Plastikkirurgi? That's old news! I dag er det de ikke-invasive behandlingene som er det hotteste når det kommer til å holde seg ung og fresh.

Venus Freeze er en av de mest ettertraktede behandlingene i Hollywood for tiden, og det er ikke uten grunn. En behandling med Venus Freeze kan nemlig trylle bort synlige aldringstegn i løpet av få minutter! Behandlingen er helt uten bivirkninger, smerte-fri og krever ingen nede-tid.

Venus Freeze kombinerer radiofrekvens og magnetisk pulsering for å dramatisk stramme opp huden, redusere furer og rynker, samt fjerne overflødig fett. Behandlingen kan brukes over hele kroppen, og effekten oppnås ved at man øker temperaturen i huden med ca. 8-10 grader. Altså ingen kirurgiske inngrep eller injeksjoner, kun naturlig varme som stimulerer huden.

Den økte varmen i huden gjør at kollagenet strammes opp umiddelbart, samt at elastinet blir spenstigere. I tillegg reduseres uønskede områder med overflødig fett. Behandlingen medfører også en økning i dannelsen av nye fibroblastceller på sikt, som igjen fører til en økt produksjon av kollagen. Behandlingen passer altså perfekt dersom man ønsker en "quick-fix" før man skal på en stor happening, og har lyst til å føle seg ekstra fin. Ønsker man mer drastiske resultater, samt resultater som varer, anbefales en kur på 6-8 behandlinger for å oppnå langsiktige resultater (varighet ca. ett år). 

Etterspørrselen etter Venus Freeze har nærmest eksplodert de siste fire årene, og per dags dato har det blitt utført mer enn 18,5 millioner behandlinger på verdensbasis. Kjendisene elsker denne behandlingen, og klinikken til den verdenskjente dermatologen Dr. Lancer i Beverly Hills skal vistnok være fullbooket med Venus Freeze behandlinger fra kl 05.00 til 18:00, dagen før Oscar utdelingen og The Golden Globe. 

It-jenta Cara Delevingne er desidert en av de mest kjente modellene for øyeblikket, og er en svoren tilhenger av behandlingene. 

"My skin gets worse during the shows because of all the travelling, so I prepare at the beginning of the season by having Venus Freeze Face Lift Facials, which zap heat onto your skin. You come out with plump skin because it helps to create collagen. Dude, it's insane," har modellen tidligere uttalt. 

 

Vi er stolte over å kunne tilby denne revolusjonerende behandlingen på vår klinikk. Foreløpig tilbyr vi kun behandling av ansikt, hals og bryst, men vi vil fra høsten av også kunne tilby behandling av armer, ben og mage. 

Venus Freeze ansikt-, hals- eller brystbehandling passer for deg som ønsker:

  • en ungdommelig glød
  • en hud som ser merkbart yngre ut i utseende
  • å redusere linjer og furer
  • å gi huden et synlig løft
  • å redusere nasolabiale folder, hengende kinn og pløsete områder rundt munn og hake
  • å fjerne overflødig fett
  • å konturere kjeveparti
  • å redusere dobbelthake

Kontakt oss gjerne på mail eller telefon om du lurer på om dette kan være riktig behandling for deg. Ønsker du å booke time kan du gjøre dette via vår online booking (her).

Comment