Filler i leppene kan gå fra å være utrolig pent og naturlig, til fryktelig stygt. Alt avhenger av valg av terapeut og type filler. En dyktig terapeut er en som er god på det anatomiske, vurderer hver enkelt klient individuelt og tenker "less is more".  Vår kosmetiske sykepleier, Ida, har vært hos oss siden November i fjor og kundene våre gir henne utelukkende fantastiske tilbakemeldinger! Ida utfører kosmetiske injeksjoner og effektve ansiktsbehandlinger. Her skriver hun litt om leppefiller:

Perfect Lips med Teosyal 

Skrevet av Ida Heggen.

Vurderer du fillers i leppene, men er avventende fordi du er usikker på hvordan resultat blir? Du er kanskje fornøyd med formen på leppene dine, men ønsker mer volum eller en definert leppekant? Opplever du tørre lepper, spesielt i vinterhalvåret, da kan filler av typen hyaluronsyre bidra til å regulere fuktbalansen i leppene og gi deg ønsket volum.

 

Teosyal er en naturlig og trygg behandling som former og gir volum med et umiddelbart synlig resultat. Teosyal er et trygt produkt som er lik kroppens egen hyaluronsyre og bidrar til elastisitet, fasthet og fuktighet. Hyaluronsyren i Teosyal er ikke-animalsk fremstilt som betyr at det ikke er nødvendig med hudtest da produktet er fri for allergener. 

 

 

                                                        Teosyal Kiss 1,0ml. Foto: Teosyal.no

 

Leppebehandlinger har fått mye ufortjent negativ omtale grunnet overdreven behandling og unaturlige resultater. Leppene er en sentral del av ansiktet og ved behandling vil vi oppnå naturlige resultater som passer din ansiktsanatomi. Det finnes ulike produkter som velges ut fra kundens forventinger og ønske. Teosyal First Lines brukes til leppekontur og gir lite volum, Teosyal Global Action gir medium volum og Teosyal Kiss er et produkt som er spesielt designet til leppebehandlinger som gir mest volum.

 

Bestill konsultasjon hos meg for å snakke om dine ønsker og forventinger ved behandlingen, og finn ut hvilket produkt som vil passe for deg. Valg av produkt bestemmes ut fra ønsket volum og konturering av leppene. Ved en konsultasjon vil vi sammen kunne ta den beste avgjørelsen for deg. 

Bestill konsultasjon 290,- og få beløpet trukket fra når behandlingen utføres.

 

Ida Heggen

 Kosmetisk dermatologisk sykepleier

ida.jpg


Comment