Fuktighet i Fokus

Mange opplever at huden blir tørrere i høst og vintermånedene.  Jeg anbefaler alltid mine kunder omega 3 tilskudd ( personlig sverger jeg til Omega Cure)  i tilleg til å drikke rikelig med vann, noe som er lett å glemme gjennom den kalde årstiden. 

Utover dette, er min favorittbehandling for tørr vinterhud Hydration Infusion.

Hydration Infuson er den ultimate fuktighetsbehandling hvor ingrediensene pushes ned i huden ved hjelp av et innovativt Hydradermie apparat. Huden fremstår glattere og mer uthvilt.  Gjør du denne behandlingen med jevne mellomrom gjennom høsten og vinteren, vil du opprettholde fuktighetsbalansen og hindre at huden din tørker ut. (anbefales ikke for gravide)

90 min, kr 1470,-

 

Unn deg en deilig og effektiv behandling i løpet av høsten

Unn deg en deilig og effektiv behandling i løpet av høsten

 

Høsten er Peelingtid

På høsten og vinteren er at huden er mindre utsatt for soleksponering og derfor mer mottakelig for sterkere behandlinger. Dette er derfor tiden for å jobbe litt ekstra med huden for å få bukt med pigmentflekker, gusten hud og små linjer.

Anbefalte behandlinger

Exuviance Relax and repair - milde og skånsome fruktsyrer

En beroligende og fuktighetsgivende behandling med fruktsyrer fra Exuviance. Vi tilpasser fruktsyrene etter hva huden din tåler, slik at dette blir en god og intensiv behandling enten du er sensitiv eller har en hud som tåler litt.  Resultatet blir en klar og sunn hud med mindre urenheter og forbedret fuktbalanse.

Kr 990,- 

 

Inspira - avansert medisinsk peeling

Inspira Med + er en avansert medical peeling med lav pH og høy konsentrasjon av syrer. Serien kombinerer fruktsyrer, glycolic, lactic og salicylic syrer.

Inspira Med+ er en effektiv problemløser på acne, pigmentforandringer, store porer og fine linjer. Dette er behandlingen for deg som ønsker gode og raske resultater samtidig som du vil se fin ut også rett etter behandlingen. Altså ingen nedetid og flassing.

Inspira behandlingene kan du lese mer om her

Fra kr 990,-

 

Green Peel - naturlig og effektiv form for hudfornyelse

Green Peel

Green Peel

 

En naturlig peeling som effektivt setter igang cellefornyelsen. Behandlingen finnes i ulike styrker, fra fresh up som gir en frisk glød, til den prisvinnende behandlingen Green Peel Classic som gir deg en total hudfornyelse på 5 dager. Les mer om Green peel her

Fra kr 1170 

 

XOXO Team V

 

 

 

 

 

Comment