MEDISINSKE BEHANDLINGER

HVORFOR FILLERBEHANDLING?

Etter hvert som vi blir eldre mister huden spenst og elastisitet, ansiktslinjer blir mer fremtredende og leppevolumet reduseres. Ung hud holder seg glatt og rynkefri takket være sitt innhold av hyaluronsyre. Som en del av den naturlige aldringsprosessen synker nivået av denne bestanddelen og huden mister sin evne til å absorbere vann. Dermed oppstår rynker. 

Hva er Hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Det binder vann, fungerer som et smøremiddel og er svært viktig for; huden, bindevev, leddveske og øyne. Hyaluronsyre fungerer som en støtdemper i alle bevegelige deler av kroppen.  Hyaluronsyre er også viktig for å transportere næringsstoffer.

JUVÉDERM  har gjort den livsviktige hyaluronsyren tilgjengelig som en gele vi trygt kan legge under huden, for å gjenoppbygge hudstruktur og gjenskape volum i ansiktet, rette ut linjer og rynker. Med moderne teknologi tilbyr JUVÈDERM bedre holdbarhet og større elastisitet en sine konkurrenter.

JUVÉDERM er 100% naturlig og totalt økologisk nedbrytbart, dette betyr at produktet brukes av huden som et reservoar i form av næring og fuktighet, resultatet varierer fra 1-2 år avhengig av hvilken behandling du velger.

 

Trygghet

Ved å velge JUVÈDERM  kan du som kunde være trygg på at du er i gode hender. ALLERGAN  Laboratories spesial utdanner plastikkirurger, leger, kosmetiske sykepleiere i sine teknikker.  De regulerer også markedet svært strengt for å kunne gi deg den trygghet du fortjener som kunde. Alle klinikker og private sykehus som utfører Juverdem behandlinger må godkjennes fra leverandør.

BEHANDLINGER MED JUVÉDERM FILLER

KONSULTASJON
Det kan være vanskelig som forbruker å vite hvilken behandling som er best for ditt behov.

Ved en konsultasjon vil du få informasjon og rådgiving om aktuelle behandlinger. Dine behov og forventinger blir vurdert i forhold til ulike behandlingsmuligheter for å oppnå ønsket resultat. Din behandler vil i samråd med deg anbefale og skreddersy en behandling for å oppnå best mulig resultat.
Lurer du på om det finnes en behandling som kan gi deg ønsket resultat? Bestill konsultasjon og få beløpet trukket fra ved utført behandling.

LEPPEBEHANDLING
Behandling av leppekant, leppevolum, philtrum, røykelinjer og sure munnviker.
Det brukes ulike produkter for å oppnå det beste resultatet for deg.  Dette er 100% hyaluronsyrebaserte produkter som gir et mykt og naturlig resultat. Sliter du med tørre lepper vil dette være en fantastisk behandling for deg.

RØYKELINJER
Linjene som strekker seg vertikalt ut fra over- og underleppen.  Linjene skyldes volumtap som oppstår med alderen, samt gjentatt bruk av leppemusklene. Hos noen kunder anbefales det tilleggsbehandling med botox for et optimalt resultat. 

NASOLABIALE FOLDER
Dette er folder som går fra siden av nesen og ned mot munnen, i noen tilfeller går den på nedsiden av munnen. Alle har nasolabiale folder men graden av folden vil variere og blir mer uttalt med alderen. Hvis foldene skyldes tap av volum i kinnene kan det være nødvendig å gjennvinne volumet i kinnene for å bedre nasolabiale folder. 

HAKE / KJEVE
Med JUVEDERM kan man få et mer merkant kjeveparti og endre hakens form eller størrelse. 

ARR
Arr etter vannkopper eller akne.
Filler injiseres inn under huden for å løfte arret og fylle ut. Denne metoden brukes for å skape volum samt å gi huden fuktighet. 

ØREFLIPP
Fillerbehandling av øreflipper erstatter tapt fett og kollagen, og er en rask prosedyre som gir øreflippen litt mer volum og fyller ut søkk slik at ørepynten sitter bedre og ser penere ut.

MARIONETTE/SURE MUNNVIKER
Marionette, også kjent som sure munnviker. Grad av marionettelinjer kan påvikrkes av alder og arv. Mange føler de ser sure ut da disse foldene trekker nedover.


KINNBEIN / KINNLØFT
Her løftes og tydeliggjøres kinnbenet. Dett er en behandling som passer for deg som ønsker mer markerte kinnbein, eller ønsker å gjennvinne tap av volum i kinnene. Dette vil også kunne ha en positiv effekt på nasolabiale linjer. 

Med alderen taper huden kollagen, elastin, og hyaluronsyre i tillegg til at muskulatur og beinstrukturen forandrer seg. Dette vil gi tap av volum og kan sees ved at man har innhul rundt øynene eller i temporalisområdet. Det naturlige volumet ved kinnbeinene blir mindre og synker nedover. Huden blir slapper og furene blir mer fremtredende, også nasolabiale folder og marionette. Ved bruk av hyaluronsyrefiller kan man gjeninnsette tapt volum og gi et løft til ansiktet.

Tinning
Med alderen taper huden kollagen, elastin, og hyaluronsyre i tillegg til at muskulatur og beinstrukturen forandrer seg. Dette vil gi tap av volum og kan sees ved at man har innhul rundt øynene eller i temporalisområdet. Ved bruk av hyaluronsyrefiller kan man gjeninnsette tapt volum og gi et løft til ansiktet.

TEAR TROUGH
Enkelt forklart er «Tear Trough» det området hvor tårene renner i bane under øyet ned mot kinnet. Dette er en behandling som passer for deg med søkk og mørke ringer under øynene. Gjennomsnittlig varighet av behandlingen er ca. 9-12 måneder.

  • Reduserer eller fjerner umiddelbart mørke ringer

  • Reduserer linjer og rynker rundt øynene

  • Gir øyepartiet et mer opplagt uttrykk

  • Tilfører viktige vitaminer, mineraler, aminosyrer og antioksidanter

  • Stimulerer fuktighetsbalansen rundt øynene

  • Stimulerer nydannelsen av kroppens eget kollagen

NESEKORREKSJON
Nesekorreksjon med filler er en kosmetisk prosedyre, der filler brukes til å endre og forme en persons nese uten invasiv kirurgi. Prosedyren fyller søkk, ujevnheter og svake områder på nesen, glatter ut humpen på nesebroen, løfter vinkelen på spissen av nesen og løfter nesen.

Juvéderm Volite -  Hudforbedringsfiller / Skinbooster

Juvéderm VOLITE er en ny og innovativ hudbooster som brukes over hele huden for å forbedre hudkvalitet og glød. Dette fillerpreparat inneholder store mengder av hyaluronsyre, som forbedrer hudens glatthet, minimerer fine linjer, rynker  og arr, mens elastisiteten og hydrering  av huden øker betydelig.
Kliniske studier viser at VOLITE forbedrer hudkvaliteten i opptil 9 måneder etter behandling..
Juvederm VOLITE er spesielt godt for ansiktshuden, hendene og brystet. Det er spesielt i disse områdene, huden mister sin egen produksjon av hyaluronsyre og at hudkvaliteten forverres betydelig med alderen.
Fordelen ved behandlingen er at huden danner sitt eget bindevev i de områdene hvor VOLITE  er blitt tilsatt. Dette betyr at selv om hyaluronsyren er brutt ned i løpet av 9 måneder,  vil det likevel ha blitt dannet egne bindevevsfibre, som øker hudens kvalitet og spenst.
Juvederm VOLITE krever bare en behandling!

HVORFOR MEDISINSK RYNKEBEHANDLING?

På midten av 80-tallet oppdaget Dr. Carruters at rynkene til pasienten han behandlet for spasmer ble borte. Dette endte opp i flere studier, som viser at Botulinum toxin har svært god effekt på rynker.  Botox hindrer frigjøringen av acetyholin, og ved å hemme denne frigjøringen vil ikke nervecellene få impulser om at muskelen skal trekke seg sammen. Muskelen som blir behandlet med Botox blir avslappet og rynker glattes ut i det behandlede området.

Overstimulering av muskler kan føre til unormalt kraftige rynker. Botox injisert i svært små og fortynnede doser i utvalgte ansiktsmuskler vil glatte ut disse rynkene. Uønskede bivirkninger etter bruk av botox er svært uvanlig dersom de settes av medisinsk sertifisert personell med høy kompetanse. Hvis bivirkninger forekommer er de milde, lokale, og forbigående.

Injeksjonene er forbundet med lite smerte og lokalbedøvelse er ikke nødvendig. Skånsom behandling gjør at du umiddelbart vil kunne gjenoppta normal aktivitet.

 

Hvilke behandlinger og produkter?
BOTOX®, er et registrert legemiddel fra Allergan som inneholder BotuliniumToxin type A. I Norge er BOTOX® markedsført for kosmetisk bruk under merkenavnet Vistabel ®. Det finnes flere ulike produsenter som lager produkter med dette virkestoffet, og de fleste omtales ofte bare som «botox». Vi benytter oss av orginalen, Vistabel® produsert av Allergan.

Siden godkjenning av BOTOX® til kosmetisk bruk av US Food and Drug Administration i 2002, har det i løpet av de siste syv årene vært nesten 11.800.000 kosmetiske BOTOX® behandlinger registrert i USA. Med en 97% kundetilfredshet (undersøkelse av 117 pasienter), bekreftes tilliten forbrukerne har til Allergan.

Botox brukes i særlig grad til behandling av glabella linjer («sinna-rynken» mellombrynene), horisontale linjer i pannen, samt periorbitale linjer (kråketær rundt øynene).

Når ses resultatet og hvor lang varighet har behandlingen?
Etter en injeksjonsbehandling tar det opp til 14 dager før man får full effekt. Effekten er forbigående, og varer 3-5 måneder etter første behandling. Gjentatte behandlinger gir lengre varighet.

BEHANDLING MED BOTULINIUM TOXIN/RYNKEBEHANDLING  

KONSULTASJON
Det kan være vanskelig som forbruker å vite hvilken behandling som er best for ditt behov.

Ved en konsultasjon vil du få informasjon og rådgiving om aktuelle behandlinger. Dine behov og forventinger blir vurdert i forhold til ulike behandlingsmuligheter for å oppnå ønsket resultat. Din behandler vil i samråd med deg anbefale og skreddersy en behandling for å oppnå best mulig resultat.
Lurer du på om det finnes en behandling som kan gi deg ønsket resultat? Bestill konsultasjon og få beløpet trukket fra ved utført behandling.

15 min, kr 395,-

RYNKEBEHANDLING
1 område kr 2500,-
2 områder kr 3500,-
3 områder kr 4500,- 
Gratis etterkontroll etter 14 dager.

Glabella, frontalis og crows feet inngår under de ulike områder.
Øyebrynsløft er inkludert om ønsket ved bestilling av 1, 2 eller 3 områder.

BABYBOTOX
Mindre dose botox som brukes til behandling av gummy smile, bunny lines, marionette og øyebrynsløft. Les mer om disse behandlingene nedenfor. 
Øyebrynsløft er inkludert ved bestilling av Botox i glabella, frontalis eller crows feet.

kr 1500,-

BRYNSLØFT
Botox injiseres i musklene som er med på å trekke øyebrynsområdet nedover og en oppnår at øyebrynene løftes noen få millimeter. 
Du kan velge å bare løfte ytre deler av øyebrynet, eller større deler av brynet.

kr. 1500

GUMMY SMILE
En tilstand hvor overleppen trekkes opp mot nesen slik at tannkjøtt over tennene i overkjeven synes når man smiler. Dette skyldes at muskulaturen er overaktiv.
Noen synes dette er kosmetisk skjemmende og medfører at de er tilbakeholdne med å smile.
Dersom du er plaget av at mye av tannkjøttet vises når du smiler, kan du med en enkel Botox-behandling få fjernet problemet uten kirurgi.

kr 1500,-

BUNNY LINES
Rynker over neseryggen ved smiling omtales som Bunny lines. Dette skyldes overaktivitet av muskulaturen nasalis.

 kr 1500,-

MARIONETTE/SURE MUNNVIKER
Hvis dine sure munnviker skyldes at muskulaturen trekkes nedover kan dette behandles med botox. Det finnes også andre behandlinger for dette. Bestill en konsultasjon for å finne den beste behandlingen for å redusere og fjerne sure munnviker.

kr 1500,-

RØYKELINJER
Linjene som strekker seg vertikalt ut fra over- og underleppen.  Linjene skyldes volumtap som oppstår med alderen, samt gjentatt bruk av leppemusklene. Hos noen kunder anbefales det tilleggsbehandling med filler for et optimalt resultat. 

kr 1500,-

SVETTEBEHANDLING MED BOTOX
Uønsket svette – hyperhidrose

Svette er kroppens måte å regulere kroppstemperaturen på. Uønsket svette oppstår når kroppen produserer mer svette enn det er behov for. Dette kan gi plager som vond kroppslukt og svettemerker på klær som kan oppleves som svært plagsomt i sosiale og praktiske sammenhenger.
Vi tilbyr en svært effektiv og dokumentert behandling av svette i armhuler og håndflater. Dette behandles med Botulinum toxin og fungerer ved å blokkere nerveimpulsene fra svettekjertlene.
Effekten av Botox inntreffer innen 10 dager. Varigheten av behandlingen er varierende, men den vanligste effekten er fra 3-7 måneder. Hvis man forsetter med flere behandlinger vil aktiviteten til svettekjertlene begrenses da de ikke gjenvinner sin fulle aktivitet.  Botox er en av de mest brukte behandlingene for overdreven svetteproduksjon.

kr 4990,-

HVORFOR UTFØRE EBHANDLING HOS OSS?

I Norge har kun autoriserte leger, tannleger og sykepleiere med sertifisering lov til å utføre botox- og filler-injeksjoner. Våre behandlere er Tannlege Henriette Finne og Kosmetisk dermatologisk sykepleier, Ida Kristine Heggen.

Henriette er utdannet i Norge, med inngående anatomi- og fysiologikunnskaper, med spesialisering i ansiktsregionen. Ida er sertifisert kosmetisk dermatologisk sykepleier fra Senzie Akademiet med bred kunnskap innenfor hud og estetiske behandlinger. Deres høye krav til estetikk, samt brede erfaring med smertelindring og injeksjoner, tilrettelegger for en mest mulig behagelig behandlingssituasjon for våre klienter.

Vi er opptatt av at du skal føle deg ivaretatt, og konsultasjonen er en viktig forberedelse til selve behandlingen. Dine forventninger til resultatet vil bli belyst og alle spørsmål du måtte ha bli besvart. Hos oss skal du føle deg trygg på at behandlingen fører frem til estetisk perfeksjon. Vi stiller strenge krav til hygiene for å ivareta din sikkerhet og pasientkomfort. Behandlingen er taushetsbelagt og du kan forvente full diskresjon. 

Vi booker alltid våre klienter inn på en konsultasjon først for å kunne gi råd om hva som er riktig for akkurat deg. 

Våre medisinske ansvarlige, vil da kunne gi deg ytterligere informasjon om produktene, hvordan de virker og et kostnadsoverslag. Deretter velger du hvilken behandling du ønsker.