Disse to produktene fra Guinot klarer jeg med rett ikke uten i sommer!

Brightening UV SHIELD spf 50 - "BB krem" og solbeskyttelse i samme produkt.

Et magisk produkt som tilpasser seg pigmentene i huden din og virker lett dekkende på ujevnheter og pigmentforskjeller i huden, samtidig som den beskytter med spf 50. Et must når du vil se fin ut samtidig som huden er godt beskyttet mot solen.

Den er hvit når du tar den på, men jevner seg raskt med huden din og blir til en lett dekkende krem med en farge tilpasset din hudtone. Jeg bruker den alene på stranden, og til ellers som en underlagskrem før jeg påfører litt Purepressed pudder SPF 20 fra Jane Iredale over for å matte ned og jevne ut huden litt ekstra.

 

 

Age Sun Eye SPF 30 - øyekrem med solbeskyttelse

Visste du at et er huden rundt øynene som tidligst blir utsatt for aldringstegn? Og at solen (UV stråler) står for 80% av hudaldring? Skal du gjøre en ting for å forebygge rynker rundt øyne er altså dette produktet svaret! 

Age Sun Eye SPF 30 er en fullverdig øyekrem spekket med effektive ingredienser, og har i tilleg en sol faktor 30. Bytt ut denne med din daglige øyekrem gjennom sommeren (eller gjerne året rundt) !

 

 

 

Begge produktene får du selvsagt hos V By Sonja Wigert.

 

 

sommerklem fra Sonja!

Comment