Våre bryllupspakker 2015

Planlegging av ditt bryllup er en hyggelig, men også hektisk periode. Vi har satt sammen bryllupspakker som vil få deg til å senke skuldrene, samtidig som du er sikret en strålende hud på bryllupsdagen! Prisene er hyggelige, og du vil få gratis makeupveiledning med på kjøpet (med fokus på hud og glød).

Hvorfor ikke invitere med deg din kommende mann også? Dette er en hyggelig ting å gjøre sammen, og du vil vel ikke at han skal se grå og kjedelig ut ved siden av deg? :) Vi har laget en egen pakke for mannen.

Detaljene for de ulike pakkene finner du nedenfor, og har du spørsmål eller ønsker å bestille er du hjertelig velkommen til å ringe oss, eller sende oss en mail: post@vbysonjawigert.no.

Ps. Husk å booke behandlingene i god tid, da vi har stor pågang i sommer månedene. 

Klemmer fra Team V 

 

bilde.png

Comment