Hos oss får du er bredt utvalg av og behandlinger,  og de fleste behandlingene er helt uproblematiske å benytte seg av i sommersolen. Men ikke alle behandlinger anbefales om du skal rett i solen.

Man bør utsette kurer med salongpenslinger til etter solsesongen.
– En behandling i løpet av sommeren er ok, men kurer med pensling 1–2 ganger i uka bør utsettes.

Vårt beste tips til deg i sommersolen er å bruke SPF, antioksidanter og ha solvett!

Overdriver du solingen og til og med blir brent, utsetter du huden for tidlige aldringstegn. Det er fordi solen bryter ned hudens kollagen. Ved langvarig soling vil du også bryte ned hudens egen forsvarsmekanisme slik at den blir mer disponert for urenheter, kviser og pigmentforandringer. Det verste er likevel at du har en betydelig høyere risiko for å utvikle hudkreft.

Under kan du lese mer om hvilke behandlinger vi anbefaler i sommer.

banner_inspira-med_1000x300_gb_140416-1024x306.jpg

Helene – Hudterapeut

Min favoritt behandling om sommeren er Inspira Med. Dette er fruktsyrer som man kan ta om sommeren. Bruker man høy faktor kan man raskt være ute i solen igjen uten at dette gjør skade. Syrene renser i dybde og overflate av huden, gir en unik sommerglød, jevner hudtonen, minsker porer og hjelper mot akne og pigmentering. Behandlingen passer alle, også de med sensitiv hud. Så enten du bare vil ha en fresh glød eller har problemområder du vil jobbe med, vil denne behandlingen passe for deg!

venus-imagen.jpg

 

Henriette – Tannlege

Venus Freeze strammer opp huden, redusere furer og rynker, samt fjerner overflødig fett. Behandlingen kan brukes over hele kroppen, og effekten oppnås ved at man øker temperaturen i huden med ca. 8-10 grader. Behandlingen passer perfekt dersom man ønsker en "quick-fix" før man skal på en stor happening, og har lyst til å føle seg ekstra fin. Ønsker man mer drastiske resultater som varer, anbefales en kur på 6-8 behandlinger.

last ned.jpeg

 

Ida – Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Sliter du med pigmenteringer og ønsker en forebyggende og reparerende boost før du skal ut i solen? Da anbefaler jeg Meline ID.
Meline ID er mesoterapi hvor de aktive ingrediensene injiseres i huden. Det skjer med små, lette stikk i hudens overflate. Kombinasjonen av ingrediensene skaper en kraftig antioksidant og antiinflammatorisk aktivitet. Dette vil både forebygge dannelse av pigment og reparere allerede eksisterende pigemntdannelse.

Denne kraftig antioksidant behandling gir en fin glød og boost og passer til de fleste hudtyper.

 

Meny og priser trykk her 

Minner om studentrabatt på alle behandlinger som utføres før kl 14.

 

xoxo Team V

Comment