Viewing entries in
Hudpleie

Ønsker du en mer spenstig og fuktet hud?

Ønsker du en mer spenstig og fuktet hud?

TEOSYAL REDENSITY I FUKTER HUDEN INNENFRA, OG BEDRER HUDENS KOLLAGEN OG ELASTIN PRODUKSJON. TEOSYAL REDENSITY I GIR ET NATURLIG OG FRISKT UTSEENDE, MED EN STRAMMERE OG MER SPENSTIG HUD.

 

Etterhvert som man eldes, skjer det en rekke naturlige fysiske endringer med kroppen. Hudkvaliteten forandres med tiden, avhengig av ytre og indre påvirkning, og huden blir rynkete. For å utsette forekomst av rynker er det nødvendig å bremse tapet av kollagen, elastin og hyaluronsyre i huden, ettersom dette nivået synker med alderen.

Teosyal Redensity I er et prisbelønt foryngelse produkt, som virker både korrigerende og forebyggende. Redensity I består av hyaluronsyre, aminosyrer, antioksidanter, mineraler, og vitaminer - alle bestanddeler som er naturlig tilstede i huden. Disse næringsstoffene injiseres inn i huden, og virker foryngende på cellenivå ved at de øker hudens produksjonen av kollagen og elastin. Hyaluronsyre molekylene tiltrekker seg vann, ca. 1000 ganger sin egenvekt, og er derfor viktige for hudens fuktighets balanse og volum. Ved å injisere Redensity I i huden gjenoppretter man hudens glød, volum, fuktighet og farge, samtidig som man forebygger fine linjer og rynker.

Teosyal Redensity I ble kåret til vinner av ”Best Injectable Skin Revitalizer” på Anti-aging Medicine European Congress (AMEC) i Paris i 2013.

Teosyal Redensity I ble kåret til vinner av ”Best Injectable Skin Revitalizer” på Anti-aging Medicine European Congress (AMEC) i Paris i 2013.

Hvem passer Teosyal Redensity I for?

Behandlingen passer utmerket for de som vil se freshere ut med mindre rynker og mer glød, men som ikke har behov for større volumøkning. Både kvinner og menn i slutten av 20-årene og oppover kan ha glede av denne behandlingen. 

Hva kan behandles?

Redensity I er spesielt designet for å korrigere ansikt, hals, bryst og hender. Med optimal sikkerhet og høye kvalitetskrav, oppnår man fantastiske resultater på områder som tidligere var vanskelig å behandle.  Behandlingen hjelper på tørr og dehydrert hud, akne arr, fine linjer og slapp hud i ansiktet, lepper som mangler volum og fuktighet, linjer på brystpartiet og hals, tørre hender hvor huden har mistet sitt volum. Sliter man med med kronisk tørr og sensitiv hud vil man ha stor glede av behandlinger med Redensity I.

Hvordan virker Teosyal Redensity I?

Teosyal Redensity I øker nivåene av hyaluronsyre, kollagen og elastin i huden. Ved hjelp av økt fuktighet, volum og elastitet vil hudens evne til å reflektere lys forbedres, hudoverflaten bli mer spenstig, fine linjer viskes ut, i tillegg til at rynker og mørke partier blir mindre prominente. Man får et umiddelbart synlig, og viktigst av alt, naturlig resultat

Hvordan utføres behandlingen?

Behandlingen består av mange microinjeksjoner som settes jevnt over hele ansiktet, eller området av interesse. På den måten blir produktet spredt jevnt i huden. Redensity I inneholder lidocain som gir en bedøvende virkning, i tillegg påføres en bedøvelseskrem dersom man skulle ønske det. Det er normalt med 1- 4 dager rekonvalesens for at stikkene skal forsvinne helt. Vi anbefaler at man ikke deltar på viktige møter eller sosiale tilstelninger de første 24 timene etter behandlingen, med mindre det ikke er noe problem at stikkene synes godt. Behandlingene utføres av helsepersonell; Kosmetisk dermatologisk sykepleier Ida Heggen, eller Tannlege Henriette Finne. 

Hvor mange behandlinger bør man ha?

For optimalt resultat anbefaler vi en kur på 3 behandlinger med om lag 3 ukers mellomrom, selv om man som regel kan se resultater noen få dager etter første behandling. Ønsker man kun å utføre behandlingen én gang kan man fint gjøre det, dog vil man ikke få den samme kumulative effekten som ved en kur. For å vedlikeholde resultatet anbefaler vi at man tar 1-2 behandlinger per år. 

Hvor mye koster behandlinger med Teosyal Redensity I?

Én behandling med 2 ml: 3200,-
Én behandling med 3 ml: 3800,-
Kur på tre behandlinger, med totalt 6 ml: 8000,-

Kampanje: 

NÅ får du -30% på ALLE behandlinger med Teosyal Redensity I. 

Gjelder alle behandlinger som bookes og utføres innen 08.06.2016. Ved kjøp av kur må første behandling utføres innen 08.06.2016. Husk å merke bestilling med rabattkode «Vårfresh» i kommentarfeltet. Book time online eller via vår app Fixit Timebestilling

 

XOXO
Henriette :)

 

Følg oss på

Facebook: https://www.facebook.com/VbySonjaWigert/

Instagram: @vbysonjawigert

 

Comment

Hudens største fiende (av kosmetologisk sykepleier Ida Heggen)

Mel. Blåveispiken

Den siste snøen som fins i skaret,

den tiner jeg, for jeg er april.

Jeg gir deg blåveis i bekkefaret

og regn og solskinn og mere til.

 

Endelig begynner solen å titte frem!

- Den som varmer og føles så ubeskrivelige deilig etter en lang vinter. Endelig kan vi hige etter en gylden farge på den melkehvite vinterhuden. 

Dessverre, og jeg sier dessverre. For den flotte, gode sola vår som varmer og føles så deilig på kroppen er også hudens største fiende. 

 

Det er en gammel Erfaring, at Huden lider meget sterkt ved lange Vandringer i Solskin over Snemarker eller over Bjergenes Gletschere; naar man ikke tager særlige Forholdsregler for at beskytte Huden ved mørke Slør eller ved at indsmøre den med et tykt Lag Fedt, kommer der en hæftig Hudbetændelse i de ubeskyttede Hudpartier, fulgt af en stærk Afskalning af Overhuden, og Hudfarven kan efter en eneste Dags Gletschervandring blive dypt kobberbrun.

Teksten er hentet fra
Menneskets legme, 1901.

Allerede langt tilbake i tid var man klar over hudens lidelser ved soleksponering og i dag vet vi mye mer. Ca. 80% av hudens aldring skyldes eksterne faktorer som sollys og ulike former avforurensning. Kun 20% skyldes indre faktorer som gener, stress, hormoner og immunsystem.

 

UV Stråler

UVA stråler- Dette er de ALDRENDE strålene. De ødelegger bindevevet slik at huden mister sin spenst og elastisitet og det dannes rynker. De gjør melaninet (fargestoffet) som allerede er dannet i huden, mørkere. UVA-stråling kan også føre til skader på de elastiske fibrene i huden, og arvestoffet (DNA), som kan føre til hudkreft. Rødhet i huden etter soleksponering er et tegn på skade av DNA.

 I Norge om sommeren utgjør UVA ca. 98 prosent av UV-strålingen. Disse strålene er sterke gjennom hele året, og penetrerer gjennom glass. Du er derfor ikke trygg selv om du sitter i bilen eller inne på et kontor med vinduer. 

Tegn på aldrende solskader er rynker, tykk og tørr hud, pigmenteringer og pigmentflekker, sprengte blodkar, ujevn rødlig hudoverflate og ikke minst hudkreft.

UVB ståler- Dette er strålene som først og fremst gjør huden BRENT. Strålene skader overhuden og danner frie radikaler som forandrer hudcellenes arvemateriale (DNA). Disse strålende gir rødhet og solforbrenninger i huden og kan utvikle tilfeller av hudkreft. SPF faktoren i solkrem måler kun graden av UVB beskyttelse. Ved kjøp av solkrem er det derfor viktig å forsikre seg om at den har et bredspektret filter som også beskytter godt mot UVA. Det står alltid spesifisert på solkremen når inneholder beskytter mor både UVA og UVB.

UVC stråler- er de farligste og kraftigste strålene, men blir heldigvis stoppet av ozonlaget. 

 

 

Hjemmeprodukter og hudpleie

Når 80% av aldring skyldes ytre faktorer er det er mye DU kan gjøre for å ta vare på huden din, og det beste av alt er at det er veldig enkelt. 

Det beste du kan gjøre for din hud er å ha daglige hudpleierrutiner med produkter som inneholder aktive ingredienser. Ved bruk av antioksidanter, solfaktor og vitamin A, C og E hindres frie radikaler i å ødelegge og lage ubalanse i cellene våre, som også kan føre til kreft. 

 

Har du solskadet hud eller trenger hjelp til å komme i gang med hudpleierrutiner og få veiledning til å velge riktige produkter til din hud.

Bestill en konsultasjon eller en hudpleiertime hos V by Sonja Wigert. Vi hjelper deg alltid.

 

Klem fra

Ida Heggen

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comment

Vinn årets fresheste julegave!

Vi har samlet noen av våre absolutte favoritter som får deg til å virkelig stråle i julen!

Gavekort på Venus Freeze ansiktsbehandling

Kjendis favoritten Venus Freeze strammer opp kollagenet og elastinet, og gir ansiktet et umiddelbart løft. Stimulerer kollagen produksjonen, reduserer linjer og rynker markant, reduserer overflødig fett og gir ansiktet en fantastisk glød. Venus Freeze kan også brukes på hals, armer, lår, og mage. Si farvel til dobbelthake, rynker, gusten hud og cellulitter! Les mer om Venus Freeze her.

 

Vita Liberata gavesett

I dette fantastiske gavesett finner du bestselgerene  pHenomenal mousse DARK ***, Rich Face * og Tanning Mitt. 

pHenomenal mousse dark *** - selvbruningsmousse som er lett og luftig i konsistensen, og gir umiddelbart en nydelig glød. 80% økologiske ingredienser, ingen lukt av selvbruning, tørker på 5 minutter, smitter ikke av på klær, og fader perfekt. Brunfargen utvikles i løpet 6-8 timer. Med den unike pHen02-teknologi tillater den fargen å sitte 4 ganger lengre enn noen andre selvbruningsprodukter ved riktig påføring. 

Rich Face - selvbruning som umiddelbart gir deg en lett og fin glød til ansikt og hals. Meget fuktighetsgivende og kan fint brukes flere dager på rad til ønsket farge er oppnådd.

Tanning Mitt - påføringshanske som gjør det enklere å påføre selvbruningsprodukter, samt at resultatet blir jevnere og finere. Beskytter hendene fra misfarge. 

 

Jane Iredale Starter Kit

Kom i gang med jane iredale mineral makeup eller ha med dine favoritter på reise. Starter kittet inneholder reisestørrelser av den hudpleiende sminken Smooth Affair®, Amazing Base®, PurePressed® Base, POMMIST og tilhørende pudderkost i en fin toalettmappe. Mineral sminken Amazing Base og PurePressed Base er faktisk pudder, foundation, concealer og SPF i ett. Suveren dekkevne og perfekt finish. We love it!

 

Gavesett fra Guinot

Guinot Creme Rich Vital Anti-rides / Anti Wrinkle Cream reduserer degenereringen av kollagen og glatter ut rynker. Fyller inn linjer og rynker for et synlig glattere utseende, gjør huden myk og fyldig igjen, forbedrer cellulær vitalitet, og er fuktighetsgivende. Perfekt som underlag for party sminken!

Guinot Masque Vital Antirides / Anti-Wrinkle Mask er en avslappende og utglattende maske som jevner ut linjer og rynker, frisker opp og forynger huden, og minimerer tretthets tegn. Denne er perfekt i den hektiske julestria.

 

Jane Iredale Golden Shimmer Face and Body Lotion

Golden Shimmer Face and Body Lotion skaper en subtil slør av lysreflekterende partikler. Blandes ut i foundation, eller brukes som highlighter på de områdene du ønsker å fremheve. Prikken over i'en som gjør at man ser smashin' ut i party kjolen.

 

Jane Iredale PureGloss 

PureGloss inneholder beskyttende antioksidanter fra granateple- og bjørnebærekstrakt. Virker fuktende, pleiende og nærende. Både dufter og smaker himmelsk! 

 

Ønsker du å vinne alt dette? (verdi ca 4500,-)

  1. Følg oss på Facebook eller Instagram: @vbysonjawigert
  2. Lik innlegget
  3. Skriv GOD JUL i kommentarfeltet.

Bonus: Tagg dine venner i kommentarfeltet, og de er med i trekningen om et gavekort på Venus Freeze ansiktsbehandling (verdi 1600,-).


Den heldige vinneren trekkes bittelille julaften, og annonseres på Facebook og Instagram. Julegaven må kunne hentes i klinikken. Lykke til!!! :)

 

XOXO Team V
 

Comment

Jane Iredale Makeup Event 10. desember

Trenger du hjelp til å finne den riktige sminken som passer perfekt til deg?

Torsdag 10. desember får vi besøk av Tomas Erdis som er Makupansvarlig for Jane Iredale i Norge. Tomas har erfaring som freelance makeupartist og hårstylist, og har en tung portefølje med redaksjonelle og kommersielle oppdrag fra mote- og skjønnhetsbransjen i Norge og internasjonalt. Han har blant annet jobbet med ELLE, Costume, HENNE og STYLEmag. Tomas har også undervisningsbakgrunn fra Tone Lise Akademiet, FACE Stockholm og Make Up Artist Skolen. Følg @TomasErdis på Instagram for oppdateringer og bilder/video fra bak kulissene.
 

Jane Iredale Makeup Event Torsdag 10. desember kl 17-21

  • -20 % på alle varer fra Jane Iredale
  • 30 minutter gratis personlig veiledning med Tomas
  • Goodiebags til alle som handler Jane Iredale produkter.


Send oss en mail til post@vbysonjawigert for booking av time. Begrenset antall plasser, førstemann til mølla! 

 

XOXO

Team V :)

Comment

Comment

Hils på Ida !

Ida Heggen er utdannet Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier.

Hun tilbyr:

Hudpleie: Exuviance, Inspira Med+, Green Peel og Venus Freeze, vippe og bryndesign.

Medisinske behandlinger: Botox, Fillers. 

Hun vil etterhvert også tilby dypere medisinske peelinger.

Ida er meget dyktig i sitt fag og vi er glade for å ha henne med i teamet vårt! Hun begyner hos oss i midten av Desember, og kommer til å tilby timer både på dagtid, kveldstid og helger. Ida kommer også til å dele sine erfaringer her på "V Nytt" fremover.

Jeg anbefaler absolutt et besøk hos Ida for å freshe opp huden før jul :)

Klem Sonja

 

Comment

Comment

Desember tilbud på Helene's favoritt behandling

 

Vil du bli fin til julebordet, eller ønsker du å slappe litt av i alt julestresset? Da kan vi anbefale en avslappende ansiktsbehandling med inspira:med fruktsyre peeling. Dette er en effektiv behandling med fruktsyrer som gir deg en unik glød uten å flasse. Behandlingen vil gi deg en jevn hudtone og ta bort eventuelle urenheter, minske porer og pigmenteringer. Fruktsyrer fjerner døde hudceller og øker cellefornyelsen, og resultatet blir en strålende fresh hud!

Vi utfører også en rekke andre behandlinger, som fuktighets innslusning ved tørr vinterhud. Book tid så ser vi hva du trenger når du kommer til behandling. Desember begynner å bli fullbooket, men vi har fremdeles noe ledig timer igjen på dagtid. (Skulle du ønske deg en behandling en dag vi er fullbooket kan du sende oss en mail, så kontakter vi deg dersom det åpner seg opp en mulighet.) 

60 minutters inspira:med ansiktsbehandling inkludert rens, utklemming, napping av bryn og lett ansiktsmassasje. Nå KUN 900,- (normal pris 1480,-) 

Tilbudet gjelder ut desember, og kun hos Helene. Husk å bruke bookingkode "Helene’s favoritt» ved booking av time på vbysonjawigert.no.

 

Hilsen Helene

IMG_4539.jpg

Comment

VELVÆRE ER DEN PERFEKTE JULEGAVEN!

Comment

VELVÆRE ER DEN PERFEKTE JULEGAVEN!

 

KLINIKKEN VÅR BUGNER AV LEKRE JULEGAVER I ÅR, OG VI HAR ALT FRA SMÅ VENINNEGAVER TIL DEN OMTENKSOMME KJÆRESTEGAVEN! 

 

Til Venninner

Deilig duftlys fra Philip Martins - økologiske duftlys som også kan brukes som massasjeolje og krem. Lyset finnes i ulike milde og delikate dufter. 

Kr 280,-

 

Fuktighetskrem og maske fra Guinot - Sett med den fuktighetsgivene kremen Hydra Beautè og Masque Dynamisant for intensiv fuktighet og glød. Kommer i fin gaveeske med rød fløyelssløyfe

Kr 429,- (verdi 551,-)

 

Håndpleie fra Kalahari - Lekkert og luksuriøst økologisk sett med håndsåpe og håndkrem, med tilhørende trebrett.

Kr 520,- ( verdi 653,-)

 

Til Mor

Ansiktsbehandling - Vår bestselgende behandling "Simply Happy" innebærer rens, peeling, anikts/nakkemassasje, og maske, tilpasset etter den enkeltes behov.  

Kr 1370,-, 90 min velvære

 

Anti-age julegaveeske - Kremen Guinot Vital Antirides og tilhørende oppstrammende maske. Kommer i fin gaveeske med rød fløyelssløyfe.

Kr 559,- ( verdi 635,-)

 

Kroppspleie fra Guinot - Kroppspeeling, dusjsåpe og bodylotion. Luksuriøse deilige produkter til et fantastisk juletilbud!

Kr 749,- ( verdi 1958,-)

 

Til Kjæresten (henne)

Gavekort på ansiktsbehandling - "V Signatur Treatment", 2 timers ren nytelse for hud, kropp og sjel.

Kr 1790,-, 120 min velvære

 

Til Kjæresten (han)

Ansiktsbehandling - "Manpower" er en populær behandling blant gutta. Her får han en grundig rens, peeling, ansikts og nakkemassasje, og ansiktsmaske etter hudtype. Rydding av bryn og ekstra nakkemassasje er inkludert i 90 minutters behandlingen.   

60 min 890,- / 90 min 1370,-

 

Produkter fra Guinot

 Fra kr 359,-

1417366496804.jpeg

Comment

Comment

V By Sonja Wigert fyller 3 år i dag! Vi feirer med 50% rabatt på alle behandlinger som bookes før midnatt.

Et unikt tilbud til våre faste og nye kunder

Halv pris på følgende behandlinger som bookes i dag:

  • Alle ansiktsbehandlinger 
  • Vippe extensions nytt sett, singelvipper og 3D
  • Venus Freeze (gjelder ikke klippekort til allerede nedsatt pris)

Må bookes via online booking ( her ) innen midnatt i dag og behandlingen må utføres innen 15. november 2015.

NB! Det kommer opp et kommentarfelt helt på slutten før du bekrefter bookingen. For å få rabatten må du huske å oppgi koden som kommentar til behandlingen. (Kampanjen er nå avsluttet, og koden er derfor ikke lenger tilgjengelig.)

Du kan booke flere behandlinger, men vi har et begrenset antall tilgjengelige timer og tar derfor forbehold om at vi kan bli fullbooket. 

Dersom du allerede har booket en time hos oss får vi desverre ikke endret denne til å gjelde kampanjen, men du kan selvsagt booke en behandling til idag med 50% rabatt. :)

Minner om 24 timers avbestillingsfrist på samtlige behandlinger. 

 

Bursdagsklemmer fra Team V

 

Comment

Comment

Pssst! Gå ikke glipp av vår unike bursdagskampanje!

V By Sonja Wigert fyller 3 år i morgen!

Vi ønsker å takke alle våre kunder, som har hjulpet oss dit vi er i dag. Med dere som inspirasjon, streber vi kontinuerlig etter å kunne tilby de mest effektive produktene og behandlingene på markedet. 

Vi ønsker å hedre våre gamle og nye kunder med et unikt tilbud, som blir annonsert her kl 09:00 i morgen tidlig! Trenger ansiktet ditt en oppfrisking etter sommeren, kunne du tenke deg å prøve vippeextensions eller ønsker du et deilig avbrekk i hverdagen? Har du en venninne eller kjæreste som har behov for en hudpleietime? Benytt muligheten til å booke imorgen!

Stay tuned... & spread the word. 

Bursdagsklem, Team V

Charlotte, Helene, May Linn, Cathrine, Henriette og Sonja <3

Comment

Comment

Er huden din klar for høsten?

Fuktighet i Fokus

Mange opplever at huden blir tørrere i høst og vintermånedene.  Jeg anbefaler alltid mine kunder omega 3 tilskudd ( personlig sverger jeg til Omega Cure)  i tilleg til å drikke rikelig med vann, noe som er lett å glemme gjennom den kalde årstiden. 

Utover dette, er min favorittbehandling for tørr vinterhud Hydration Infusion.

Hydration Infuson er den ultimate fuktighetsbehandling hvor ingrediensene pushes ned i huden ved hjelp av et innovativt Hydradermie apparat. Huden fremstår glattere og mer uthvilt.  Gjør du denne behandlingen med jevne mellomrom gjennom høsten og vinteren, vil du opprettholde fuktighetsbalansen og hindre at huden din tørker ut. (anbefales ikke for gravide)

90 min, kr 1470,-

 

Unn deg en deilig og effektiv behandling i løpet av høsten

Unn deg en deilig og effektiv behandling i løpet av høsten

 

Høsten er Peelingtid

På høsten og vinteren er at huden er mindre utsatt for soleksponering og derfor mer mottakelig for sterkere behandlinger. Dette er derfor tiden for å jobbe litt ekstra med huden for å få bukt med pigmentflekker, gusten hud og små linjer.

Anbefalte behandlinger

Exuviance Relax and repair - milde og skånsome fruktsyrer

En beroligende og fuktighetsgivende behandling med fruktsyrer fra Exuviance. Vi tilpasser fruktsyrene etter hva huden din tåler, slik at dette blir en god og intensiv behandling enten du er sensitiv eller har en hud som tåler litt.  Resultatet blir en klar og sunn hud med mindre urenheter og forbedret fuktbalanse.

Kr 990,- 

 

Inspira - avansert medisinsk peeling

Inspira Med + er en avansert medical peeling med lav pH og høy konsentrasjon av syrer. Serien kombinerer fruktsyrer, glycolic, lactic og salicylic syrer.

Inspira Med+ er en effektiv problemløser på acne, pigmentforandringer, store porer og fine linjer. Dette er behandlingen for deg som ønsker gode og raske resultater samtidig som du vil se fin ut også rett etter behandlingen. Altså ingen nedetid og flassing.

Inspira behandlingene kan du lese mer om her

Fra kr 990,-

 

Green Peel - naturlig og effektiv form for hudfornyelse

Green Peel

Green Peel

 

En naturlig peeling som effektivt setter igang cellefornyelsen. Behandlingen finnes i ulike styrker, fra fresh up som gir en frisk glød, til den prisvinnende behandlingen Green Peel Classic som gir deg en total hudfornyelse på 5 dager. Les mer om Green peel her

Fra kr 1170 

 

XOXO Team V

 

 

 

 

 

Comment

Hils på vår nye hudterapeut!

May Linn ble ferdig utdannet hudpleier på Hudpleieakademiet våren 2015. Hun er Cidesco sertifisert hudpleier, og har tatt kurs innenfor vippeextensions. Hun studerer nå sykepleie på siste året på Høgskolen i Oslo og Akershus, og skal jobbe hos oss på kveldstid og i helger ved siden av sine studier (perfekt for de som må ha timer utenom normal arbeidstid med andre ord...). 

May Linn er positiv og sprudlende, nøyaktig i sitt arbeid, og er dypt engasjert i å hjelpe klientene med å ivareta en sunn hudhelse. Vi gleder oss derfor stort over å ha henne med på laget, og ønsker henne hjertelig velkommen som en del av vårt team. 

Intro tilbud
Få -20% rabatt på farge/form av bryn og vipper, voksing og hudpleiebehandlinger frem til 20. September hos May Linn. Bestill time online eller via vår app "Fixit timebestilling", og bruk kodeord "MayLinn20".

XOXO
Team V

 

Comment

Hvorfor er regelmessig peeling av huden så viktig?

Peeling/ eksfoliering av huden er en essensiell del av din hudpleierutine. Hudcellene våre er i konstant bevegelse opp fra basalcellelaget, -der de nye hudcellene produseres. På vei oppover mot hudoverflaten mister cellene kjernene sine og dør. Døde hudceller har som funksjon å danne et beskyttende lag mot omverdenen, men dersom laget av døde hudceller blir for tykt vil huden se grov og gusten ut og aktive hudpleiende ingredienser du smører på huden vil trekke dårligere inn. I tillegg vil porene fortere tettes og urenheter oppstår raskere. 

Ved peeling av huden fremmer du hudfornyelsen og huden ser frisk og sunn ut. I tillegg settes blodsirkulasjonen igang og huden ser umiddelbart freshere ut. Peeling er altså det beste trikset når du ønsker litt ekstra glød på 1-2-3.  

Soling gjør at døde hudceller produseres raskere, det er derfor ekstra viktig å være flink med peeling gjennom sommerhalvåret. På vinteren kan den tørrre luften tørke ut huden din slik at du bør ha en mer skånsom peeling. Vi pleier å anbefale peeling 2-3 ganger i uka på sommeren og 1-2 ganger i uka på vinteren.

mda_landing2_02.gif

TRIPLE MICRODERMABRASION FACE POLISH FRA EXUVIANCE

En trippelvirkende, eksfolierende krem som stimulerer cellefornyelsen. Regelmessig bruk gir en klarere og glattere hud. Denne er ideell på sommerstid og for en normal / motstandsdyktig hud gjennom hele året.

kr 499,-

 

Unknown-6.jpeg

 

GUINOT GOMMAGE BIOLOGIQUE

Naturlig eksfoliator med milde fruktsyrer. Denne er ideell på vinterstid, eller for en normal / sensitiv hud gjennom hele året.
-Huden blir myk og glatt, og hudstrukturen blir forfinet 
-Gir glød 
-Masseres til den endrer seg til en olje.  
-Kan brukes på sensitive områder: rundt øyne og lepper.
-50ml

kr 360 (ca)

 

Klem Sonja <3 

 

 

 

 

Comment