Husker du i fjor sommer? Alle pigmentene som dukket opp, noen gamle, noen nye. De er kanskje lysere nå, men de kommer tilbake.
-Få en pigmentfri sommer med MeLine.

meline (1).jpg

Vi har lenge vært på jakt etter en medisinsk hudpleieserie som leverer gode resultater på pigmenteringer. Etter nøye vurdering og studering er vi glade og stolte over å kunne presentere vår nye hudpleieserie; Meline.

Behandling og bilder er utført av leverandør i Norge.

Behandling og bilder er utført av leverandør i Norge.

Bakgrunn:
Ekspertisen til Fernando Bouffard PhD, en internasjonal og anerkjent spesialist innen formulering av dermatologiske produkter og behandling av hyperpigmentering, kombinert med et fremragende team, har gitt MELINE-serien et bredt utvalg av produkter til behandling.

Om Meline:
Meline er den første spesialiserte serien som behandler alle kjente prosesser som fører til pigmenteringer. I tillegg inneholder produktene ingredienser som vil gi deg en strålende og sunn hudkvalitet. Pigmenteringene blekes og huden fornyer seg slik at du får en jevnere hudstruktur. Dettes sees  i form av mindre porer, jevnere hudtone og glødende hud.

Behandlingen omfatter peel i klinikk og hjemmeprodukter som skreddersys etter ditt behov. De fleste starter med hjemmeprogram i 4-6 uker før første behandling i klinikk. Programmet går over ca. 16 uker med 2-3 klinikkbehandlinger.
Etter endt kur er det  svært viktig å beskytte seg mot sol og bruke solkrem om en vil beholde et langvarig resultat.
For å vedlikeholde resultatet skal man fortsette å bruke nattproduktet 2-3 ganger i uken, samt hjemmemasken 1 gang i måneden.

Flassing og sensitivitet kan oppleves under behandling, men vil avta kort tid etter endt kur.

 

Priser:
Meline peel i klinikk kr 2500.-
Hjemmeprogram ca. Kr 5000,-

 

Ønsker du å behandle dine pigmenteringer?
Bestill en medisinsk konsultasjon hos Ida, Kosmetisk dermatologisk sykepleier. 

7b3eee_831d9a4bdc7a464d84a5131eb00858e1_mv2_d_2550_3300_s_4_2.png

1 Comment