VI FYLLER 5 ÅR OG FEIRER MED Å GI DEG 40% RABATT PÅ BEHANDLINGER SOM BOOKES I DAG!

Comment

VI FYLLER 5 ÅR OG FEIRER MED Å GI DEG 40% RABATT PÅ BEHANDLINGER SOM BOOKES I DAG!

5 år_bursdag.jpg

ET UNIKT TILBUD TIL VÅRE NYE OG FASTE KUNDER:

40% rabatt på følgende behandlinger som bookes i dag:

 • Alle ansiktsbehandlinger
 • Environ TCA hudfornyelsesbehandling (les mer om Environ her)
 • Botox
 • Vippe extensions nytt sett, både singelvipper og 3D
 • Venus Freeze enkeltbehandlinger (les mer om Venus Freeze her)

Må bookes via online booking ( her ) eller med appen "fixit timebestilling". Behandlingen(e) må bookes innen midnatt i dag og må utføres senest 30. september 2017 for at rabattkoden skal være gyldig. 

NB! Det kommer opp et kommentarfelt helt på slutten før du bekrefter bookingen. For å få rabatten må du huske å oppgi koden som kommentar til behandlingen.
Bruk kodeordet `Hurra´ ved bestilling.

Du kan booke flere behandlinger, men vi har et begrenset antall tilgjengelige timer og tar derfor forbehold om at vi kan bli fullbooket. 

Dersom du allerede har booket en time hos oss får vi desverre ikke endret denne til å gjelde kampanjen, men du kan selvsagt booke en behandling til idag med 40% rabatt. :)

Minner om 24 timers avbestillingsfrist på samtlige behandlinger. 

Ved spørsmål eller hjelp til booking kan du ringe oss på 47355025 mellom kl 10 og 16 eller sende en mail til post@vbysonjawigert.no. Vi vil hjelpe deg så godt vi kan, men ber samtidig om forståelse for at dagen i dag er veldig travel :)

Bursdagsklemmer fra Team V

 

 

 

Comment

Comment

PSST... GÅ IKKE GLIPP AV VÅR UNIKE BURSDAGSKAMPANJE I MORGEN!

last ned.jpeg

I morgen feirer vi at det er 5 år siden V By Sonja Wigert åpnet sine dører. 

Vi ønsker å takke alle våre kunder, som har hjulpet oss dit vi er i dag. Med dere som inspirasjon, streber vi kontinuerlig etter å kunne tilby de mest effektive produktene og behandlingene på markedet. 

Vi ønsker å hedre våre gamle og nye kunder med et unikt tilbud, som blir annonsert her kl 09:00 i morgen tidlig! Trenger ansiktet ditt en oppfrisking etter sommeren, kunne du tenke deg å prøve vippeextensions eller ønsker du et deilig avbrekk i hverdagen? Irriterer du deg over «sinnarynken» som har kommet smygende? Har du en venninne eller kjæreste som har behov for en hudpleietime? Benytt muligheten til å booke imorgen!

Stay tuned... & spread the word. 

Bursdagsklem, Team V

Comment

Comment

Vi gjør deg klar for julebord og juleselskaper!

Desembertilbud til deg : 

Den store festmåneden er her, og vi har samlet to favoritter som gjør at du vil føle deg ekstra fin i desember!

Simply Happy X-mas edition! - Farging av vipper og bryn og gullmaske inkludert! 90 min / 1370,-

Frem til jul kaster vi glitter over vår bestselgende behandling "simply happy 90 minutter". Inkludert i behandlingen får du nå exuviance sin unike "gullmaske" som gir huden din ny glød og fuktighet, samt farging av vipper og bryn  (farge + brynstyling)  *

Book online her, og velg simply happy 90 min. Skriv "x-mas edition" i kommentarfelt.

 

 

Vippeextensions - 30%

Vi gir deg 30% avslag på nytt sett vippeextensions (singelvipper og volum) i hele desember!* Book online her, og skriv "x-mas" i kommentarfelt*

 

*Vi har et begrenset antall ledige timer igjen i desember og tar derfor forbehold om at det kan bli fullbooket. Vær rask med å booke. Finner du ingen tider som passer deg, er du velkommen til å ringe oss så setter vi deg på venteliste.

 

Juleklemmer fra team V

Comment

Must Haves ! Sommerfavoritter fra Guinot

Comment

Must Haves ! Sommerfavoritter fra Guinot

Disse to produktene fra Guinot klarer jeg med rett ikke uten i sommer!

Brightening UV SHIELD spf 50 - "BB krem" og solbeskyttelse i samme produkt.

Et magisk produkt som tilpasser seg pigmentene i huden din og virker lett dekkende på ujevnheter og pigmentforskjeller i huden, samtidig som den beskytter med spf 50. Et must når du vil se fin ut samtidig som huden er godt beskyttet mot solen.

Den er hvit når du tar den på, men jevner seg raskt med huden din og blir til en lett dekkende krem med en farge tilpasset din hudtone. Jeg bruker den alene på stranden, og til ellers som en underlagskrem før jeg påfører litt Purepressed pudder SPF 20 fra Jane Iredale over for å matte ned og jevne ut huden litt ekstra.

 

 

Age Sun Eye SPF 30 - øyekrem med solbeskyttelse

Visste du at et er huden rundt øynene som tidligst blir utsatt for aldringstegn? Og at solen (UV stråler) står for 80% av hudaldring? Skal du gjøre en ting for å forebygge rynker rundt øyne er altså dette produktet svaret! 

Age Sun Eye SPF 30 er en fullverdig øyekrem spekket med effektive ingredienser, og har i tilleg en sol faktor 30. Bytt ut denne med din daglige øyekrem gjennom sommeren (eller gjerne året rundt) !

 

 

 

Begge produktene får du selvsagt hos V By Sonja Wigert.

 

 

sommerklem fra Sonja!

Comment

Comment

Disse produktene klarer vi oss ikke uten!

Ingen produkter får plass i hyllene hos V By Sonja Wigert før de er nøye utprøvd og testet av oss. Dette gjør at vi varmt kan anbefale absolutt alle produktene våre. Likevel har vi noen unike favoritter som vi ikke klarer oss uten: 

 

Helene - Hudterapeut

 

BB cream fra Dr Schrammek

 

Den originale BB kremen!

 

Kremen gir unik glød og er pleiende for huden din. Den passer for alle hudtyper. Kremen er et supert alternativ til foundation, da den dekker, uten og tette igjen porer eller å gjøre huden din tørr. Et genialt produkt som jeg ikke kunne vært foruten!

 

 

 

Ida - Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier


 Retinolserum ( A vitamin) fra Environ

A vitamin er den viktigste ingrediensen for å bekjempe aldring! Nyere forskning dokumenterer også at A Vitamin beskytter, styrker og forbedrer hudens evne til å motstå solskader og hudkreft.

Dette retinolserumet finnes i 3 ulike styrker og kan brukes alene eller blandes i din daglige fuktighetskrem fra Environ.
Serumet kan kombineres sammen med Sebugel A fra Environ ved en akne utsatt hud. 

 

 

 

 

 

Henriette - Tannlege / Medisinsk ansvarlig

 Bionic Oxygen Facial fra Exuviance

Dette er en ansiktsmaske som inneholder laktobionisk syre og oksygen som sluses ned i huden, og gir nytt liv til dehydrert, gusten og grå hud. Anbefaler å bruke denne 3-4 ganger per uke; gjerne etter en peeling med Exuviance Triple Microdermabrasion. Perfekt produkt for å holde huden fresh igjennom sommeren!

 

 

 

 

 

 

Sonja - Hudterapeut

 


Hydrating Oil Capsules fra Environ

Disse unike ampullene gir både glød og næring til ansikt og hals. I tillegg er dette produktet en skikkelig fuktbooster som får huden til å stråle. Jeg elsker å massere denne lenge inn i huden før jeg legger meg, og våkner neste dag til en fornøyd gjennomfuktet hud. Kapslene kan brukes hver dag, etter behov, eller som en kur i en periode huden føles tørr og gusten. 

For best effekt anbefales Rens og Toner fra Envrion som er tilpasset til din hudtype om du har akne, pigmenteringer eller aldringstegn. 

 

 

 

 

Klemmer fra oss!

Comment

17 Comments

Vinn Environ produkter og behandling til en verdi av minimum 6000 kr

Environ - fordi vi vet hvor viktig en pen hud er for selvtillitten !

Environ ble utviklet tidlig på 80-tallet av Dr. Des Fernandes. Environ er en innovativ og prisbelønnet A-vitamin- og hudpleieserie basert på A-vitamin. Den har tatt verden med storm på grunn av nyvinninger og fantastiske resultater. 

Environ kan hjelpe deg med å oppnå en generelt vakrere hud, eller jobbe med spesifikke hudproblemer som acne, linjer og pigmentflekker. Mer informasjon om denne supre hudpleieserien finner du her

I samarbeid med Environ har vi gleden av å dele ut Environ produkter og TCA behandling tilpasset din hud til en samlet verdi av ca 6000 kr!

Behandlingen utføres av Ida, som er utdannet kosmetisk dermatologisk hudpleier.

For å delta må du fortelle oss (i kommentarfeltet) hvorfor nettopp du ønsker å vinne! Vinneren blir annonsert på facebook og Instagram torsdag 19 mai!

 

Lykke til!

Klem fra Team V

 

Acne før og etter Environ hjemmeprodukter

Acne før og etter Environ hjemmeprodukter

Arr og pigmentering før og etter Environ produkter og behandlinger

Arr og pigmentering før og etter Environ produkter og behandlinger

Hudforbedring før og etter Environ hjemmeprodukter og behandlinger

Hudforbedring før og etter Environ hjemmeprodukter og behandlinger

 

 

 

17 Comments

Ønsker du en mer spenstig og fuktet hud?

Ønsker du en mer spenstig og fuktet hud?

TEOSYAL REDENSITY I FUKTER HUDEN INNENFRA, OG BEDRER HUDENS KOLLAGEN OG ELASTIN PRODUKSJON. TEOSYAL REDENSITY I GIR ET NATURLIG OG FRISKT UTSEENDE, MED EN STRAMMERE OG MER SPENSTIG HUD.

 

Etterhvert som man eldes, skjer det en rekke naturlige fysiske endringer med kroppen. Hudkvaliteten forandres med tiden, avhengig av ytre og indre påvirkning, og huden blir rynkete. For å utsette forekomst av rynker er det nødvendig å bremse tapet av kollagen, elastin og hyaluronsyre i huden, ettersom dette nivået synker med alderen.

Teosyal Redensity I er et prisbelønt foryngelse produkt, som virker både korrigerende og forebyggende. Redensity I består av hyaluronsyre, aminosyrer, antioksidanter, mineraler, og vitaminer - alle bestanddeler som er naturlig tilstede i huden. Disse næringsstoffene injiseres inn i huden, og virker foryngende på cellenivå ved at de øker hudens produksjonen av kollagen og elastin. Hyaluronsyre molekylene tiltrekker seg vann, ca. 1000 ganger sin egenvekt, og er derfor viktige for hudens fuktighets balanse og volum. Ved å injisere Redensity I i huden gjenoppretter man hudens glød, volum, fuktighet og farge, samtidig som man forebygger fine linjer og rynker.

Teosyal Redensity I ble kåret til vinner av ”Best Injectable Skin Revitalizer” på Anti-aging Medicine European Congress (AMEC) i Paris i 2013.

Teosyal Redensity I ble kåret til vinner av ”Best Injectable Skin Revitalizer” på Anti-aging Medicine European Congress (AMEC) i Paris i 2013.

Hvem passer Teosyal Redensity I for?

Behandlingen passer utmerket for de som vil se freshere ut med mindre rynker og mer glød, men som ikke har behov for større volumøkning. Både kvinner og menn i slutten av 20-årene og oppover kan ha glede av denne behandlingen. 

Hva kan behandles?

Redensity I er spesielt designet for å korrigere ansikt, hals, bryst og hender. Med optimal sikkerhet og høye kvalitetskrav, oppnår man fantastiske resultater på områder som tidligere var vanskelig å behandle.  Behandlingen hjelper på tørr og dehydrert hud, akne arr, fine linjer og slapp hud i ansiktet, lepper som mangler volum og fuktighet, linjer på brystpartiet og hals, tørre hender hvor huden har mistet sitt volum. Sliter man med med kronisk tørr og sensitiv hud vil man ha stor glede av behandlinger med Redensity I.

Hvordan virker Teosyal Redensity I?

Teosyal Redensity I øker nivåene av hyaluronsyre, kollagen og elastin i huden. Ved hjelp av økt fuktighet, volum og elastitet vil hudens evne til å reflektere lys forbedres, hudoverflaten bli mer spenstig, fine linjer viskes ut, i tillegg til at rynker og mørke partier blir mindre prominente. Man får et umiddelbart synlig, og viktigst av alt, naturlig resultat

Hvordan utføres behandlingen?

Behandlingen består av mange microinjeksjoner som settes jevnt over hele ansiktet, eller området av interesse. På den måten blir produktet spredt jevnt i huden. Redensity I inneholder lidocain som gir en bedøvende virkning, i tillegg påføres en bedøvelseskrem dersom man skulle ønske det. Det er normalt med 1- 4 dager rekonvalesens for at stikkene skal forsvinne helt. Vi anbefaler at man ikke deltar på viktige møter eller sosiale tilstelninger de første 24 timene etter behandlingen, med mindre det ikke er noe problem at stikkene synes godt. Behandlingene utføres av helsepersonell; Kosmetisk dermatologisk sykepleier Ida Heggen, eller Tannlege Henriette Finne. 

Hvor mange behandlinger bør man ha?

For optimalt resultat anbefaler vi en kur på 3 behandlinger med om lag 3 ukers mellomrom, selv om man som regel kan se resultater noen få dager etter første behandling. Ønsker man kun å utføre behandlingen én gang kan man fint gjøre det, dog vil man ikke få den samme kumulative effekten som ved en kur. For å vedlikeholde resultatet anbefaler vi at man tar 1-2 behandlinger per år. 

Hvor mye koster behandlinger med Teosyal Redensity I?

Én behandling med 2 ml: 3200,-
Én behandling med 3 ml: 3800,-
Kur på tre behandlinger, med totalt 6 ml: 8000,-

Kampanje: 

NÅ får du -30% på ALLE behandlinger med Teosyal Redensity I. 

Gjelder alle behandlinger som bookes og utføres innen 08.06.2016. Ved kjøp av kur må første behandling utføres innen 08.06.2016. Husk å merke bestilling med rabattkode «Vårfresh» i kommentarfeltet. Book time online eller via vår app Fixit Timebestilling

 

XOXO
Henriette :)

 

Følg oss på

Facebook: https://www.facebook.com/VbySonjaWigert/

Instagram: @vbysonjawigert

 

3 Comments

Nyhet i klinikken: Optimal hudforbedring uten unødvendige irritasjoner!

Vi har lenge vært på jakt etter en medisinsk hudpleieserie som leverer gode resultater på akne, linjer, pigmentering og generell hudforbedring uten å forårsake unødvendige irritasjoner. Etter nøye vurdering, studering og utprøving på oss selv, er vi glade og stolte over å kunne presentere vår nye hudpleieserie;

Environ ble utviklet tidlig på 80-tallet av Dr. Des Fernandes. Environ er en innovativ og prisbelønnet A-vitamin- og hudpleieserie basert på A-vitamin. Den har tatt verden med storm på grunn av nyvinninger og fantastiske resultater. 

Environ er en vitaminbasert hudpleieserie som bidrar til å motvirke de skadelige effektene av miljøet, forurensning og stress. Ved mangel på vitamin A oppstår økt risiko for pigmenteringer, solskader, aldring i form av rynker, slapp hud og tap av kollagen. Det er også blitt gjort forskning som viser flere tilfeller av mangel på vitamin A ved hudkreft. 

A vitamin har en rekke fordeler og positive egenskaper på kroppens største organ, huden. Vitamin A øker cellefornyelsen, styrker hudbarrieren, regulerer talgproduksjonen, jevner ut linjer, gir fukt, og reparer ødelagte celler som er forstadiet til hudkreft. Langerhanscellene, som er hudens immunforsvar, er avhengig av vitamin A for å fungere optimalt. Langerhanscellene sin oppgave er å oppdage og ødelegge ustabile celler. Vitamin A vil øke kapasiteten til langerhanscellene slik at du får et økt immunforsvar i huden. Derfor er Environ også anbefalt til deg med hudsykdommer i form av psoriasis, annen eksem eller rosacea. UV- stråler bryter ned langerhanscellene våre, noe som er en årsak til at mange opplever utbrudd med munnsår når de reiser på solferie. Vitamin A har en beskyttende effekt som blir brukt opp når den beskytter huden. Derfor er det viktig med daglig påfyll for holde huden frisk og velfungerende. 

 

Environs hjemmeprodukter

Konseptet er bygget opp i form av et ´step up´ system hvor man øker dosen av Vitamin A gradvis for å unngå en reaksjon i form av rødhet, flassing og økt sensitivitet. Environ er i hovedsak basert på vitamin A men inneholder i tillegg en rekke andre aktive ingredienser. 

 • Vitaminer

 • AHA & BHA
 • Fuktighetsgivende ingredienser
 • Antioksidanter
 • Peptider
 • SPF

Disse ingrediensen danner et grunnlag for Environs ulike serier. Environ kan tilby en komplett serie innenfor anti-age, pigmenteringer og solskadet hud, uren hud og akne. I tillegg kan man skreddersy den perfekte hjemmebehandlingen for nettopp din hudtilstand som gjør at Environ også passer for barn og voksne med eksem, psoriasis, rosacea og sensitiv hud.

 

Merkbare resultater kun ved bruk av hjemmeprodukter

 

Environ TCA peel behandling i klinikken

Tricloroacetic acid (TCA) er en trygg og meget effektiv pensling som utføres av vår kosmetiske sykepleier, Ida. Man kan fortsette med dagens gjøremål etter behandlingen da det ikke oppstår noen form for alvorlige reaksjoner, kraftig nedetid og post-skader etter behandlingen. Det er heller ingen kjente allergiske reaksjoner ved behandlingen.

Ved å benytte deg av Environ sine TCA penslinger vil du kunne oppnå en sunnere og jevnere hud. 

TCA penslingene er meget effektive på problemhud, rynker og fine linjer, grå og gusten hud, solskader og Rosacea. 

 

Environ TCA Light Peeling

En behandling for deg  med en normal og problemfri hud. Svært effektiv behandling som gir strålende resultat. Perfekt å velge første gang du prøver en Environ TCA behandling

1990,-

 

Environ TCA Pigment

En behandling justert for problemhud. Dette er en super startbehandling som bør være starten på en serie behandlinger for hud med pigmentproblemer eller acne/uren hud problematikk. 

2490,-

 

Environ TCA Acne

En behandling justert for problemhud. Dette er en super startbehandling som bør være starten på en serie behandlinger for hud med acne/uren hud problematikk. 

2490,-

 

Environ TCA Advanced Peeling

En omfattende og effektiv behandling for deg med sterk hud og ønske om store forbedringer. Behandlingen er tilpasset en sterk hud og anbefales kun til de som tåler kraftige syrebehandlinger.

2990,-

 

TCA Double Six behandling

En serie på 6 behandlinger for optimale resultater.  Anti-age, Pigment og Acne, vi tilpasser din hud og hudtype. 

9990,-

Unknown-16.jpeg

 

Book din Environ behandling, eller en konsultasjon (for produktveiledning) hos Ida  her . Behandlingene ligger under V Medical.

Introduksjonsrabatt : Frem til 5 Mai gir Ida deg 20% rabatt på alle våre Environ behandlinger. Merk bestillingen med "20" i kommentarfelt som kommer opp ved  booking.

Du finner Environ behandlingene under V Medical  HER eller ved å laste ned appen "fixit timebestilling"

Velkommen til oss :)

Team V

 

 

 

 

 

3 Comments

Comment

Gjør deg klar for våren! #kampanjekode

I hele april får du 90 minutters Simply Happy ansiktsbehandling + farging av vipper & forming / farging av bryn for kun 1150 kr (verdi 1950,-)

Slik booker du: Via vår Online Booking eller fixit timebestilling (app). Velg Simply Happy 90 min og skriv "Vårfin" i kommentarfelt. Vi tar forbehold om at vi kan bli fullbooket. 

Vårklemmer fra Team V

 

 

Comment

Comment

Hudens største fiende (av kosmetologisk sykepleier Ida Heggen)

Mel. Blåveispiken

Den siste snøen som fins i skaret,

den tiner jeg, for jeg er april.

Jeg gir deg blåveis i bekkefaret

og regn og solskinn og mere til.

 

Endelig begynner solen å titte frem!

- Den som varmer og føles så ubeskrivelige deilig etter en lang vinter. Endelig kan vi hige etter en gylden farge på den melkehvite vinterhuden. 

Dessverre, og jeg sier dessverre. For den flotte, gode sola vår som varmer og føles så deilig på kroppen er også hudens største fiende. 

 

Det er en gammel Erfaring, at Huden lider meget sterkt ved lange Vandringer i Solskin over Snemarker eller over Bjergenes Gletschere; naar man ikke tager særlige Forholdsregler for at beskytte Huden ved mørke Slør eller ved at indsmøre den med et tykt Lag Fedt, kommer der en hæftig Hudbetændelse i de ubeskyttede Hudpartier, fulgt af en stærk Afskalning af Overhuden, og Hudfarven kan efter en eneste Dags Gletschervandring blive dypt kobberbrun.

Teksten er hentet fra
Menneskets legme, 1901.

Allerede langt tilbake i tid var man klar over hudens lidelser ved soleksponering og i dag vet vi mye mer. Ca. 80% av hudens aldring skyldes eksterne faktorer som sollys og ulike former avforurensning. Kun 20% skyldes indre faktorer som gener, stress, hormoner og immunsystem.

 

UV Stråler

UVA stråler- Dette er de ALDRENDE strålene. De ødelegger bindevevet slik at huden mister sin spenst og elastisitet og det dannes rynker. De gjør melaninet (fargestoffet) som allerede er dannet i huden, mørkere. UVA-stråling kan også føre til skader på de elastiske fibrene i huden, og arvestoffet (DNA), som kan føre til hudkreft. Rødhet i huden etter soleksponering er et tegn på skade av DNA.

 I Norge om sommeren utgjør UVA ca. 98 prosent av UV-strålingen. Disse strålene er sterke gjennom hele året, og penetrerer gjennom glass. Du er derfor ikke trygg selv om du sitter i bilen eller inne på et kontor med vinduer. 

Tegn på aldrende solskader er rynker, tykk og tørr hud, pigmenteringer og pigmentflekker, sprengte blodkar, ujevn rødlig hudoverflate og ikke minst hudkreft.

UVB ståler- Dette er strålene som først og fremst gjør huden BRENT. Strålene skader overhuden og danner frie radikaler som forandrer hudcellenes arvemateriale (DNA). Disse strålende gir rødhet og solforbrenninger i huden og kan utvikle tilfeller av hudkreft. SPF faktoren i solkrem måler kun graden av UVB beskyttelse. Ved kjøp av solkrem er det derfor viktig å forsikre seg om at den har et bredspektret filter som også beskytter godt mot UVA. Det står alltid spesifisert på solkremen når inneholder beskytter mor både UVA og UVB.

UVC stråler- er de farligste og kraftigste strålene, men blir heldigvis stoppet av ozonlaget. 

 

 

Hjemmeprodukter og hudpleie

Når 80% av aldring skyldes ytre faktorer er det er mye DU kan gjøre for å ta vare på huden din, og det beste av alt er at det er veldig enkelt. 

Det beste du kan gjøre for din hud er å ha daglige hudpleierrutiner med produkter som inneholder aktive ingredienser. Ved bruk av antioksidanter, solfaktor og vitamin A, C og E hindres frie radikaler i å ødelegge og lage ubalanse i cellene våre, som også kan føre til kreft. 

 

Har du solskadet hud eller trenger hjelp til å komme i gang med hudpleierrutiner og få veiledning til å velge riktige produkter til din hud.

Bestill en konsultasjon eller en hudpleiertime hos V by Sonja Wigert. Vi hjelper deg alltid.

 

Klem fra

Ida Heggen

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comment

Comment

Valentine og Morsdag - den beste gaven finner du hos oss!

Søndag 14. februar er det valentines og morsdag ! 

Hos oss får du den perfekte gaven til den du er glad i, enten det er mamma, venninne eller kjæreste.

 

Til henne

- Gavekort på Simply Happy  60 min ansiktsbehandling, som består av rens og hudanalyse, massasje og maske. Behandlingen tilpasses etter hudtype og behov og gavekortet er gyldig i et år.

- Fuktighetsmasken Hydra Beaute fra Guiniot. En fantastisk maske som gir glød og fuktighet. Brukes 1 gang i uka eller etter behov. 

Gaven pakkes i en søt gaveeske med sjokoladehjerter.

Kr 890,-

Verdi: 1250,- (du får masken med gratis)

 

Til han

- Gavekort på ManPower 60 min. ansiktsbehandling, den berfekte behandlingen for guttta! Behandlingen inkluderer rens, hudanalyse, ansiktsmassasje, og maske etter hudtype og behov.

- Fuktighetskrem fra Guinot som roer ned og gir masse fuktighet. Perfekt etter barbering.

Gaven pakkes i en fin gaveeske med sjokoladehjerter.

Kr 890,-

Verdi: 1250,- (du får med kremen gratis)

 

Vi har også kjempeutvalg av kremer og lager fine gaver i alle priskasser. Kom innom så hjelper vi deg.

 

Vi gleder oss til å se deg!

Klem fra Team V

Charlotte, Helene, Ida, Henriette og Sonja

Comment

Comment

Green peel - den perfekte vinterbehandlingen (+ rabattkode)

Green Peel - min favorittbehandling!

av Hudterapeut Helene Gulden

GreenPeel® er utviklet av hudlege Dr. Christine Schrammek, og er kåret til nr 1 i verden på naturlig hudfornyelse. Peelingen består av 10 ulike urter. Urteblandingen pensles på ansiktet og masseres inn for å virke innenfra og ut. Huden får en unik glød og stimuleres i flere dager etterpå. Urtene som benyttes er sterkt beroligende, betennelsesdempende og næringsgivende. Green Peel virker i tillegg vevsoppstrammende,  bekjemper tidlig aldring og tap av spenst samt gir en synlig bedring på akne, arr og store porer. Den optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst, og er en behandling med synlige resultater på minimum av tid. Green Peel er en trygg metode for optimal hudhelse. 

Green Peel Classic, som er den tøffeste og «orginale» Green Peel behandlingen, utviklet seg til å bli en serie på 3 ulike behandlinger for ulike behov. Husk at det ikke alltid er slik at «jo verre jo bedre». Jeg anbefaler mine kunder stort sett å begynne med en av de lettere variantene for å gjøre huden kjent med behandlingen. 

Green Peel® Fresh Up: Den mildeste av de tre urtepeelene og populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød rett etter behandling at du kan gå rett på fest! Samtidig virker peelen både forebyggende og behandlende. Prisen på Green Peel® Fresh Up er 1170 kr. 

Green Peel® Energy: Dette er en dypere variant av den mildeste peelen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Den gir umiddelbar effekt uten at den setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå og kanskje flasse litt etter noen dager. Denne peelingen er den vi utfører desidert mest av hos oss, og mange tar denne fast en gang i måneden i vinterhalvåret. Prisen på Green Peel® Energy er 1270kr

Green Peel® Classic: Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre variantene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil du flasse. Etter 5-6 dager kommer du tilbake til oss for en fuktighetsgivende og beroligende behandling og du følger opp hjemme med tilrettelagte produkter. Resultatet kalles total hudfornyelse. De fleste velger å gjøre denne behandlingen i forbindelse med en langhelg / ferie, uten for mye planer.

Resultatet av en Green Peel Classic kan sammenlignes med dypere syrepeelinger og laserbehandling, men mye mer behagelig både for deg og huden din. Fordi Green Peel blandingen masseres ned i huden din, jobber cellene med å fornye seg innenifra og ut. På denne måten vil huden bygge seg opp innenifra før det øverste laget flasser av. Dette er en trygg behandling, bygget på over 50 års forskning. Det er imidlertid ekstremt viktig å følge vår anbefalte etterbehandling med tilrettelagte hjemmeprodukter. Green Peel er en miks av naturlige urter som stimulerer sirkulasjonen i huden, er antiimflammatorisk og full av næring og vitaminer. De fleste vil oppleve å flasse mye, mens andre vil flasse lite. Effekten av behandlingen kan ikke måles med graden av flassing og du vil få en god effekt av behandlingen selvom du skulle flasse mindre. For optimale effekter av Green Peel Classic, kan det være nødvendig med 2-3 behandlinger med ca 2 måneders mellomrom. Prisen på Green Peel® Classic er 2570kr. Dette inkluderer etterbehandlingen. 

 

Hva må du huske på før en Green Peel?

Det viktigste du må huske er å legge fra deg alle produkter med syrer ( glycolsyre / AHA og PHA / A vitamin etc.). 

Hvor lenge du må unngå disse produktene før en Green Peel, avhenger av konsentrasjonen på syrene, hudens sensitivitet,  og hvilken styrke Green Peel du skal ha. Bruk nøytrale fuktighetskremer, eller optimalt Dr.Schrammek sine produkter. Dette gjelder også etter du har fått en Green Peel. Jo sterkere Green Peel du skal ta, jo mer hensyn trenger du å ta før / etter behandlingen. 

Vi anbefaler også å vente med en Green Peel dersom du er gravid / ammer, eller går/ har nylig gått på sterke medisiner / antibiotika. 

Green Peel har meget god effekt på acne og urenheter, men plages du av et betent acneutbrudd, bør du få kontroll over dette før vi utfører en Green Peel på deg. Kremer og gode produkter kan gjøre underverker, men husk at huden er vårt største organ, og et organ som skiller ut avfallsstoffer. En vakker hud begynner stort sett innenifra, og en hud med betente kviser er ofte et tegn på at kroppen er i ubalanse. Jeg anbefaler derfor kunder som plages med mye acne om å ta en titt på livsstil / stressnivå, kosthold og eventuelle allergier. 

Flere innlegg om green Peel

http://stylethatshit.blogg.no/1409008396_en_real_oppkvikker.html

http://signaturklinikken.no/beautyblogg/behandlingen-norske-kjendisene-sverger-til/

 

Klem Helene Gulden

Hudterapeut

 

I hele februar gir Helene og Ida deg 15 % rabatt på Green Peel Fresh up eller Energy og 30% rabatt på Green Peel Classic. 

Kampanjekode vinterfin må oppgis ved booking. Booking gjøres via vår online booking, eller ved å laste ned appen fixit timebestilling. Du er selvsagt også hjertlig velkommen til å ringe oss (47355025). Bookingen må gjøres hos Helene eller Ida. Husk at vi alltid anbefaler å begynne med Green Peel Fresh Up eller Energy dersom du ikke har prøvd Green Peel tidligere.

 

 

 

 

 

Comment