170616_juvederm1-1.jpg

Mange har et ønske om en finere hud. En hud med mindre porer, mindre rødhet og en jevnere hudstruktur. Det ønskes en sunnere hud og med fordel slippe å bruke make-up for dekke over rødhet eller ujevnheter. Andre synes de har en slapp og sliten hud og lurer på hva som kan gjøre for å få mer liv til ansiktet igjen.

Nøkkelen til en bedre hudstruktur ligger i å tilføre mer av den allerede har.
Ved hjelp av Juvéderm Volite injiseres en lettflytende hyaluronsyre ytterst i huden for tilføre fukt og elastitet. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden, men forsvinner med årene og gjør hudkvaliteten dårligere. Når det tilføres hyaluronsyre fra Juvéderm blander den seg med øvrig væske i huden for å tilføre fuktighet, gi spenst og glatte ut fine linjer. Hyaluronsyre som injiseres i huden kan stimulere kollagenproduksjonen og har dokumentert positiv effekt på hudkvaliteten. Med den nye teknologien til Juvéderm trenger du bare én behandling på 2-3ml – og effekten varer i opp til 9 måneder. 

VOLITE kan anvendes på ansikt, hals, decolletage og hender.

VOLITE kan anvendes på ansikt, hals, decolletage og hender.

God hudkvalitet, hva er det?


Å ha en pen hud av god kvalitet er ikke bare viktig i forhold til å forebygge for celleskader. En glatt og glødene er fint å se på og viktig for å føle seg vel, men det kan også fortelle deg noe om din livsstil og helse. God hudkvalitet signaliserer derfor til omverdenen at du er frisk og at du tar vare på kroppen din.
Søvn, kosthold og sykdom er noe kan påvirke din hudkvalitet. Ytre faktorer som luftforurensing, klima, alder og genetikk vil også påvirke din hudkvalitet.

Forskning utført av helsepersonell viser at det er først og fremst tre elementer som forbindes med en god hud:

Hudens overflate – at huden har jevn struktur, er mettet med fuktighet og uten fine linjer.
Elastitet – at huden er fast og elastisk
Farge – at huden ikke har pigmentforandringer eller rødhet.

Dokumentasjon på effekt med VOLITE
I et studie gjort av Allergan Medical Institute, ble 131 pasienter behandlet med VOLITE. Her opplevde pasientene merkbare resultater, herunder:

·       Over 96% av pasientene opplevde bløtere hud

·       Over 89% av pasientene opplevde færre fine linjer

·       Over 91% av pasientene var mer enn tilfredse med deres hud etter behandling

·       0% av pasientene opplevde alvorlige bivirkninger

” Everyone will notice. No one will know.”    -Juvéderm

” Everyone will notice. No one will know.”
-Juvéderm

Comment