4532853.jpg

Hudaldring skyldes hovedsaklig ytre påvirkning fra sol og forurensning. Og det er ikke bare i ansiktet huden utsettes for dette daglig. Også halsen og brystet påvirkes mer enn resten av kroppen, og derfor er det her vi ofte ser de første aldringstegnene. De fleste er flinke til å ta vare på ansiktshuden sin, men glemmer å være like nøye med hals og bryst. Huden på disse områdene vil derfor kunne eldes raskere enn ansiktshuden og man blir «avslørt».  Tidlig eldet hud opplever oftere solskader – med grov struktur, pigmentering og rynker.

Hva gjør du for å vedlikeholde huden på hals og bryst?

 

Rens

Påfør alltid ditt renseprodukt på halsen samtidig som du vasker resten av ansiktet, optimalt morgen og kveld. Med dette fjerner du skitt, smuss og eventuelt makeup som har satt seg på halsen, og du gjør huden mer mottakelig for produkter du påfører etterpå. 

 

Exfoliering

Spesielt brystpartiet trenger jevnlig (1-2 ganger uken) exfoliering fordi dette området utsettes for mer sol enn resten av kroppen. 

Huden over brystene utsettes i tillegg for strekk på grunn av brystenes tyngde, noe som gjør at huden gradvis strekkes ut. 

God støtte fra BH er viktig for å unngå dette, men det er mye som kan gjøres med god hudpleie for å bevare denne hudens spenst og styrke. En bodylotion tilpasset brystet vil kunne styrke bindevevet slik at man motvirker hengebryst, 

 

SPF

Noe av det viktigste du gjør for å forebygge hudaldring av hals og bryst er å påføre en solbeskyttelse på minimum spf 15 og helst høyere når du er ute. Mye sol vil bryte ned kollagen og elsástin og dermed fremskynde aldringsprosessen.

 

Bruk et produkt spesielt tilpasset hals og brystparti

For å forebygge skader og hjelpe hud som allerede er skadet med å gjenvinne spenst og glød, har Exuviance utviklet en hurtigabsorberende krem med effektive ingredienser for hals og brystparti. Toning Neck Cream styrker hudens støttestruktur, tilfører fukt og motvirker pigmentering. Regelmessig bruk gir en spenstigere, fyldigere og glattere hud. Dette produktet er også en favoritt for oss å bruke på hendene.

Smøres på rengjort hud både morgen og kveld. Allerede etter kort tid får huden et glattere utseende og en jevnere hudtone. For å bevare resultatet anbefaler vi at huden alltid beskyttes med solfaktor.

Exuviance Toning Neck Cream, ordinær pris 499.  Sensommertilbud kr 330,- 

* Begrenset antall, gjelder så langt beholdningen rekker

 

Ingredienser

  • Peptider bidrar til å stimulere kollagenet.
  • Patentert NeoGlucosamineTM, som finnes naturlig i huden, gjenoppbygger og styrker hudens underliggende støttestruktur, noe som resulterer i en fastere og fyldigere hud. NeoGlucosamineTM har dessuten en skånsomt eksfolierende effekt, som bidrar til å minimere ujevn pigmentering og flekker forårsaket av solen. Motvirker også nye flekker.
  • En mild sitronsyre virker som en antioksidant og gjør huden mer motstandsdyktig mot solen.
  • Stamcelleekstrakt fra eple forlenger cellenes levetid.
  • Sheasmør nærer og pleier huden, forebygger og lindrer tørrhet, og motvirker premature rynker.
  • Vitamin E er en kraftig antioksidant og beskytter cellene mot fri radikaler. Hjelper til med å holde cellemembranen myk.

 

XOXO Team V

 

 

Comment