Jeg er så glad for å kunne annonsere at vi har valgt å investere i det vi mener er markedets beste behandling mot linjer og slapp hud; VENUS FREEZE! Dette er behandlingen jeg har sverget til det siste halve året. Jeg har tatt en behandling før ferier, bryllup og fester hvor jeg vil ta meg ekstra godt ut. Jeg simpelthen elsker gløden og den oppstrammende effekten denne behandlingen gir! I tillegg til at dette er en umiddelbar "Askepott behandling",  leverer den også varige resultater dersom du tar en kur over 6-8 ganger. 

 

FÅ DIN YNGRE HUD  TILBAKE  – OG FRYS TIDEN

En synergi av radiofrekvens (RF) og magnestiske pulser (MP ²)  trenger dypt ned i huden og og øker dermed kollagen- og elastin produksjonen som fører til fastere hud og færre rynker. En forhøyet temperatur i vevet bryter ned fettcellene. 

BEHANDLINGEN

Selve behandlingstiden med Venus for ansikt varer i 25 minutter.  Behandlingen er smertefri og behagelig.

RESULTATER

Huden stråler og du vil se fantastisk ut rett etter behandlingen. Du kan derfor gjerne ta VENUS FREEZE innimellom for en deilig "boost". Ønsker du derimot varige resultater med et glattere utseende og mer definerte ansiktskonturer, er det nødvendig med en intensiv kur på anbefalt 6-8 behandlinger, med en ukes mellomrom. Dette er en unik behandling som i mange tilfeller kan erstatte kirurgiske inngrep og/eller medisinske behandlinger.

VENUS FREEZE er blitt den mest oppsøkte behandling blant kjendiser og pasienter over hele verden.

Venus Freeze er kåret som nr. 1 i American Readers Health & Beauty Choice Awards 2013!

Vi tilbyr fra og med idag VENUS FREEZE for ansikt, hals og bryst. Behandlingen er nå tilgjengelig på vår online booking.

 PS: På grunn av stor etterspørsel, har vi strukket åpningstidene våre før 17. Mai enda litt lenger, og har derfor noen få timer igjen denne uken for de som ønsker å stråle litt ekstra på Norges nasjonaldag.

 

Min kjære søster, Eva, ble førstemann til å få behandlingen hos oss da maskinen ble levert i går. Sjekk hennes instagramkonto @evawigert for etterbilde og hennes opplevelse av behandlingen :)

Min kjære søster, Eva, ble førstemann til å få behandlingen hos oss da maskinen ble levert i går. Sjekk hennes instagramkonto @evawigert for etterbilde og hennes opplevelse av behandlingen :)

PRISER VEENUS FREEZE ANSIKT, 45 min

1 Behandling 1600,-

5 Behandlinger 6900,-

6 Behandlinger 8200,-

Tillegg for hals eller décolleté (bryst) 490,-

PRISER VENUS FREEZE HALS ELLER DÉCOLLETÉ (bryst), 30 min

1 behandling  900,-

5 behandlinger 3900,-

6 behandlinger 4600,-

VENUS FREEZE ULTIMATE FACIAL, 75 min

Denne behandlingen kombinerer Venus Freeze med peeling og ansiktsmaske, for en ultimat glød og fuktighet. En fantastisk behandling når du vil unne deg det beste. Kr 2450,-

 

 

 

Comment