Ønsker du deg fyldigere og mer definerte lepper, uten antydning til "andenebb" eller såkalte "duck lips"?

Det finnes mange typer fyllstoffer som kan injiseres i leppene og huden. Det mest vanlige fyllstoffet som brukes i dag er produkter som inneholder hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Det binder vann, fungerer som et smøremiddel og er svært viktig for; huden, bindevev, leddveske og øyne. Hyaluronsyre trekker til seg fuktighet, og bidrar derfor til å øke volumet i leppene.

Injeksjonsbehandlinger med hyaluronsyre fillere fra Teosyal er i dag en av verdens mest utførte behandlinger med snart 8.000.000 injeksjoner. Sammen med Restylane og Juvederm topper Teosyal antall hyaluronsyre injeksjoner verden over. Teosyal har gjort den livsviktige hyaluronsyren tilgjengelig som en gelé vi trygt kan legge under huden, for å gjenoppbygge hudstruktur og gjenskape volum i ansiktet, rette ut linjer og rynker. Med moderne teknologi tilbyr Teosyal bedre holdbarhet og større elastisitet en mange av sine konkurrenter. Teosyal er 100% naturlig og totalt økologisk nedbrytbart, dette betyr at produktet brukes av huden og leppene som et reservoar i form av næring og fuktighet. Resultatet varierer fra 6 mnd-2 år avhengig av hvilket produkt og behandling du velger.


Teosyal fører utrolig gode produkter hvis man ønsker seg en mer definert leppekontur, rette opp asymmetrier eller få tilført mer volum. I tillegg tilfører produktene masse fuktighet til leppene.  "Less is more" er definitivt den gjeldende trenden innenfor leppeforstørrelse. De aller fleste klientene etterspør i dag harmoniske og fyldige lepper som ser naturlige ut. Utifra det ønskede resultatet kan man enkelt tilpasse mengde filler som injiseres (0,5ml-1ml), samt velge mellom produkter som gir riktig mengde volum. Teosyal First Lines - lite volum, Teosyal Global Action - medium volum, eller Teosyal Kiss - mye volum. 


Det benyttes alltid bedøvelseskrem eller lokalanestesi ved leppebehandling. I tillegg inneholder også produktene fra Teosyal 0,3% Lidocaine (bedøvelsesmiddel) slik at klienten opplever minimalt med ubehag fra stikkene.
Det er normalt å føle litt ubehag i form av, hevelse, rødhet, mindre blåmerker eller ømhet i det behandlede området, men ikke verre enn at man fint kan gå på jobb. Dette går som oftest over etter noen dager, maksimalt 1–2 uker. Det er minimal risiko for allergiske eller hypersensitive reaksjoner. Leppebehandlingen gir i de fleste tilfeller umiddelbar effekt. Effekten av behandlingen av leppene varer i gjennomsnitt ca 6-9 mnd., avhengig av hudtype, livsstil og alder. 

Teosyal Global Action 0,5 ml. Foto: Teosyal.no

Teosyal Global Action 0,5 ml. Foto: Teosyal.no

Teosyal Kiss 1,0ml. Foto: Teosyal.no

Teosyal Kiss 1,0ml. Foto: Teosyal.no

Ønsker du å bestille en time for leppeforstørrelse med Teosyal, men er usikker på hvilken type du skal velge? Book en time med Teosyal Kiss via vår online bestilling, og skriv "ønsker vurdering av type filler", så vurderer vi hvilken type som passer best for deg ut i fra dine ønsker når du kommer til timen.

 

XOXO

Henriette

Comment