Ingen produkter får plass i hyllene hos V By Sonja Wigert før de er nøye utprøvd og testet av oss. Dette gjør at vi varmt kan anbefale absolutt alle produktene våre. Likevel har vi noen unike favoritter som vi ikke klarer oss uten: 

 

Helene - Hudterapeut

 

BB cream fra Dr Schrammek

 

Den originale BB kremen!

 

Kremen gir unik glød og er pleiende for huden din. Den passer for alle hudtyper. Kremen er et supert alternativ til foundation, da den dekker, uten og tette igjen porer eller å gjøre huden din tørr. Et genialt produkt som jeg ikke kunne vært foruten!

 

 

 

Ida - Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier


 Retinolserum ( A vitamin) fra Environ

A vitamin er den viktigste ingrediensen for å bekjempe aldring! Nyere forskning dokumenterer også at A Vitamin beskytter, styrker og forbedrer hudens evne til å motstå solskader og hudkreft.

Dette retinolserumet finnes i 3 ulike styrker og kan brukes alene eller blandes i din daglige fuktighetskrem fra Environ.
Serumet kan kombineres sammen med Sebugel A fra Environ ved en akne utsatt hud. 

 

 

 

 

 

Henriette - Tannlege / Medisinsk ansvarlig

 Bionic Oxygen Facial fra Exuviance

Dette er en ansiktsmaske som inneholder laktobionisk syre og oksygen som sluses ned i huden, og gir nytt liv til dehydrert, gusten og grå hud. Anbefaler å bruke denne 3-4 ganger per uke; gjerne etter en peeling med Exuviance Triple Microdermabrasion. Perfekt produkt for å holde huden fresh igjennom sommeren!

 

 

 

 

 

 

Sonja - Hudterapeut

 


Hydrating Oil Capsules fra Environ

Disse unike ampullene gir både glød og næring til ansikt og hals. I tillegg er dette produktet en skikkelig fuktbooster som får huden til å stråle. Jeg elsker å massere denne lenge inn i huden før jeg legger meg, og våkner neste dag til en fornøyd gjennomfuktet hud. Kapslene kan brukes hver dag, etter behov, eller som en kur i en periode huden føles tørr og gusten. 

For best effekt anbefales Rens og Toner fra Envrion som er tilpasset til din hudtype om du har akne, pigmenteringer eller aldringstegn. 

 

 

 

 

Klemmer fra oss!

Comment