårsaket av solskader og melasma. 

Behandler: Ujevnt pigmentering, Solskader, Melasma

Flere ulike syrer virker i synergi mot ujevn pigmentering ved å fremme hudfornyelse og blokkere enzymet tyrosinase. Behandlingen inneholder syrer som også virker blekende på pigmentforandringer. Gir er en glattere og jevnere hudtone.

Kr 1190,-

INSPIRA MED + 

En avansert medical peeling med lav pH og høy konsentrasjon av syrer. Serien kombinerer fruktsyrer, glycolic, lactic og salicylic syrer. Inspira Med+ er en effektiv problemløser på acne, pigmentforandringer, store porer og fine linjer. Dette er behandlingen for deg som ønsker gode og raske resultater samtidig som du vil se smashing ut også rett etter behandlingen. Altså ingen nedetid og flassing.

Express - 30 min, kun rens og peeling. Anbefales ved flere behandlinger/ kur kr 980,-

Basic - 60 min, rens, peeling, lett utklemming og beroligende maske og
nakkemassasje kr 1290,-

Advanced - 75 min, Inkluderer i tillegg spesialmaske for en enda dypere effekt kr 1490,-

MELINE - PIGMENTBEHANDLING

En serie spesialisert på alle typer pigmenteringer, uavhengig av fototype, pigmenttype eller kroppsdel. 
Meline består av 2-3 klinikkebehandlinger og hjemmeprogram.

MELINE PEEL 

En peel spesielt utviklet  for behandling av pigmenteringer. Tas som en serie fordelt på 3 behandlinger hvor første og andre behandling tas med 1 mnd mellomrom og den siste tas som oppfølging etter 6 mnd. Pris er per behandling og inkluderer ikke produkter til hjemmebehandling som må påregnes. 

60 min, kr 2500,- 

MELINE SPOT

Behandling av mindre pigmenteringer, eksempelvis på hender eller bryst.

30 min, 990,-

MELINE ID INJEKSJONER

Mesoterapi som inneholder høye doser av antioksidanter. Motvirker og forebygger dannelse av pigment. Anbefales spesielt i forkant av soleksponering eller som kur.

60 min, kr  2500,-

ENVIRON PEELING

ENVIRON TCA PEEL

Gir en generell hudforbedring og passer bra for deg med akne, rosacea, pigmentproblematikk og har anti-age effekt. Våre TCA behandlinger skal ikke gi traumer i huden, såkalt `down-time´er ikke-eksisterende, men flassing kan forekomme ved de sterkeste penslingene. 

Kan med fordel benyttes sammen med DermaPen

kr 1490,-

DERMAPEN

Dermapen er en avansert fraksjonert microneedling behandling som øker hudens kollagenproduksjon. Dermapen benyttes for å behandle aknearr, store porer, slapp hud, rynker og fine linjer. 
Dermapen kan med fordel benyttes sammen med Environ TCA peel for enda dypere effekt.
Vi anbefaler også DermaPen med Mesoterapi og Bio-Led Lysbehandling.

kr 2500,- inkl. Bio-LED lysbehandling

VENUS FREEZE

Venus Freeze benytter Radiofrekvens og Magnetpuls teknologi for å stramme opp slapp hud, redusere cellullitter, figurforming og redusere linjer og rynker. Kroppens produksjon av nytt kollagen går over tid, noe som fører til at endelig resultat først vises 3 til 6 måneder etter siste behandling.

Ansikt, 45 min
1 behandling kr 1600,-
5 behandlinger kr 6900,-
6 behandlinger 8200,-
Tillegg for hals eller décolleté pr. behandling kr 490,- 

Venus Freeze HALS eller DÉCOLLETÉ (bryst), 30 min.
1 behandling hals/décolleté 900,-
5 behandlinger hals eller décolleté 3900,-
6 behandlinger hals eller décolleté 4600,-

Venus Freeze KROPP, 60 min
1 behandling kr 1900,-
5 behandlinger kr 7900,-
Tilleggspris/rabatt for ekstra område kropp pr behandling kr 990,-

Eksempel på 1 område:
• mage
• hofter
• rumpe
• begge lår
• begge legger
• begge overarmer

V EYES

Forming av bryn fra kr 190,- (inkludert i 90 min behandlinger)
Bryndesign; farging, napping / voks kr 390,-
Bryndesign i annen behandling kr 290,-
Farging vipper kr 395,-
Farging vipper i behandling kr 350,-
Farging vipper og bryn (ink napping/voks) kr 580,-

V MEDICAL

Hos oss skal du føle deg trygg på at både resultatet og selve behandlingen er av ypperste kvalitet. Grundig informasjon om botox og fillers finner du (her). 

Konsultasjon
Lurer du på om det finnes en behandling som kan gi deg ønsket resultat? Bestill konsultasjon og få beløpet trukket fra ved utført behandling.

30 min, kr 290

MEDISINSK RYNKEBEHANDLING

Konsultasjon Lege I henhold til legemiddelhåndtering, kan kun leger ordinere en behandlingsplan med botulinum toxin. Derfor må du forut for denne typen behandlinger vurderes av vår ansvarlige lege, Dr. Karim Sayed. Denne type godkjenning utføres elektronisk og du vil bli kontaktet i forkant av behandling. Konsultasjonen må fornye hver 12 mnd.

Konsultasjon lege, kr 395,-

1 område kr 2000,-  Eks. sinnarynken
2 områder kr 3400,- Eks. sinnarynken og rynker i pannen
3 områder kr 4400,-  Eks. sinnarynken, rynker i pannne og rynker rundt øynene. 
Alle behandlinger inkluderer etterkontroll etter 14 dager.

FILLER JUVÉDERM

GLOSSY LIPS HYDRATE

Har du tørre lepper? Da er dette den perfekte behandlingen for deg. 

Volite gir minimalt med volum, men gir masse fukt, glans, og et lett plump til tørre og sprukne lepper.

Kr. 2500,-

LIFT AND REFRESH

Plages du av påbegynnende aldringstegn som markerte nasolabiale folder og synligere tårefolder? Dette skyldes tap av volum i midtre del av ansiktet.

Lift and Refresh vil være den perfekte startpakken for deg som ønsker et diskré og naturlig resultat.

Ved å gjennvinne tap av volum i midtre del av ansiktet vil dette gi støtte til øyebryn og nedre del av øyet slik at man ser mer opplagt og våken ut. I tillegg vil det ha positiv effekt på tårefolder og gi et løft slik at kjevelinjen blir mer markert.

Kr. 8500,-

NESEKORREKSJON

1ml kr 4500,- / 2ml 6500,-

Juvéderm Volite - Hudforbedringsfiller/Skinbooster
Juvederm Volite inneholder hyaluronsyre som forbedrer hudens struktur, minimerer fine linje, rynker og arr. Huden vil få mer fukt, elastisitet og spenst.
Hyaluronsyren i Volite har lengre nedbrytningstid en tidligere skinboostere. Én behandling med Volite hver 9 mnd er nok.

Tidligere skinboostere krevde flere behandlinger med få ukers mellomrom.
Juvederm Volite er en fantastisk behandling for å forbedre hudkvaliteten i ansikt, hals, bryst og hender.

Etter at produkter er nedbrutt vil det fortsatt være en forbedring av hudkvaliteten enn før startet behandling. Dette er også et perfekt produkt for de som vil øke fuktigheten i leppene, uten å øke volum! Også svært egnet til å fjerne/minske de små rynkene rundt munnen.

kr 6500,- 

Leppebehandling
Røykelinjer
Nasolabiale folder
Hake/kjeve
Arr
Ører
Marionette/ sure munnviker
Kinnben / Kinnløft
Tinnig
Tear Trough / Tårefolder

1ml kr 3500,- / 2ml kr 6000,- / 3ml kr 8500,- / 5ml kr 13500 ,-

MESOTERAPI

Mesoterapi består av ulike cocktails bestående av vitaminer, antioksidanter, mineraler, peptider, vektsfaktorer og fuktighetsgivende komponenter. Produktet leveres via små sprøytestikk i huden. Disse aktive ingrediensene vil jobbe for å gi huden glød, spenst, ny vitalitet, oppstramming, forebygge aldring og gi masse fukt. 

Behandlinger gir umiddelbar effekt, men best synlige resultat oppnås etter 2 uker. 

Vi anbefaler å gjennomføre minimum 3 behandlinger for langvarige resultater

Fra kr. 1500,-
3 behandlinger kr 3000,-

THE GOLDEN COCKTAIL

Skreddersydd cocktail som inneholder vitaminer, mineraler, micro-næringsstoffer, botox og hyaluronsyre (fukt). Ampullen stemples ned i huden på 0,6 mm dybde og injiseres i det øverste hudlaget.

NB! Bruk av botulinum toksin krever godkjenning fra ansvarlig lege først. Vennligst book en konsultasjon med vår ansvarlige lege på forhånd dersom du ønsker dette som en del av behandlingen.

Aquagold - fra kr 4500,-

BELKYRA

Belkyra er en effektiv ikke-kirurgisk injeksjonsbehandling for fjerning av moderate mengder uønsket fett under haken. Belkyra inneholder et molekyl som løser opp fettceller permanent. Ingen andre celler enn fettceller påvirkes av behandlingen.

Avhengig av mengden fett, gjøres behandlingen 1-3 ganger med 4-6 ukers intervall. Reduksjonen av fettceller er permanent.

NB! Belkyra krever godkjenning fra ansvarlig lege først. Vennligst book en konsultasjon med vår ansvarlige lege på forhånd dersom du ønsker denne behandlingen.

Pris fra kr 4950,-