Denne sommeren har vi fått inn hele tre fantastiske nyheter fra Elixir Cosmeceuticals og de har allerede rukket å bli store favoritter.

 

NIACTIL ADVANCED PRO

image002.jpg

Niactil Advanced Pro er en videreutvikling av produktet Niactil 4%, men med andre aktive virkestoffer. Krem-gelen inneholder syren (PHA) som gir en lett peeling, fremmer en bedre fuktig- het og gir en mer finporet og glattere hudtone.

Produktet er aktivt, men snill på huden og reduserer rødhet, tørr hud, fine linjer og ujevn hudtone. Demper inflammasjoner som reduserer utbrudd av Rosacea, psoriasis og melasma. Den fungerer som en antioksidant og vil derfor ikke gjøre huden så sol-sensitiv som andre syrer.

Virkestoff

Gluconolaktone er en Polyhydroxy syre (PHA) 10% som styrker hudbarrieren ved å tiltrekke seg mer fukt og fremmer bedre fuktighet. Den stimulerer også collagen og elastin produksjon og fremmer en hudfornyelse. Studier viser etter 6 uker daglig bruk får man en glattere og jevnere hudtone.

Niacinamide 4% Jevner ut pigment ved å redusere produksjon av fargestoff til keratinocytter og demper inflammasjoner. Den virker talgregulerende og binder fukt.

Salisylsyre 0,5% demper inflammasjoner og regulerer talg. Er trykt å bruke for alle i lav konsentrasjon.

Anbefalt bruk

Kan brukes morgen og kveld som serum eller som krem.  De som har tørrere hudtilstand bør bruke produktet som serum med en dagkrem over med spf og med en fuktighet over på kvelden.

Hva gjør dette produktet unikt?

Den inneholder virkestoffet PHA som er veldig skånsom og lite irriterende på huden. Den fungerer som en antioksidant og peeling på samme tid og vil derfor ikke gjøre huden så sol-sensitiv som andre syrer.

PHA syren styrker hudbarrieren ved å tiltrekke seg mer fukt og fremmer bedre fuktighet. Den stimulerer også collagen produksjon og studier viser at etter 6 uker daglig bruk får man en  glattere hud med finere linjer.

Jevner ut pigment ved å redusere produksjon av fargestoff til keratinocytter og ved å fjerne døde hudceller. Demper inflammasjoner som reduserer utbrudd av Rosacea, phoriasis og melasma

Beskytter mot DNA skader og nøytraliserer frie radikaler. Motvirker at metaller oksiderer som reduserer betennelser og misfarging i huden

Oppsummert:

  • Reduserer finene linjer og rynker
  • Reduserer opphopninger av pigment
  • Fremmer cellefornyelse og fjerner døde hudceller
  • Reduserer store porer og grov hud
  • Fremmer bedre fuktighet og styrker hudbarrierern
  • Reduserer rødheter og betennelser
  • Beskytter mot UV skader

 

pris kr 980,-

 

 

 

Comment