Denne sommeren har vi fått inn hele tre fantastiske nyheter fra Elixir Cosmeceuticals og de har allerede rukket å bli store favoritter.

 

ACTICLEAR FOAM CLEANSER

Bildefil_for_nett_acticlear_foam.jpg

Acticlear Foam Cleanser inneholder 3% mandelsyre og 5% glukonolaktone som fjerner døde hudceller og gir en lett eksfoliering. I tillegg inneholder den betaine/trimethylglycine som er et fettoppløsende rensemiddel.

Produktet vil være godt egnet for fet og sensitiv hud, akne/urenheter, fet hud med rosacea/akne. Den vil også kunne brukes for å forsterke effekten av andre behandlinger som Acticlear, Niactil, EvenTone og Retinext siden det fremmer en lett cellefornyelse.

Den er også super som kroppsvask mot urenheter på bryst, rygg og keratosis pilaris på bakside av overarmer.

Virkestoff:

Gluconolactone er en PHA syre som fjerner døde hudceller, virke antiinflammatorisk og fuktighrtsgivende.

Mandelsyre er en fruktsyre som fjerner døde hudceller som tetter porer og i tillegg eksfolierer porelinningen og tømmer porene for talg. Den virker også antibakteriell og antiinflammatorisk.

Betaine/trimethyglycine gir en mild men god avfettende effekt uten å virke for uttørrende. Den brukes også på sårbehandling for å rense uten å irritere og er derfor egnet for sensitiv hud

Anbefalt bruk

Den egner seg for en kombinasjons/fet og uren hud. Kan også brukes for å fremme en mer aktiv eksfoliering før andre aktive anti aging produkter. Brukes morgen og kveld og emulgeres med vann.

 

Pris kr 410,-

Comment