10 grunner til å elske Botox !

Botulinum toxin, type A, er et protein som produseres av bakterien Clostridium botulinum. Botox er et legemiddel som er trygt og effektiv ved behandling av rynker samt andre muskulære tilstander som spenninger eller overaktive muskler. Her har du 10 grunner til å elske Botox:

 

1. Hjelper mot migrene og hodepine

Anspent muskulatur kan føre til migrene og hodepine. Botox gjør at muskulaturen slapper av og spenningene opphører.

 

2. Hjelper mot gnissing av tenner og anspent kjevemuskulatur

Hodepine, migrene, ømhet i kjevepartiet eller smerter ved tygging er symptomer på at du har anspent kjevemuskulatur. Tanngnissing og stress kan være årsaken til spenningene og kan behandles med Botox.  

 

3. Hjelper mot spasmer/ leamus
Spasmer er ukontrollerte muskelsammentrekninger som kan vært svært plagsomt for de er hyppig rammet. I ansiktet opplever man ofte denne tilstanden ved øyepartiet.

 

4. Behandling av overdreven svette

Opplever du å måtte tørke hendene dine på buska før du håndhilser eller at klærne dine blir ødelagte på grunn av svette under armhulene? Botox brukes i behandling avsvette ved å blokkere nerveimpulsene til svettekjertlene. 

 

5. Behandling av gummy smile

Irriterer du deg over at du viser mye tannkjøtt når du smiler? Tilstanden omtales som gummy smile og skyldes overaktive muskler som trekker overleppen opp mot nesen. Dette kan enkelt behandles ved hjelp av Botox.

 

6. Behandling av sure munnviker

Ved økende alder oppstår tap av fett,  kollagen og elastin i ansiktet. Dette fører til at vi mister den faste og spenstige huden vi en gang hadde. I tillegg trekker muskulaturen nedover og sure munnviker oppstår. Botox motvirker dette.

 

7. Gir et blidere utseende

Ved behandling av sure munnviker eller sinnarynken vil muskulaturen som trekker nedover opphører og du vil du få et mykere og blidere utseende. 

 

8. Glatter ut rynker

Botox brukes for å glatte ut rynker. Dette gir et løft til ansiktet og vil dermed gi en anti-age effekt. 

 

9. Ingen sykefravær eller nedetid etter behandling

Etter behandling er utført kan du reise rett på jobb eller fortsette med daglige gjøremål.

 

10. Det er registrert svært sjeldne tilfeller av alvorlige bivirkninger.

Botox har blitt brukt som medisin siden 1962 og eventuelle bivirkninger er derfor godt klarlagt.  De hyppigste forekommende bivirkningene er milde og forbigående, og det er registrert svært sjeldne tilfeller av alvorlige bivirkninger.

 

30 % avslag på botox ut februar! Gjelder behandlinger hos Ida. Kode BTX30 må oppgis ved booking. Velkommen til oss :)

 

Klem fra Ida

Ida Heggen // Kosmetisk dermatologisk sykepleier

 

 

 

 

 

 

 

Comment