May Linn ble ferdig utdannet hudpleier på Hudpleieakademiet våren 2015. Hun er Cidesco sertifisert hudpleier, og har tatt kurs innenfor vippeextensions. Hun studerer nå sykepleie på siste året på Høgskolen i Oslo og Akershus, og skal jobbe hos oss på kveldstid og i helger ved siden av sine studier (perfekt for de som må ha timer utenom normal arbeidstid med andre ord...). 

May Linn er positiv og sprudlende, nøyaktig i sitt arbeid, og er dypt engasjert i å hjelpe klientene med å ivareta en sunn hudhelse. Vi gleder oss derfor stort over å ha henne med på laget, og ønsker henne hjertelig velkommen som en del av vårt team. 

Intro tilbud
Få -20% rabatt på farge/form av bryn og vipper, voksing og hudpleiebehandlinger frem til 20. September hos May Linn. Bestill time online eller via vår app "Fixit timebestilling", og bruk kodeord "MayLinn20".

XOXO
Team V