I vår bransje gjelder det å holde seg faglig oppdatert. Det er en bransje som er i stor vekst, og med det dukker det opp nye behandlinger, metoder og teknikker.

Vi har vært på avansert leppekurs og tatt med oss mer kunnskap og nye teknikker inn i våre lokaler på Majorstuen!
- Denne gangen var hovedfokuset rettet mot aldrende og smale leppe.

 

T.o.m 31.07.18 får du 1ml filler til KUN 2490,- (ord.pris 3500,-)
Book online eller på `fixit´ appen, og bruk kodeordet ``Summerkiss´
Book her!

 

Hva skjer med leppene når vi eldes?
Når vi eldes mister leppene en del av sitt opprinnelige volum, på samme måte som andre områder av ansiktet vårt. Leppekanten blir mindre tydelig og kan flyte utover og amorbuen mister litt av spensten. Lengden fra nesen og ned til leppene blir lengre, leppene vender innover, blir smalere og strammere. Munnvikene trekker nedover og  `røykelinjer´ dukker opp, selv hos dem som aldri har røyket.
Det skjer mye i nedre del, rundt munnpartiet, når huden eldes. Huden blir tynnere, men også hele benstrukturen endrer seg.  Det kan derfor være nødvendig å behandle vevet rundt leppene, for å få et optimalt resultat.

Det mange ikke tenker på er at volumtapet kommer fra øvre del av ansiktet. Ved å behandle tap av volum som tinning, kinn og hakepartiet  vil dette redusere nasolabiale folder, åpne øynene og løfte overleppen.

Ved å behandle tinning og kinn vil ytterkantene av leppene få et løft og nasolabiale folder bli redusert.  Her det kun venstre side som er behandlet. 

Ved å behandle tinning og kinn vil ytterkantene av leppene få et løft og nasolabiale folder bli redusert.  Her det kun venstre side som er behandlet. 

For å få et optimalt resultat vil det være nødvendig med flere behandlinger over tid noe som  også vil gi filleren en bedre holdbarhet i vevet. Utgangspunkt du har vil påvirke resultatet og være avgjørende for behandlingsløpet. 

Bestille en medisinsk konsultasjon hos oss og du vil få informasjon og rådgiving om aktuelle behandlinger. Dine behov og forventinger blir vurdert i forhold til ulike behandlingsmuligheter. Din behandler vil i samråd med deg anbefale og skreddersy en behandling for å oppnå best mulig resultat. For oss er det viktig med et naturlig resultat.  Ved å gjenvinne tap av volum og struktur vil du oppleve små endringer som gjør en stor forskjell

 

Velkommen til oss!

 

Comment