Peeling/ eksfoliering av huden er en essensiell del av din hudpleierutine. Hudcellene våre er i konstant bevegelse opp fra basalcellelaget, -der de nye hudcellene produseres. På vei oppover mot hudoverflaten mister cellene kjernene sine og dør. Døde hudceller har som funksjon å danne et beskyttende lag mot omverdenen, men dersom laget av døde hudceller blir for tykt vil huden se grov og gusten ut og aktive hudpleiende ingredienser du smører på huden vil trekke dårligere inn. I tillegg vil porene fortere tettes og urenheter oppstår raskere. 

Ved peeling av huden fremmer du hudfornyelsen og huden ser frisk og sunn ut. I tillegg settes blodsirkulasjonen igang og huden ser umiddelbart freshere ut. Peeling er altså det beste trikset når du ønsker litt ekstra glød på 1-2-3.  

Soling gjør at døde hudceller produseres raskere, det er derfor ekstra viktig å være flink med peeling gjennom sommerhalvåret. På vinteren kan den tørrre luften tørke ut huden din slik at du bør ha en mer skånsom peeling. Vi pleier å anbefale peeling 2-3 ganger i uka på sommeren og 1-2 ganger i uka på vinteren.

mda_landing2_02.gif

TRIPLE MICRODERMABRASION FACE POLISH FRA EXUVIANCE

En trippelvirkende, eksfolierende krem som stimulerer cellefornyelsen. Regelmessig bruk gir en klarere og glattere hud. Denne er ideell på sommerstid og for en normal / motstandsdyktig hud gjennom hele året.

kr 499,-

 

Unknown-6.jpeg

 

GUINOT GOMMAGE BIOLOGIQUE

Naturlig eksfoliator med milde fruktsyrer. Denne er ideell på vinterstid, eller for en normal / sensitiv hud gjennom hele året.
-Huden blir myk og glatt, og hudstrukturen blir forfinet 
-Gir glød 
-Masseres til den endrer seg til en olje.  
-Kan brukes på sensitive områder: rundt øyne og lepper.
-50ml

kr 360 (ca)

 

Klem Sonja <3 

 

 

 

 

Comment