iStock_000067285279_Large.jpg
iStock_000067285279_Large.jpg
14040_SonjaWigert_003.jpg
iStock_000067285279_Large.jpg

Om oss


SCROLL DOWN

Om oss


Vi ligger i en av Bogstadveiens travleste sidegater, men er likevel et fristed hvor du kan senke pusten og ta et velfortjent avbrekk fra en hektisk hverdag. Terapeutene våre har ulik spesialisering, men samme ønske; å kunne gi deg som kunde den beste opplevelsen. Ikke noe jåleri - kun velvære, profesjonalitet og optimale resultater. 

Velkommen til oss!

 

 

 

iStock_000067285279_Large.jpg

Ansatte


Ansatte


ida heggen  Kosmetisk dermatologisk sykepleier / partner ida@klinikkv.no

ida heggen

Kosmetisk dermatologisk sykepleier / partner
ida@klinikkv.no

Jeg er autorisert sykepleier med etterutdanning innenfor dermatologi, kosmetiske og medisisnke behandlinger.

Med min kompetanse får du en trygg og sikker behandling med effektiv hudforbedring og naturlige resultater innenfor estetisk medisin. 

For å oppnå best resultat skreddersys behandlinger etter din hudtype. Hudhelse er viktig og en sunn hud gir fysisk og psykisk velvære. Sammen kan vi gjøre det beste for deg og din hud.

Hos Klinikk V gir vi deg trygghet og bred kompetanse innenfor hud og medisinske behandlinger.

Henriette Finne  Medisinske behandlinger / Partner henriette@klinikkv.no


Henriette Finne

Medisinske behandlinger / Partner
henriette@klinikkv.no

Som tannlege er jeg lidenskapelig opptatt av god helse, og mener at helse og skjønnhet er to sider av samme sak. Jeg er partner og  utfører botox og fillers her i klinikken. Mer informasjon finner du under medisinske behandlinger (her). På fritiden finner du meg ofte på kjøkkenet hvor jeg digger å trylle frem smaksrike, sunne og næringsrike retter. Noen av smårettene, som de smakfulle sjokoladene, serverer vi i klinikken. Resultatene og oppskiftene kan du finne på vår hjemmeside, Instagram eller Facebook. 

 

Helene gulden Hudterapeut

Helene gulden
Hudterapeut

Linda Hamer Johansen  Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier Linda er utdannet ved Senzie Akademiet og har bred kunnskap og lang erfaring innen estetisk medisin og medisinske ansiktsbehandlinger. I tillegg til injeksjonsbehandlinger utføre hun behandlinger som Dermapen, Meline, kjemiske peelinger og Green Peel. Du kan også få farget vipper og fikset brynene dine i behandling.

Linda Hamer Johansen
Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Linda er utdannet ved Senzie Akademiet og har bred kunnskap og lang erfaring innen estetisk medisin og medisinske ansiktsbehandlinger.

I tillegg til injeksjonsbehandlinger utføre hun behandlinger som Dermapen, Meline, kjemiske peelinger og Green Peel.

Du kan også få farget vipper og fikset brynene dine i behandling.

Marita Pørsch Vippe- og negletekniker Marita er kurset vippeteknikker og har fagbrev og utdannet negleteknikker ved Tone Lise Akademiet. Dette gir henne bred kunnskap innenfor blant annet manikyr, pedikyr, produktkjemi og neglesykdommer. I tillegg har hun kurs innenfor hårfjerning med voks og farge vipper og bryn/brynstyling.  Slik beskriver hun seg selv:  Jeg er perfeksjonist og veldig glad i ´´pirkearbeid´´. Jeg koser meg når jeg bare kan nyte roen jeg får av å legge vipper. Jeg er glad i mennesker, og liker at ingen dag er lik den andre. Hos Marita kan du utføre behandlinger som vippeextension, brynstyling, farge vipper og hårfjerning med voks. Fra 2019 vil Marita også tilby negledesign i vår klinikk.

Marita Pørsch
Vippe- og negletekniker

Marita er kurset vippeteknikker og har fagbrev og utdannet negleteknikker ved Tone Lise Akademiet. Dette gir henne bred kunnskap innenfor blant annet manikyr, pedikyr, produktkjemi og neglesykdommer. I tillegg har hun kurs innenfor hårfjerning med voks og farge vipper og bryn/brynstyling.

Slik beskriver hun seg selv:

Jeg er perfeksjonist og veldig glad i ´´pirkearbeid´´. Jeg koser meg når jeg bare kan nyte roen jeg får av å legge vipper. Jeg er glad i mennesker, og liker at ingen dag er lik den andre.

Hos Marita kan du utføre behandlinger som vippeextension, brynstyling, farge vipper og hårfjerning med voks.

Fra 2019 vil Marita også tilby negledesign i vår klinikk.

14040_SonjaWigert_003.jpg

Salongen vår


Salongen vår