Viewing entries in
Behandlinger

Comment

Venus Freeze: Anti-aging behandlingen kjendisene sverger til

Plastikkirurgi? That's old news! I dag er det de ikke-invasive behandlingene som er det hotteste når det kommer til å holde seg ung og fresh.

Venus Freeze er en av de mest ettertraktede behandlingene i Hollywood for tiden, og det er ikke uten grunn. En behandling med Venus Freeze kan nemlig trylle bort synlige aldringstegn i løpet av få minutter! Behandlingen er helt uten bivirkninger, smerte-fri og krever ingen nede-tid.

Venus Freeze kombinerer radiofrekvens og magnetisk pulsering for å dramatisk stramme opp huden, redusere furer og rynker, samt fjerne overflødig fett. Behandlingen kan brukes over hele kroppen, og effekten oppnås ved at man øker temperaturen i huden med ca. 8-10 grader. Altså ingen kirurgiske inngrep eller injeksjoner, kun naturlig varme som stimulerer huden.

Den økte varmen i huden gjør at kollagenet strammes opp umiddelbart, samt at elastinet blir spenstigere. I tillegg reduseres uønskede områder med overflødig fett. Behandlingen medfører også en økning i dannelsen av nye fibroblastceller på sikt, som igjen fører til en økt produksjon av kollagen. Behandlingen passer altså perfekt dersom man ønsker en "quick-fix" før man skal på en stor happening, og har lyst til å føle seg ekstra fin. Ønsker man mer drastiske resultater, samt resultater som varer, anbefales en kur på 6-8 behandlinger for å oppnå langsiktige resultater (varighet ca. ett år). 

Etterspørrselen etter Venus Freeze har nærmest eksplodert de siste fire årene, og per dags dato har det blitt utført mer enn 18,5 millioner behandlinger på verdensbasis. Kjendisene elsker denne behandlingen, og klinikken til den verdenskjente dermatologen Dr. Lancer i Beverly Hills skal vistnok være fullbooket med Venus Freeze behandlinger fra kl 05.00 til 18:00, dagen før Oscar utdelingen og The Golden Globe. 

It-jenta Cara Delevingne er desidert en av de mest kjente modellene for øyeblikket, og er en svoren tilhenger av behandlingene. 

"My skin gets worse during the shows because of all the travelling, so I prepare at the beginning of the season by having Venus Freeze Face Lift Facials, which zap heat onto your skin. You come out with plump skin because it helps to create collagen. Dude, it's insane," har modellen tidligere uttalt. 

 

Vi er stolte over å kunne tilby denne revolusjonerende behandlingen på vår klinikk. Foreløpig tilbyr vi kun behandling av ansikt, hals og bryst, men vi vil fra høsten av også kunne tilby behandling av armer, ben og mage. 

Venus Freeze ansikt-, hals- eller brystbehandling passer for deg som ønsker:

  • en ungdommelig glød
  • en hud som ser merkbart yngre ut i utseende
  • å redusere linjer og furer
  • å gi huden et synlig løft
  • å redusere nasolabiale folder, hengende kinn og pløsete områder rundt munn og hake
  • å fjerne overflødig fett
  • å konturere kjeveparti
  • å redusere dobbelthake

Kontakt oss gjerne på mail eller telefon om du lurer på om dette kan være riktig behandling for deg. Ønsker du å booke time kan du gjøre dette via vår online booking (her).

Comment

Comment

Avansert medisinsk peeling løser dine hudproblemer!

Nyhet : Inspira Med + 

Inspira Med + er en avansert medical peeling med lav pH og høy konsentrasjon av syrer. Serien kombinerer fruktsyrer, glycolic, lactic og salicylic syrer.

Inspira Med+ er en effektiv problemløser på acne, pigmentforandringer, store porer og fine linjer. Dette er behandlingen for deg som ønsker gode og raske resultater samtidig som du vil se smashing ut også rett etter behandlingen. Altså ingen nedetid og flassing. Vi anbefaler dog å droppe trening og sminke samme dagen som behandlingen, samt unngå aktiv soling dagene etter behandlingen. Det er likevel ikke noe problem å gjøre denne behandlingen på sommeren såfremt du bruker god solbeskyttelse og har respekt for solen. 

I tillegg til behandlingene du får utført hos oss, finnes meget effektive hjemmeprodukter og en egen peeling for hjemmebruk. 

Ved spørsmål om behandlingen er du  hjertelig velkommen til å ringe oss eller komme innom. 

Her blir en av våre dyktige terapeuter, Helene Gulden, kurset av Yvonne, produktansvarlig hos Inspira.

Her blir en av våre dyktige terapeuter, Helene Gulden, kurset av Yvonne, produktansvarlig hos Inspira.

Priser

Basic - 60 min, kr 1290 (InspiraMed+ rens, peeling, lett utklemming og beroligende maske og nakkemassasje)

Advanced - 75 min, kr 1490,-  (inkluderer i tillegg spesialmaske for en enda dypere effekt) 

Express - 30 min, 1090,- (Kun rens og peeling. Anbefales ved flere behandlinger/ kur)

Booking gjør du online her

 

 

Sommerklem fra Team V

 


 

Comment

Comment

Velkommen til Venus Freeze introduksjonskveld

Venus Freeze_vbysonjawigert

Nysgjerrig på det vi mener er markedets beste behandling for slapp hud og antiage? Vi får besøk av Venus Freeze Norge, som vil gi deg grundig informasjon om Venus Freeze og mulighet til å prøve behandlingen til halv pris!

DU FÅR

• Behandlingen til kun kr 800,- (50% rabatt)

• Konsultasjon om effekt og testresultater 

• Tilbud på behandlingsserie på Venus Freeze 

Tidligere innlegg om Venus Freeze kan du lese her

Ring oss for booking av behandling, 473 55 025 (begrenset antall plasser!) Ønsker du kun informasjon av behandlingen og gode tilbud, er du hjertelig Velkommen innom mellom kl 16 - 22. 

 

Håper vi sees!

Comment

Comment

Leppeforstørrelse med Teosyal

Ønsker du deg fyldigere og mer definerte lepper, uten antydning til "andenebb" eller såkalte "duck lips"?

Det finnes mange typer fyllstoffer som kan injiseres i leppene og huden. Det mest vanlige fyllstoffet som brukes i dag er produkter som inneholder hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Det binder vann, fungerer som et smøremiddel og er svært viktig for; huden, bindevev, leddveske og øyne. Hyaluronsyre trekker til seg fuktighet, og bidrar derfor til å øke volumet i leppene.

Injeksjonsbehandlinger med hyaluronsyre fillere fra Teosyal er i dag en av verdens mest utførte behandlinger med snart 8.000.000 injeksjoner. Sammen med Restylane og Juvederm topper Teosyal antall hyaluronsyre injeksjoner verden over. Teosyal har gjort den livsviktige hyaluronsyren tilgjengelig som en gelé vi trygt kan legge under huden, for å gjenoppbygge hudstruktur og gjenskape volum i ansiktet, rette ut linjer og rynker. Med moderne teknologi tilbyr Teosyal bedre holdbarhet og større elastisitet en mange av sine konkurrenter. Teosyal er 100% naturlig og totalt økologisk nedbrytbart, dette betyr at produktet brukes av huden og leppene som et reservoar i form av næring og fuktighet. Resultatet varierer fra 6 mnd-2 år avhengig av hvilket produkt og behandling du velger.


Teosyal fører utrolig gode produkter hvis man ønsker seg en mer definert leppekontur, rette opp asymmetrier eller få tilført mer volum. I tillegg tilfører produktene masse fuktighet til leppene.  "Less is more" er definitivt den gjeldende trenden innenfor leppeforstørrelse. De aller fleste klientene etterspør i dag harmoniske og fyldige lepper som ser naturlige ut. Utifra det ønskede resultatet kan man enkelt tilpasse mengde filler som injiseres (0,5ml-1ml), samt velge mellom produkter som gir riktig mengde volum. Teosyal First Lines - lite volum, Teosyal Global Action - medium volum, eller Teosyal Kiss - mye volum. 


Det benyttes alltid bedøvelseskrem eller lokalanestesi ved leppebehandling. I tillegg inneholder også produktene fra Teosyal 0,3% Lidocaine (bedøvelsesmiddel) slik at klienten opplever minimalt med ubehag fra stikkene.
Det er normalt å føle litt ubehag i form av, hevelse, rødhet, mindre blåmerker eller ømhet i det behandlede området, men ikke verre enn at man fint kan gå på jobb. Dette går som oftest over etter noen dager, maksimalt 1–2 uker. Det er minimal risiko for allergiske eller hypersensitive reaksjoner. Leppebehandlingen gir i de fleste tilfeller umiddelbar effekt. Effekten av behandlingen av leppene varer i gjennomsnitt ca 6-9 mnd., avhengig av hudtype, livsstil og alder. 

Teosyal Global Action 0,5 ml. Foto: Teosyal.no

Teosyal Global Action 0,5 ml. Foto: Teosyal.no

Teosyal Kiss 1,0ml. Foto: Teosyal.no

Teosyal Kiss 1,0ml. Foto: Teosyal.no

Ønsker du å bestille en time for leppeforstørrelse med Teosyal, men er usikker på hvilken type du skal velge? Book en time med Teosyal Kiss via vår online bestilling, og skriv "ønsker vurdering av type filler", så vurderer vi hvilken type som passer best for deg ut i fra dine ønsker når du kommer til timen.

 

XOXO

Henriette

Comment

Comment

Venus Freeze -Hollywood's favorittbehandling hos V By Sonja Wigert!

Jeg er så glad for å kunne annonsere at vi har valgt å investere i det vi mener er markedets beste behandling mot linjer og slapp hud; VENUS FREEZE! Dette er behandlingen jeg har sverget til det siste halve året. Jeg har tatt en behandling før ferier, bryllup og fester hvor jeg vil ta meg ekstra godt ut. Jeg simpelthen elsker gløden og den oppstrammende effekten denne behandlingen gir! I tillegg til at dette er en umiddelbar "Askepott behandling",  leverer den også varige resultater dersom du tar en kur over 6-8 ganger. 

 

FÅ DIN YNGRE HUD  TILBAKE  – OG FRYS TIDEN

En synergi av radiofrekvens (RF) og magnestiske pulser (MP ²)  trenger dypt ned i huden og og øker dermed kollagen- og elastin produksjonen som fører til fastere hud og færre rynker. En forhøyet temperatur i vevet bryter ned fettcellene. 

BEHANDLINGEN

Selve behandlingstiden med Venus for ansikt varer i 25 minutter.  Behandlingen er smertefri og behagelig.

RESULTATER

Huden stråler og du vil se fantastisk ut rett etter behandlingen. Du kan derfor gjerne ta VENUS FREEZE innimellom for en deilig "boost". Ønsker du derimot varige resultater med et glattere utseende og mer definerte ansiktskonturer, er det nødvendig med en intensiv kur på anbefalt 6-8 behandlinger, med en ukes mellomrom. Dette er en unik behandling som i mange tilfeller kan erstatte kirurgiske inngrep og/eller medisinske behandlinger.

VENUS FREEZE er blitt den mest oppsøkte behandling blant kjendiser og pasienter over hele verden.

Venus Freeze er kåret som nr. 1 i American Readers Health & Beauty Choice Awards 2013!

Vi tilbyr fra og med idag VENUS FREEZE for ansikt, hals og bryst. Behandlingen er nå tilgjengelig på vår online booking.

 PS: På grunn av stor etterspørsel, har vi strukket åpningstidene våre før 17. Mai enda litt lenger, og har derfor noen få timer igjen denne uken for de som ønsker å stråle litt ekstra på Norges nasjonaldag.

 

Min kjære søster, Eva, ble førstemann til å få behandlingen hos oss da maskinen ble levert i går. Sjekk hennes instagramkonto @evawigert for etterbilde og hennes opplevelse av behandlingen :)

Min kjære søster, Eva, ble førstemann til å få behandlingen hos oss da maskinen ble levert i går. Sjekk hennes instagramkonto @evawigert for etterbilde og hennes opplevelse av behandlingen :)

PRISER VEENUS FREEZE ANSIKT, 45 min

1 Behandling 1600,-

5 Behandlinger 6900,-

6 Behandlinger 8200,-

Tillegg for hals eller décolleté (bryst) 490,-

PRISER VENUS FREEZE HALS ELLER DÉCOLLETÉ (bryst), 30 min

1 behandling  900,-

5 behandlinger 3900,-

6 behandlinger 4600,-

VENUS FREEZE ULTIMATE FACIAL, 75 min

Denne behandlingen kombinerer Venus Freeze med peeling og ansiktsmaske, for en ultimat glød og fuktighet. En fantastisk behandling når du vil unne deg det beste. Kr 2450,-

 

 

 

Comment

Comment

Hvordan bremse hudens aldringstegn ? Hudlegens aller beste tips (del 2)

 #3: Retinoid (Retinol)

Det er en jungel av av anti-aging "cosmeceutical" produkter der ute. Den aller beste ingrediensen for å reparere og forebygge aldringsprosessen, er i følge den annerkjente hudlegen Madfes , et retinoid. Retinoider er vitamin A-derivat-forbindelser som øker produksjonen av kollagen og booster celle fornyelsen, renser porene og stimulerer blodkar. Dette reduserer olje og akne, glatter ut huden, gir deg en jevnere hudtone og sunnere glød. Retinoider har eksistert siden 1970-tallet. Avhengig av formuleringen, ser man vanligvis resultater innen en måned eller to.

-  Reseptbelagte retinoider er effektive, men må brukes med forsiktighet. Følg isåfall instruksjonen nøye, og det er viktig med gradvis opptrapping av produktet for å unngå irritasjon. 

- Du kan også få gode merkbare resultater av ikke reseptbelagte produkter. Se etter ingrediensen retinol eller retinsyre.

- Påføres på kvelden på et rent ansikt. Det er da retinoider fungerer best. De er også følsomme for sol, noe som også er grunnen til at det bør påføres på kveldstid. ( Bruker du en solkrem om dagen, vil du ikke være overfølsom for solen ved bruk av retinoid)

- Vit at retinoider ikke anbefales for kvinner som er gravide eller ammer.

Ps: Deler av Exuviance Age Reverse linje inneholder retinol, og de lanserer i disse dager et fantastisk supert retinol serum :) Vi kan nesten ikke vente med å få det til klinikken vår om noen dager. 

 

#4: Bruk tid - ikke nødvendigvis masse penger - på en smart hudpleierutine morgen og kveld

Hudpleie trenger ikke være komplisert, men det kreves de rette grunnleggende produktene. På dagtid, betyr dette i først og fremst å benytte solbeskyttelse. Din kvelds rutine er vel så viktig. «Det er fantastisk hvordan huden din kan bli eksponert for så mye hele dagen og fortsatt ha evnen til å regenerere mens du sover», sier Madfes. Når vi blir eldre trenger vi imidlertid å hjelpe huden litt.

- Start hver dag med solfaktor, selvom du stort sett skal være inne. «Du ønsker ikke at solen skal ødelegge all kolagen som huden produserte mens du sov», forklarer Madfes.

- Fjern all sminke og vask alltid huden før du legger deg. Hele dagen er huden din påvirket av kjemikalier i luften som bryter ned kollagenet og forårsaker andre skader. Hvis du ikke vasker ansiktet før du legger deg, vil eksponeringen av miljøgiftene fortsette gjennom natten. 

- Etter rens påfør et retinoid serum/ A vitamin produkt, og en fuktighetskrem. Sov på en ren pute, som du skifter i allefall hver uke. 

- Du trenger ikke nødvendigvis bruke masse penger for å få effektive produkter. Se etter annerkjente merker som gjør omfattende forskning. Stol på instinktene dine - hvis påstandene høres usannsynlige ut, så er de vanligvis det. Fordi alles hud er unik, må du prøve deg litt frem for å finne de perfekte produktene for deg. 

 

#5: Velg en hudpleierutine som hjelper huden med å regenerere. 

En rekke produkter og behandlinger som er tilgjengelig hos hudpleieklinikker eller hudleger, kan gi mer enn en illusjon av ungdom - de kan faktisk bidra til å regenerere celler. Selv om de ikke kan skru klokken tilbake for alltid, kan det redusere endringer som forårsaker dype rynker og dårlig hudstruktur. 

- Prøv peelinger. Eksfoliering (gjennom ansiktsbehandlinger eller eventuelt kremer som påføres hjemme) kan gjøre huden lysere og jevnere. Celleproduksjonen går saktere når du blir eldre. En kjemisk peeling er en dypere prosess som setter igang cellefornyelsen og samtidig stimulerer til kollagen vekst, sier Madfes.

Hos V By Sonja Wigert har vi meget effektive peelinger, både for hjemmebruk og dypere klinikkbehandlinger fra Exuviance, Inspira Med og Dr.Schrammek. Har du spørsmal om behandlingene er det bare å ringe oss, eller sende oss en mail.

Ha en super helg :)

(kilde: caring.com)

Klem Sonja

 

Comment

Comment

Skal du gifte deg i sommer? La oss gjøre huden din klar!

Våre bryllupspakker 2015

Planlegging av ditt bryllup er en hyggelig, men også hektisk periode. Vi har satt sammen bryllupspakker som vil få deg til å senke skuldrene, samtidig som du er sikret en strålende hud på bryllupsdagen! Prisene er hyggelige, og du vil få gratis makeupveiledning med på kjøpet (med fokus på hud og glød).

Hvorfor ikke invitere med deg din kommende mann også? Dette er en hyggelig ting å gjøre sammen, og du vil vel ikke at han skal se grå og kjedelig ut ved siden av deg? :) Vi har laget en egen pakke for mannen.

Detaljene for de ulike pakkene finner du nedenfor, og har du spørsmål eller ønsker å bestille er du hjertelig velkommen til å ringe oss, eller sende oss en mail: post@vbysonjawigert.no.

Ps. Husk å booke behandlingene i god tid, da vi har stor pågang i sommer månedene. 

Klemmer fra Team V 

 

bilde.png

Comment

Medisinske Behandlinger // Botox og Fillers

Medisinske behandlinger
 - Overfokusering på utseende, eller forebygging og restaurering av ansiktet?

bilde 1-1.JPG


Mediene elsker å skrive om kjendiser som har fikset på utseende, og altfor ofte ser jeg at botox eller fillers får skylden for at noe ikke ser helt «normalt» ut. Veldig mange tror derfor at man ser unormal ut dersom man benytter seg av slike medisinske behandlinger. Sannheten er vel heller den, at en botox- eller fillersbehandling faktisk ikke synes i det hele tatt om den er godt utført.

Medisinske behandlinger som botox og fillers har lenge vært noe som har foregått i det skjulte, selvom jeg i dag merker at det er blitt mer åpenhet rundt det. De fleste av mine klienter som kom til meg for 3 år siden, var svært opptatt av at ingen måtte få vite om det, og at det ikke skulle synes. Særlig viktig, var det for noen, at kjæresten deres ikke fikk vite noe om det. Enkelte var svært i mot at kjæresten skulle fikse på utseende, og synes slike behandlinger så helt forferdelig ut. Når folk kom tilbake for en kontroll, var det alltid veldig hyggelig å få tilbakemeldinger fra mine pasienter om hvordan det hadde gått. Gjennomgangs tonen på tilbakemeldingene var at de var særdeles fornøyde og ingen hadde lagt merke til at de hadde fått utført en behandling. Tilbakemeldingene de hadde fått fra sine omgivelser var at de så veldig godt ut. En klient av meg fikk til og med tilbakemelding fra kjæresten om at hun bare så bedre og bedre ut med årene som gikk. Han skulle bare visst at det var botox, som han fordømte så kraftig nord og ned, som hadde mye av æren for at kjæresten så så frisk og opplagt ut som hun gjorde.

Kelly Ripa (43) er åpen om at hun benytter seg av botoxbehandlinger: "It's cut my getting ready time in half. I'm not advocating for it one way or the other. I'm just saying Botox changed my life."

Kelly Ripa (43) er åpen om at hun benytter seg av botoxbehandlinger: "It's cut my getting ready time in half. I'm not advocating for it one way or the other. I'm just saying Botox changed my life."

En vellykket behandling med botox eller fillers handler nemlig ikke om å forandre drastisk på ens utseende, eller ligne på noen andre enn seg selv. Det handler rett og slett om å få frem den beste versjonen av seg selv. Det handler heller ikke om å viske ut enhver form for aldringstegn, men heller å dempe uønskede og fremtredende aldringstrekk slik at vi ser litt mindre slitne ut, og heller ser litt mer friske og opplagte ut. Ei heller handler det om å «fryse» hele ansiktet slik at vi blir uttrykksløse uten noen form for mimikk, men heller å justere musklenes overaktivitet slik at huden får mulighet til å lage de molekyler som utgjør reisverket i huden selv. 

En dyktig behandler vil alltid skreddersy de korrekte dosene og behandlingene slik at resultatet blir naturlig og balansert. For å oppnå et godt resultat med medisinske behandlinger er det altså helt avgjørende at behandleren har et godt øye for estetikk, gode anatomi kunnskaper, kunnskaper om produktene som brukes og virkningen av disse. Om en av disse delene mangler kan man risikere å ikke få det resultatet man ønsker seg. 

Cindy Crawford (48) er åpen om at hun jevnlig har benyttet seg av medisinske behandlinger som botox-, kollagen, og vitamin injeksjoner siden hun var 29 år. 

Cindy Crawford (48) er åpen om at hun jevnlig har benyttet seg av medisinske behandlinger som botox-, kollagen, og vitamin injeksjoner siden hun var 29 år. 

En bekjent av meg synes at det å benytte seg av medisinske behandlinger som botox eller fillers er noe stort tull, og forstår ikke poenget. Hun mener at de som gjør dette er selvopptatte og overfokuserer på utseende, og at man skal ta de aldringstegnene man får. Jeg kunne ikke vært mer uenig. I mitt yrke som tannlege og medisinsk ansvarlig er klientene mine normale mennesker som simpelthen har funnet en enestående måte å ta vare på seg selv, sitt eget utseende og sin egen helse. For hvorfor skal det være så annerledes å ta vare på ansiktet, når de fleste av oss gjør alt de kan for å ta vare på tennene?

Og la en ting være helt klart: Det er ingenting galt med å eldes med stil, og ta de rynkene som kommer med et smil. Så lenge en har god selvfølelse og er fornøyd med en selv er det det som teller. Hvis man derimot plages med at refleksjon i speilet ikke er av den personen man faktisk føler seg som i sitt indre, kan det medføre til dårligere selvfølelse og psykologiske plager. Da er det fint å vite at det finnes et utvalg ulike behandliger man trygt  kan utføre for å forebygge og restaurere, og at botox- og fillersbehandling er blant disse.


Med de beste ønsker om en fortsatt god søndag!


Henriette

Comment

Ansiktsbehandlingene som får huden din til å stråle til julebordet

Du shopper, kanskje litt desperat, et nytt antrekk eller to som skal få deg til å føle deg fin gjennom førjulstidens fester. 

Prioriter en ansiktsbehandling som får huden til å stråle og du vil komme til å føle deg fantastisk, enten med et flunkende nytt antrekk, eller med kjolen du fant innerst i skapet.

 

Her er våre favorittbehandlinger i festsesongen

 

Green peel Fresh UP - "Party Peel"

En lett urtepeeling som gir huden en unik glød. Dette er en behandling som er perfekt å booke samme dagen som du skal på fest!  Peelingen virker i tillegg forebyggende på rynker, store porer og acne. Mer informasjon om green peel finner du her

Anbefales ikke til en veldig sensitiv hud.

45 min, 1150 kr

 

Glow Like a star — dyptvirkende, rensende og glødgivende.

Milde fruktsyrer og vitaminer får huden din til å stråle. Huden blir klarere og urenheter blir renset. En dyptvirkende behandling som vil få deg til å føle deg ekstra fin gjennom alle julens festligheter. En perfekt behandling for avkobling og egentid i en hektisk førjulstid.

Denne behandlingen passer til alle som ønsker glød og en klarere hud. 

90 min, 1250

 

Busy but beautiful -  Perfekt «lunchbehandling» 

Føles huden grå, gusten eller tørr? På kun 30 minutter blir huden din renset, peelet og fuktet. En behandling som er perfekt dagen før, eller samme dagen som du skal noe spesielt. Redningen for en tørr vinterhud. 

Denne behandlingen passer til alle, og spesielt fin for en normal/ tørr og sensitiv hud.

30 min, 550 kr

 

Få med en beautyampulle hjem etter behandlingen

Frem til jul gir vi med deg en unik beautyampulle fra Dr.Schrammek ved bestilling av en av disse behandlingene. Ampullen brukes før du legger makeup og gir en perfekt beautyboost og fuktighet.  

 

Se våre ledige timer og book online her 

 

 

 

<3 Klem Sonja

 

 

 

Comment

4 Comments

Gorgeous with Greens

Green Peel har blitt en «snakkis» i det siste, og jeg opplever at mange booker denne behandlingen uten å vite hva det egentlig er.  

Har du enda ikke hørt om Green Peel, kan du ta en kikk på de siste omtalene her:

http://stylethatshit.blogg.no/1409008396_en_real_oppkvikker.html

http://beautyblogg.com/behandlingen-norske-kjendisene-sverger-til/

http://anneberitvalla.blogg.no/1409071346_superstar_skin.html

Hvorfor valgte jeg å ta inn Green Peel i klinikken?

Etter en tøff periode privat og på jobb for ca 3 år siden, så ikke huden min ut.  Stress gjør store utslag på huden - og jeg følte meg virkelig ikke bra. Jeg hadde mye urenheter og en hud ute av balanse. Jeg jobbet på den tiden som opplæringsansvarlig i et stort kosmetikkagentur firma, med tilgang til stort sett alt av kosmetikkprodukter uten at jeg fant noe som virkelig hjalp. 

Jeg kom tilfeldigvis over Green Peel Classic, og bestemte meg for å prøve behandlingen. Resultatet ble mindre urenheter, og en generellt friskere hud. Jeg var solgt!

Et år senere, under oppstarten av V By Sonja Wigert, stod Green Peel øverst på listen over hvilke behandlinger jeg ønsket å tilby mine kunder. Jeg kontaktet Haugesund Hudpleieklinikk, som nettopp hadde overtatt agenturet på Green Peel - og var så heldig at vi ble en av de første klinikkene i Oslo som tilbød denne behandlingen.
 

Hva er Green Peel ?

GreenPeel® er utviklet av hudlege Dr. Christine Schrammek, og er kåret til nr 1 i verden på naturlig hudfornyelse. Peelingen består av 10 ulike urter. Urteblandingen pensles på ansiktet og masseres inn for å virke innenfra og ut. Huden får en unik glød og stimuleres i flere dager etterpå. Urtene som benyttes er sterkt beroligende, betennelsesdempende og næringsgivende. Green Peel virker i tillegg vevsoppstrammende,  bekjemper tidlig aldring og tap av spenst samt gir en synlig bedring på akne, arr og store porer. Den optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst, og er en behandling med synlige resultater på minimum av tid. Green Peel er en trygg metode for optimal hudhelse. 

Green Peel Classic, som er den tøffeste og «orginale» Green Peel behandlingen, har nå utviklet seg til å bli en serie på 3 ulike behandlinger for ulike behov. Husk at det ikke alltid er slik at «jo verre jo bedre». Jeg anbefaler mine kunder stort sett å begynne med en av de lettere variantene for å gjøre huden kjent med behandlingen. 

Green Peel® Fresh Up: Den mildeste av de tre urtepeelene og populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød rett etter behandling at du kan gå rett på fest! Samtidig virker peelen både forebyggende og behandlende. Prisen på Green Peel® Fresh Up er 1150 kr. 

Green Peel® Energy: Dette er en dypere variant av den mildeste peelen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Den gir umiddelbar effekt uten at den setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå og kanskje flasse litt etter noen dager. Denne peelingen er den vi utfører desidert mest av hos oss, og mange tar denne fast en gang i måneden i høst / vinterhalvåret. Prisen på Green Peel® Energy er 1250kr

Green Peel® Classic: Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre variantene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil du flasse. Etter 5-6 dager kommer du tilbake til oss for en fuktighetsgivende og beroligende behandling og du følger opp hjemme med tilrettelagte produkter. Resultatet kalles total hudfornyelse. De fleste velger å gjøre denne behandlingen i forbindelse med en langhelg / ferie, uten for mye planer.

Resultatet av en Green Peel Classic kan sammenlignes med dypere syrepeelinger og laserbehandling, men mye mer behagelig både for deg og huden din. Fordi Green Peel blandingen masseres ned i huden din, jobber cellene med å fornye seg innenifra og ut. På denne måten vil huden bygge seg opp innenifra før det øverste laget flasser av. Dette er en trygg behandling, bygget på over 50 års forskning. Det er imidlertid ekstremt viktig å følge vår anbefalte etterbehandling med tilrettelagte hjemmeprodukter. Green Peel er en miks av naturlige urter som stimulerer sirkulasjonen i huden, er antiimflammatorisk og full av næring og vitaminer. De fleste vil oppleve å flasse mye, mens andre vil flasse lite. Effekten av behandlingen kan ikke måles med graden av flassing og du vil få en god effekt av behandlingen selvom du skulle flasse mindre. For optimale effekter av Green Peel Classic, kan det være nødvendig med 2-3 behandlinger med ca 2 måneders mellomrom. Prisen på Green Peel® Classic er 2550kr. Dette inkluderer etterbehandlingen. 

Hva må du huske på før en Green Peel?

Det viktigste du må huske er å legge fra deg alle produkter med syrer ( glycolsyre / AHA og PHA / A vitamin etc.). 

Hvor lenge du må unngå disse produktene før en Green Peel, avhenger av konsentrasjonen på syrene, hudens sensitivitet,  og hvilken styrke Green Peel du skal ha. Bruk nøytrale fuktighetskremer, eller optimalt Dr.Schrammek sine produkter. Dette gjelder også etter du har fått en Green Peel. Jo sterkere Green Peel du skal ta, jo mer hensyn trenger du å ta før / etter behandlingen. 

Vi anbefaler også å vente med en Green Peel dersom du er gravid / ammer, eller går/ har nylig gått på sterke medisiner / antibiotika. 

Green Peel har meget god effekt på acne og urenheter, men plages du av et betent acneutbrudd, bør du få kontroll over dette før vi utfører en Green Peel på deg. Kremer og gode produkter kan gjøre underverker, men husk at huden er vårt største organ, og et organ som skiller ut avfallsstoffer. En vakker hud begynner stort sett innenifra, og en hud med betente kviser er ofte et tegn på at kroppen er i ubalanse. Jeg anbefaler derfor kunder som plages med mye acne om å ta en titt på livsstil / stressnivå, kosthold og eventuelle allergier. 

 

Sonja <3

 

4 Comments