Vi har lenge vært på jakt etter en medisinsk hudpleieserie som leverer gode resultater på akne, linjer, pigmentering og generell hudforbedring uten å forårsake unødvendige irritasjoner. Etter nøye vurdering, studering og utprøving på oss selv, er vi glade og stolte over å kunne presentere vår nye hudpleieserie;

Environ ble utviklet tidlig på 80-tallet av Dr. Des Fernandes. Environ er en innovativ og prisbelønnet A-vitamin- og hudpleieserie basert på A-vitamin. Den har tatt verden med storm på grunn av nyvinninger og fantastiske resultater. 

Environ er en vitaminbasert hudpleieserie som bidrar til å motvirke de skadelige effektene av miljøet, forurensning og stress. Ved mangel på vitamin A oppstår økt risiko for pigmenteringer, solskader, aldring i form av rynker, slapp hud og tap av kollagen. Det er også blitt gjort forskning som viser flere tilfeller av mangel på vitamin A ved hudkreft. 

A vitamin har en rekke fordeler og positive egenskaper på kroppens største organ, huden. Vitamin A øker cellefornyelsen, styrker hudbarrieren, regulerer talgproduksjonen, jevner ut linjer, gir fukt, og reparer ødelagte celler som er forstadiet til hudkreft. Langerhanscellene, som er hudens immunforsvar, er avhengig av vitamin A for å fungere optimalt. Langerhanscellene sin oppgave er å oppdage og ødelegge ustabile celler. Vitamin A vil øke kapasiteten til langerhanscellene slik at du får et økt immunforsvar i huden. Derfor er Environ også anbefalt til deg med hudsykdommer i form av psoriasis, annen eksem eller rosacea. UV- stråler bryter ned langerhanscellene våre, noe som er en årsak til at mange opplever utbrudd med munnsår når de reiser på solferie. Vitamin A har en beskyttende effekt som blir brukt opp når den beskytter huden. Derfor er det viktig med daglig påfyll for holde huden frisk og velfungerende. 

 

Environs hjemmeprodukter

Konseptet er bygget opp i form av et ´step up´ system hvor man øker dosen av Vitamin A gradvis for å unngå en reaksjon i form av rødhet, flassing og økt sensitivitet. Environ er i hovedsak basert på vitamin A men inneholder i tillegg en rekke andre aktive ingredienser. 

  • Vitaminer

  • AHA & BHA
  • Fuktighetsgivende ingredienser
  • Antioksidanter
  • Peptider
  • SPF

Disse ingrediensen danner et grunnlag for Environs ulike serier. Environ kan tilby en komplett serie innenfor anti-age, pigmenteringer og solskadet hud, uren hud og akne. I tillegg kan man skreddersy den perfekte hjemmebehandlingen for nettopp din hudtilstand som gjør at Environ også passer for barn og voksne med eksem, psoriasis, rosacea og sensitiv hud.

 

Merkbare resultater kun ved bruk av hjemmeprodukter

 

Environ TCA peel behandling i klinikken

Tricloroacetic acid (TCA) er en trygg og meget effektiv pensling som utføres av vår kosmetiske sykepleier, Ida. Man kan fortsette med dagens gjøremål etter behandlingen da det ikke oppstår noen form for alvorlige reaksjoner, kraftig nedetid og post-skader etter behandlingen. Det er heller ingen kjente allergiske reaksjoner ved behandlingen.

Ved å benytte deg av Environ sine TCA penslinger vil du kunne oppnå en sunnere og jevnere hud. 

TCA penslingene er meget effektive på problemhud, rynker og fine linjer, grå og gusten hud, solskader og Rosacea. 

 

Environ TCA Light Peeling

En behandling for deg  med en normal og problemfri hud. Svært effektiv behandling som gir strålende resultat. Perfekt å velge første gang du prøver en Environ TCA behandling

1990,-

 

Environ TCA Pigment

En behandling justert for problemhud. Dette er en super startbehandling som bør være starten på en serie behandlinger for hud med pigmentproblemer eller acne/uren hud problematikk. 

2490,-

 

Environ TCA Acne

En behandling justert for problemhud. Dette er en super startbehandling som bør være starten på en serie behandlinger for hud med acne/uren hud problematikk. 

2490,-

 

Environ TCA Advanced Peeling

En omfattende og effektiv behandling for deg med sterk hud og ønske om store forbedringer. Behandlingen er tilpasset en sterk hud og anbefales kun til de som tåler kraftige syrebehandlinger.

2990,-

 

TCA Double Six behandling

En serie på 6 behandlinger for optimale resultater.  Anti-age, Pigment og Acne, vi tilpasser din hud og hudtype. 

9990,-

Unknown-16.jpeg

 

Book din Environ behandling, eller en konsultasjon (for produktveiledning) hos Ida  her . Behandlingene ligger under V Medical.

Introduksjonsrabatt : Frem til 5 Mai gir Ida deg 20% rabatt på alle våre Environ behandlinger. Merk bestillingen med "20" i kommentarfelt som kommer opp ved  booking.

Du finner Environ behandlingene under V Medical  HER eller ved å laste ned appen "fixit timebestilling"

Velkommen til oss :)

Team V

 

 

 

 

 

3 Comments