Viewing entries in
Behandlinger

Viktig info vedrørende behandlinger med botulinum toxin

Comment

Viktig info vedrørende behandlinger med botulinum toxin

Helsedirektoratet og Legemiddelverket har i April 2019 konstatert at botulinum toxin kun skal gis til pasienter dersom en lege har godkjent dette for hver enkelt pasient på forhånd. Dette medfører at alle våre pasienter må vurderes av vår ansvarlige lege, Dr. Karim Sayed, før behandling med botulinum toxin kan igangsettes. Konsultasjonen koster 500,-, og må fornyes hver 12. mnd.

Book «Konsultasjon lege» via vår hjemmeside, eller ta kontakt med oss dersom du lurer på noe vedrørende dette.

Comment

Hudforbedring med Juvéderm VOLITE

Comment

Hudforbedring med Juvéderm VOLITE

170616_juvederm1-1.jpg

Mange har et ønske om en finere hud. En hud med mindre porer, mindre rødhet og en jevnere hudstruktur. Det ønskes en sunnere hud og med fordel slippe å bruke make-up for dekke over rødhet eller ujevnheter. Andre synes de har en slapp og sliten hud og lurer på hva som kan gjøre for å få mer liv til ansiktet igjen.

Nøkkelen til en bedre hudstruktur ligger i å tilføre mer av den allerede har.
Ved hjelp av Juvéderm Volite injiseres en lettflytende hyaluronsyre ytterst i huden for tilføre fukt og elastitet. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden, men forsvinner med årene og gjør hudkvaliteten dårligere. Når det tilføres hyaluronsyre fra Juvéderm blander den seg med øvrig væske i huden for å tilføre fuktighet, gi spenst og glatte ut fine linjer. Hyaluronsyre som injiseres i huden kan stimulere kollagenproduksjonen og har dokumentert positiv effekt på hudkvaliteten. Med den nye teknologien til Juvéderm trenger du bare én behandling på 2-3ml – og effekten varer i opp til 9 måneder. 

VOLITE kan anvendes på ansikt, hals, decolletage og hender.

VOLITE kan anvendes på ansikt, hals, decolletage og hender.

God hudkvalitet, hva er det?


Å ha en pen hud av god kvalitet er ikke bare viktig i forhold til å forebygge for celleskader. En glatt og glødene er fint å se på og viktig for å føle seg vel, men det kan også fortelle deg noe om din livsstil og helse. God hudkvalitet signaliserer derfor til omverdenen at du er frisk og at du tar vare på kroppen din.
Søvn, kosthold og sykdom er noe kan påvirke din hudkvalitet. Ytre faktorer som luftforurensing, klima, alder og genetikk vil også påvirke din hudkvalitet.

Forskning utført av helsepersonell viser at det er først og fremst tre elementer som forbindes med en god hud:

Hudens overflate – at huden har jevn struktur, er mettet med fuktighet og uten fine linjer.
Elastitet – at huden er fast og elastisk
Farge – at huden ikke har pigmentforandringer eller rødhet.

Dokumentasjon på effekt med VOLITE
I et studie gjort av Allergan Medical Institute, ble 131 pasienter behandlet med VOLITE. Her opplevde pasientene merkbare resultater, herunder:

·       Over 96% av pasientene opplevde bløtere hud

·       Over 89% av pasientene opplevde færre fine linjer

·       Over 91% av pasientene var mer enn tilfredse med deres hud etter behandling

·       0% av pasientene opplevde alvorlige bivirkninger

” Everyone will notice. No one will know.”    -Juvéderm

” Everyone will notice. No one will know.”
-Juvéderm

Comment

Ønsker du en mer spenstig og fuktet hud?

Ønsker du en mer spenstig og fuktet hud?

TEOSYAL REDENSITY I FUKTER HUDEN INNENFRA, OG BEDRER HUDENS KOLLAGEN OG ELASTIN PRODUKSJON. TEOSYAL REDENSITY I GIR ET NATURLIG OG FRISKT UTSEENDE, MED EN STRAMMERE OG MER SPENSTIG HUD.

 

Etterhvert som man eldes, skjer det en rekke naturlige fysiske endringer med kroppen. Hudkvaliteten forandres med tiden, avhengig av ytre og indre påvirkning, og huden blir rynkete. For å utsette forekomst av rynker er det nødvendig å bremse tapet av kollagen, elastin og hyaluronsyre i huden, ettersom dette nivået synker med alderen.

Teosyal Redensity I er et prisbelønt foryngelse produkt, som virker både korrigerende og forebyggende. Redensity I består av hyaluronsyre, aminosyrer, antioksidanter, mineraler, og vitaminer - alle bestanddeler som er naturlig tilstede i huden. Disse næringsstoffene injiseres inn i huden, og virker foryngende på cellenivå ved at de øker hudens produksjonen av kollagen og elastin. Hyaluronsyre molekylene tiltrekker seg vann, ca. 1000 ganger sin egenvekt, og er derfor viktige for hudens fuktighets balanse og volum. Ved å injisere Redensity I i huden gjenoppretter man hudens glød, volum, fuktighet og farge, samtidig som man forebygger fine linjer og rynker.

Teosyal Redensity I ble kåret til vinner av ”Best Injectable Skin Revitalizer” på Anti-aging Medicine European Congress (AMEC) i Paris i 2013.

Teosyal Redensity I ble kåret til vinner av ”Best Injectable Skin Revitalizer” på Anti-aging Medicine European Congress (AMEC) i Paris i 2013.

Hvem passer Teosyal Redensity I for?

Behandlingen passer utmerket for de som vil se freshere ut med mindre rynker og mer glød, men som ikke har behov for større volumøkning. Både kvinner og menn i slutten av 20-årene og oppover kan ha glede av denne behandlingen. 

Hva kan behandles?

Redensity I er spesielt designet for å korrigere ansikt, hals, bryst og hender. Med optimal sikkerhet og høye kvalitetskrav, oppnår man fantastiske resultater på områder som tidligere var vanskelig å behandle.  Behandlingen hjelper på tørr og dehydrert hud, akne arr, fine linjer og slapp hud i ansiktet, lepper som mangler volum og fuktighet, linjer på brystpartiet og hals, tørre hender hvor huden har mistet sitt volum. Sliter man med med kronisk tørr og sensitiv hud vil man ha stor glede av behandlinger med Redensity I.

Hvordan virker Teosyal Redensity I?

Teosyal Redensity I øker nivåene av hyaluronsyre, kollagen og elastin i huden. Ved hjelp av økt fuktighet, volum og elastitet vil hudens evne til å reflektere lys forbedres, hudoverflaten bli mer spenstig, fine linjer viskes ut, i tillegg til at rynker og mørke partier blir mindre prominente. Man får et umiddelbart synlig, og viktigst av alt, naturlig resultat

Hvordan utføres behandlingen?

Behandlingen består av mange microinjeksjoner som settes jevnt over hele ansiktet, eller området av interesse. På den måten blir produktet spredt jevnt i huden. Redensity I inneholder lidocain som gir en bedøvende virkning, i tillegg påføres en bedøvelseskrem dersom man skulle ønske det. Det er normalt med 1- 4 dager rekonvalesens for at stikkene skal forsvinne helt. Vi anbefaler at man ikke deltar på viktige møter eller sosiale tilstelninger de første 24 timene etter behandlingen, med mindre det ikke er noe problem at stikkene synes godt. Behandlingene utføres av helsepersonell; Kosmetisk dermatologisk sykepleier Ida Heggen, eller Tannlege Henriette Finne. 

Hvor mange behandlinger bør man ha?

For optimalt resultat anbefaler vi en kur på 3 behandlinger med om lag 3 ukers mellomrom, selv om man som regel kan se resultater noen få dager etter første behandling. Ønsker man kun å utføre behandlingen én gang kan man fint gjøre det, dog vil man ikke få den samme kumulative effekten som ved en kur. For å vedlikeholde resultatet anbefaler vi at man tar 1-2 behandlinger per år. 

Hvor mye koster behandlinger med Teosyal Redensity I?

Én behandling med 2 ml: 3200,-
Én behandling med 3 ml: 3800,-
Kur på tre behandlinger, med totalt 6 ml: 8000,-

Kampanje: 

NÅ får du -30% på ALLE behandlinger med Teosyal Redensity I. 

Gjelder alle behandlinger som bookes og utføres innen 08.06.2016. Ved kjøp av kur må første behandling utføres innen 08.06.2016. Husk å merke bestilling med rabattkode «Vårfresh» i kommentarfeltet. Book time online eller via vår app Fixit Timebestilling

 

XOXO
Henriette :)

 

Følg oss på

Facebook: https://www.facebook.com/VbySonjaWigert/

Instagram: @vbysonjawigert

 

Comment

Green peel - den perfekte vinterbehandlingen (+ rabattkode)

Green Peel - min favorittbehandling!

av Hudterapeut Helene Gulden

GreenPeel® er utviklet av hudlege Dr. Christine Schrammek, og er kåret til nr 1 i verden på naturlig hudfornyelse. Peelingen består av 10 ulike urter. Urteblandingen pensles på ansiktet og masseres inn for å virke innenfra og ut. Huden får en unik glød og stimuleres i flere dager etterpå. Urtene som benyttes er sterkt beroligende, betennelsesdempende og næringsgivende. Green Peel virker i tillegg vevsoppstrammende,  bekjemper tidlig aldring og tap av spenst samt gir en synlig bedring på akne, arr og store porer. Den optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst, og er en behandling med synlige resultater på minimum av tid. Green Peel er en trygg metode for optimal hudhelse. 

Green Peel Classic, som er den tøffeste og «orginale» Green Peel behandlingen, utviklet seg til å bli en serie på 3 ulike behandlinger for ulike behov. Husk at det ikke alltid er slik at «jo verre jo bedre». Jeg anbefaler mine kunder stort sett å begynne med en av de lettere variantene for å gjøre huden kjent med behandlingen. 

Green Peel® Fresh Up: Den mildeste av de tre urtepeelene og populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød rett etter behandling at du kan gå rett på fest! Samtidig virker peelen både forebyggende og behandlende. Prisen på Green Peel® Fresh Up er 1170 kr. 

Green Peel® Energy: Dette er en dypere variant av den mildeste peelen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Den gir umiddelbar effekt uten at den setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå og kanskje flasse litt etter noen dager. Denne peelingen er den vi utfører desidert mest av hos oss, og mange tar denne fast en gang i måneden i vinterhalvåret. Prisen på Green Peel® Energy er 1270kr

Green Peel® Classic: Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre variantene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil du flasse. Etter 5-6 dager kommer du tilbake til oss for en fuktighetsgivende og beroligende behandling og du følger opp hjemme med tilrettelagte produkter. Resultatet kalles total hudfornyelse. De fleste velger å gjøre denne behandlingen i forbindelse med en langhelg / ferie, uten for mye planer.

Resultatet av en Green Peel Classic kan sammenlignes med dypere syrepeelinger og laserbehandling, men mye mer behagelig både for deg og huden din. Fordi Green Peel blandingen masseres ned i huden din, jobber cellene med å fornye seg innenifra og ut. På denne måten vil huden bygge seg opp innenifra før det øverste laget flasser av. Dette er en trygg behandling, bygget på over 50 års forskning. Det er imidlertid ekstremt viktig å følge vår anbefalte etterbehandling med tilrettelagte hjemmeprodukter. Green Peel er en miks av naturlige urter som stimulerer sirkulasjonen i huden, er antiimflammatorisk og full av næring og vitaminer. De fleste vil oppleve å flasse mye, mens andre vil flasse lite. Effekten av behandlingen kan ikke måles med graden av flassing og du vil få en god effekt av behandlingen selvom du skulle flasse mindre. For optimale effekter av Green Peel Classic, kan det være nødvendig med 2-3 behandlinger med ca 2 måneders mellomrom. Prisen på Green Peel® Classic er 2570kr. Dette inkluderer etterbehandlingen. 

 

Hva må du huske på før en Green Peel?

Det viktigste du må huske er å legge fra deg alle produkter med syrer ( glycolsyre / AHA og PHA / A vitamin etc.). 

Hvor lenge du må unngå disse produktene før en Green Peel, avhenger av konsentrasjonen på syrene, hudens sensitivitet,  og hvilken styrke Green Peel du skal ha. Bruk nøytrale fuktighetskremer, eller optimalt Dr.Schrammek sine produkter. Dette gjelder også etter du har fått en Green Peel. Jo sterkere Green Peel du skal ta, jo mer hensyn trenger du å ta før / etter behandlingen. 

Vi anbefaler også å vente med en Green Peel dersom du er gravid / ammer, eller går/ har nylig gått på sterke medisiner / antibiotika. 

Green Peel har meget god effekt på acne og urenheter, men plages du av et betent acneutbrudd, bør du få kontroll over dette før vi utfører en Green Peel på deg. Kremer og gode produkter kan gjøre underverker, men husk at huden er vårt største organ, og et organ som skiller ut avfallsstoffer. En vakker hud begynner stort sett innenifra, og en hud med betente kviser er ofte et tegn på at kroppen er i ubalanse. Jeg anbefaler derfor kunder som plages med mye acne om å ta en titt på livsstil / stressnivå, kosthold og eventuelle allergier. 

Flere innlegg om green Peel

http://stylethatshit.blogg.no/1409008396_en_real_oppkvikker.html

http://signaturklinikken.no/beautyblogg/behandlingen-norske-kjendisene-sverger-til/

 

Klem Helene Gulden

Hudterapeut

 

I hele februar gir Helene og Ida deg 15 % rabatt på Green Peel Fresh up eller Energy og 30% rabatt på Green Peel Classic. 

Kampanjekode vinterfin må oppgis ved booking. Booking gjøres via vår online booking, eller ved å laste ned appen fixit timebestilling. Du er selvsagt også hjertlig velkommen til å ringe oss (47355025). Bookingen må gjøres hos Helene eller Ida. Husk at vi alltid anbefaler å begynne med Green Peel Fresh Up eller Energy dersom du ikke har prøvd Green Peel tidligere.

 

 

 

 

 

Comment

Comment

10 grunner til å elske Botox! (+rabattkode)

10 grunner til å elske Botox !

Botulinum toxin, type A, er et protein som produseres av bakterien Clostridium botulinum. Botox er et legemiddel som er trygt og effektiv ved behandling av rynker samt andre muskulære tilstander som spenninger eller overaktive muskler. Her har du 10 grunner til å elske Botox:

 

1. Hjelper mot migrene og hodepine

Anspent muskulatur kan føre til migrene og hodepine. Botox gjør at muskulaturen slapper av og spenningene opphører.

 

2. Hjelper mot gnissing av tenner og anspent kjevemuskulatur

Hodepine, migrene, ømhet i kjevepartiet eller smerter ved tygging er symptomer på at du har anspent kjevemuskulatur. Tanngnissing og stress kan være årsaken til spenningene og kan behandles med Botox.  

 

3. Hjelper mot spasmer/ leamus
Spasmer er ukontrollerte muskelsammentrekninger som kan vært svært plagsomt for de er hyppig rammet. I ansiktet opplever man ofte denne tilstanden ved øyepartiet.

 

4. Behandling av overdreven svette

Opplever du å måtte tørke hendene dine på buska før du håndhilser eller at klærne dine blir ødelagte på grunn av svette under armhulene? Botox brukes i behandling avsvette ved å blokkere nerveimpulsene til svettekjertlene. 

 

5. Behandling av gummy smile

Irriterer du deg over at du viser mye tannkjøtt når du smiler? Tilstanden omtales som gummy smile og skyldes overaktive muskler som trekker overleppen opp mot nesen. Dette kan enkelt behandles ved hjelp av Botox.

 

6. Behandling av sure munnviker

Ved økende alder oppstår tap av fett,  kollagen og elastin i ansiktet. Dette fører til at vi mister den faste og spenstige huden vi en gang hadde. I tillegg trekker muskulaturen nedover og sure munnviker oppstår. Botox motvirker dette.

 

7. Gir et blidere utseende

Ved behandling av sure munnviker eller sinnarynken vil muskulaturen som trekker nedover opphører og du vil du få et mykere og blidere utseende. 

 

8. Glatter ut rynker

Botox brukes for å glatte ut rynker. Dette gir et løft til ansiktet og vil dermed gi en anti-age effekt. 

 

9. Ingen sykefravær eller nedetid etter behandling

Etter behandling er utført kan du reise rett på jobb eller fortsette med daglige gjøremål.

 

10. Det er registrert svært sjeldne tilfeller av alvorlige bivirkninger.

Botox har blitt brukt som medisin siden 1962 og eventuelle bivirkninger er derfor godt klarlagt.  De hyppigste forekommende bivirkningene er milde og forbigående, og det er registrert svært sjeldne tilfeller av alvorlige bivirkninger.

 

30 % avslag på botox ut februar! Gjelder behandlinger hos Ida. Kode BTX30 må oppgis ved booking. Velkommen til oss :)

 

Klem fra Ida

Ida Heggen // Kosmetisk dermatologisk sykepleier

 

 

 

 

 

 

 

Comment

Comment

Perfekte lepper!

Filler i leppene kan gå fra å være utrolig pent og naturlig, til fryktelig stygt. Alt avhenger av valg av terapeut og type filler. En dyktig terapeut er en som er god på det anatomiske, vurderer hver enkelt klient individuelt og tenker "less is more".  Vår kosmetiske sykepleier, Ida, har vært hos oss siden November i fjor og kundene våre gir henne utelukkende fantastiske tilbakemeldinger! Ida utfører kosmetiske injeksjoner og effektve ansiktsbehandlinger. Her skriver hun litt om leppefiller:

Perfect Lips med Teosyal 

Skrevet av Ida Heggen.

Vurderer du fillers i leppene, men er avventende fordi du er usikker på hvordan resultat blir? Du er kanskje fornøyd med formen på leppene dine, men ønsker mer volum eller en definert leppekant? Opplever du tørre lepper, spesielt i vinterhalvåret, da kan filler av typen hyaluronsyre bidra til å regulere fuktbalansen i leppene og gi deg ønsket volum.

 

Teosyal er en naturlig og trygg behandling som former og gir volum med et umiddelbart synlig resultat. Teosyal er et trygt produkt som er lik kroppens egen hyaluronsyre og bidrar til elastisitet, fasthet og fuktighet. Hyaluronsyren i Teosyal er ikke-animalsk fremstilt som betyr at det ikke er nødvendig med hudtest da produktet er fri for allergener. 

 

 

                                                        Teosyal Kiss 1,0ml. Foto: Teosyal.no

 

Leppebehandlinger har fått mye ufortjent negativ omtale grunnet overdreven behandling og unaturlige resultater. Leppene er en sentral del av ansiktet og ved behandling vil vi oppnå naturlige resultater som passer din ansiktsanatomi. Det finnes ulike produkter som velges ut fra kundens forventinger og ønske. Teosyal First Lines brukes til leppekontur og gir lite volum, Teosyal Global Action gir medium volum og Teosyal Kiss er et produkt som er spesielt designet til leppebehandlinger som gir mest volum.

 

Bestill konsultasjon hos meg for å snakke om dine ønsker og forventinger ved behandlingen, og finn ut hvilket produkt som vil passe for deg. Valg av produkt bestemmes ut fra ønsket volum og konturering av leppene. Ved en konsultasjon vil vi sammen kunne ta den beste avgjørelsen for deg. 

Bestill konsultasjon 290,- og få beløpet trukket fra når behandlingen utføres.

 

Ida Heggen

 Kosmetisk dermatologisk sykepleier

ida.jpg


Comment

Comment

Hils på Ida !

Ida Heggen er utdannet Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier.

Hun tilbyr:

Hudpleie: Exuviance, Inspira Med+, Green Peel og Venus Freeze, vippe og bryndesign.

Medisinske behandlinger: Botox, Fillers. 

Hun vil etterhvert også tilby dypere medisinske peelinger.

Ida er meget dyktig i sitt fag og vi er glade for å ha henne med i teamet vårt! Hun begyner hos oss i midten av Desember, og kommer til å tilby timer både på dagtid, kveldstid og helger. Ida kommer også til å dele sine erfaringer her på "V Nytt" fremover.

Jeg anbefaler absolutt et besøk hos Ida for å freshe opp huden før jul :)

Klem Sonja

 

Comment

Comment

Desember tilbud på Helene's favoritt behandling

 

Vil du bli fin til julebordet, eller ønsker du å slappe litt av i alt julestresset? Da kan vi anbefale en avslappende ansiktsbehandling med inspira:med fruktsyre peeling. Dette er en effektiv behandling med fruktsyrer som gir deg en unik glød uten å flasse. Behandlingen vil gi deg en jevn hudtone og ta bort eventuelle urenheter, minske porer og pigmenteringer. Fruktsyrer fjerner døde hudceller og øker cellefornyelsen, og resultatet blir en strålende fresh hud!

Vi utfører også en rekke andre behandlinger, som fuktighets innslusning ved tørr vinterhud. Book tid så ser vi hva du trenger når du kommer til behandling. Desember begynner å bli fullbooket, men vi har fremdeles noe ledig timer igjen på dagtid. (Skulle du ønske deg en behandling en dag vi er fullbooket kan du sende oss en mail, så kontakter vi deg dersom det åpner seg opp en mulighet.) 

60 minutters inspira:med ansiktsbehandling inkludert rens, utklemming, napping av bryn og lett ansiktsmassasje. Nå KUN 900,- (normal pris 1480,-) 

Tilbudet gjelder ut desember, og kun hos Helene. Husk å bruke bookingkode "Helene’s favoritt» ved booking av time på vbysonjawigert.no.

 

Hilsen Helene

IMG_4539.jpg

Comment

Comment

Pssst! Gå ikke glipp av vår unike bursdagskampanje!

V By Sonja Wigert fyller 3 år i morgen!

Vi ønsker å takke alle våre kunder, som har hjulpet oss dit vi er i dag. Med dere som inspirasjon, streber vi kontinuerlig etter å kunne tilby de mest effektive produktene og behandlingene på markedet. 

Vi ønsker å hedre våre gamle og nye kunder med et unikt tilbud, som blir annonsert her kl 09:00 i morgen tidlig! Trenger ansiktet ditt en oppfrisking etter sommeren, kunne du tenke deg å prøve vippeextensions eller ønsker du et deilig avbrekk i hverdagen? Har du en venninne eller kjæreste som har behov for en hudpleietime? Benytt muligheten til å booke imorgen!

Stay tuned... & spread the word. 

Bursdagsklem, Team V

Charlotte, Helene, May Linn, Cathrine, Henriette og Sonja <3

Comment

Comment

Er huden din klar for høsten?

Fuktighet i Fokus

Mange opplever at huden blir tørrere i høst og vintermånedene.  Jeg anbefaler alltid mine kunder omega 3 tilskudd ( personlig sverger jeg til Omega Cure)  i tilleg til å drikke rikelig med vann, noe som er lett å glemme gjennom den kalde årstiden. 

Utover dette, er min favorittbehandling for tørr vinterhud Hydration Infusion.

Hydration Infuson er den ultimate fuktighetsbehandling hvor ingrediensene pushes ned i huden ved hjelp av et innovativt Hydradermie apparat. Huden fremstår glattere og mer uthvilt.  Gjør du denne behandlingen med jevne mellomrom gjennom høsten og vinteren, vil du opprettholde fuktighetsbalansen og hindre at huden din tørker ut. (anbefales ikke for gravide)

90 min, kr 1470,-

 

Unn deg en deilig og effektiv behandling i løpet av høsten

Unn deg en deilig og effektiv behandling i løpet av høsten

 

Høsten er Peelingtid

På høsten og vinteren er at huden er mindre utsatt for soleksponering og derfor mer mottakelig for sterkere behandlinger. Dette er derfor tiden for å jobbe litt ekstra med huden for å få bukt med pigmentflekker, gusten hud og små linjer.

Anbefalte behandlinger

Exuviance Relax and repair - milde og skånsome fruktsyrer

En beroligende og fuktighetsgivende behandling med fruktsyrer fra Exuviance. Vi tilpasser fruktsyrene etter hva huden din tåler, slik at dette blir en god og intensiv behandling enten du er sensitiv eller har en hud som tåler litt.  Resultatet blir en klar og sunn hud med mindre urenheter og forbedret fuktbalanse.

Kr 990,- 

 

Inspira - avansert medisinsk peeling

Inspira Med + er en avansert medical peeling med lav pH og høy konsentrasjon av syrer. Serien kombinerer fruktsyrer, glycolic, lactic og salicylic syrer.

Inspira Med+ er en effektiv problemløser på acne, pigmentforandringer, store porer og fine linjer. Dette er behandlingen for deg som ønsker gode og raske resultater samtidig som du vil se fin ut også rett etter behandlingen. Altså ingen nedetid og flassing.

Inspira behandlingene kan du lese mer om her

Fra kr 990,-

 

Green Peel - naturlig og effektiv form for hudfornyelse

Green Peel

Green Peel

 

En naturlig peeling som effektivt setter igang cellefornyelsen. Behandlingen finnes i ulike styrker, fra fresh up som gir en frisk glød, til den prisvinnende behandlingen Green Peel Classic som gir deg en total hudfornyelse på 5 dager. Les mer om Green peel her

Fra kr 1170 

 

XOXO Team V

 

 

 

 

 

Comment

Hils på vår nye hudterapeut!

May Linn ble ferdig utdannet hudpleier på Hudpleieakademiet våren 2015. Hun er Cidesco sertifisert hudpleier, og har tatt kurs innenfor vippeextensions. Hun studerer nå sykepleie på siste året på Høgskolen i Oslo og Akershus, og skal jobbe hos oss på kveldstid og i helger ved siden av sine studier (perfekt for de som må ha timer utenom normal arbeidstid med andre ord...). 

May Linn er positiv og sprudlende, nøyaktig i sitt arbeid, og er dypt engasjert i å hjelpe klientene med å ivareta en sunn hudhelse. Vi gleder oss derfor stort over å ha henne med på laget, og ønsker henne hjertelig velkommen som en del av vårt team. 

Intro tilbud
Få -20% rabatt på farge/form av bryn og vipper, voksing og hudpleiebehandlinger frem til 20. September hos May Linn. Bestill time online eller via vår app "Fixit timebestilling", og bruk kodeord "MayLinn20".

XOXO
Team V

 

Blefaritt og Vippeextensions

Mange klienter som får vippeextensions tenker "Hvis jeg ikke tar på vippene eller får fuktighet på de, kommer vippene til å vare lenger". Dessverre er dette helt feil. Vippene vil faktisk vare mye lengre om du pleier de godt.

Om du lar være å rengjøre vippeextensions kan du komme til å utvikle øyelokksbetennelse, eller blefaritt som det kalles på fagspråket. Det er en betennelse i hår- eller talgkjertler på øyelokkskanten, hvor øyelokkskanten blir rød og hoven, og det kan oppstå tørre skjell ved røttene til øyevippene. Øyevippene blir ofte kortere og uregelmessige, vippene vokser saktere enn ellers og de blir tynnere. Dette er en forholdsvis hyppig tilstand som typisk gir smertefull øyelokkskant og rødt og hovent øyelokk.

IMG_9136.PNG

Årsaker

På øyelokkene finnes både hår- og talgkjertler. Dersom man lar være å vaske øyelokkene vil bakterier, oftest ellers uskydige stafylokokker som normalt finnes på huden, kunne skape betennelse i disse kjertlene. Personer som plages med ekstra tørr og flassende hud, eller ekstra fet hud, har noe lettere for å få øyelokksplager.

Kan vippeextensions føre til øyelokksbetennelse?

Bare hvis man ikke vasker øyelokkene og øyevippene, eller tilstanden var eksisterende før man fikk satt på extensions. Mange har øyelokksbetennelse i mange år og vet ikke engang at de har det. Ved å legge vippextensions på en klient med en eksisterende øyelokk infeksjon, vil man bare forsterke tilstanden og gjøre det verre.

Hvordan kan jeg forhindre dette?

Vi anbefaler at man bør gre vippene hver dag, samt rense øyelokkene og øyevippene med et såpebasert rengjøringsmiddel (som ikke inneholder olje) minst 2-3 ganger i uken. Det enkleste er å gjøre dette forsiktig med fingertuppene når man dusjer for å unngå søl. Eventuelt kan man bruke en rens på en q-tips helt nederst på vippekanten for å få bort alt smuss. 

LAVERIALASHES Lash Extensions Cleanser er en spesialutviklet rens til rengjøring av vippeextensions og øyelokk som vi selger i klinikken..&nbsp;

LAVERIALASHES Lash Extensions Cleanser er en spesialutviklet rens til rengjøring av vippeextensions og øyelokk som vi selger i klinikken.. 

Behandling

Dersom du har vært så uheldig å utvikle blefaritt er det en rekke ting du selv kan gjøre som ledd i behandlingen av betennelsen. Det er særlig viktig å holde området rundt øyet rent. Unngå å gni deg i øynene. Infeksjon kan smitte mellom øynene via hendene. 

Grundig rengjøring av øyelokkene er viktig. Det kan for eksempel gjøres ved å legge en klut med lunkent vann over øynene, gjerne ligge/sitte med denne i noen minutter, for å løse opp skorper eller flass. Øyelokkene kan også vaskes med q-tips dyppet i en oljefri rens. En nøytral fuktighetskrem kan være nyttig i gode perioder for å forebygge tilbakefall. 

Dersom det er mistanke om bakterieinfeksjon, behandles den akutte betennelsen med øyedråper eller øyesalve som demper eller fjerner bakterievekst (antibiotika). I tillegg kan det være aktuelt å bruke en salve som har en dempende effekt på selve betennelsen (hydrokortison). Dette kan gjøres ved å bruke 2 salver - en med antibiotika og en med hydrokortison, og bruke dem annen hver gang. Alternativt finnes salve eller krem som inneholder begge komponentene.

 

XOXO 

Charlotte, 

Senior stylist hos V By Sonja Wigert


Kilder: 
nhl.no og lvh.no