En strålende, klar og ren hud med mindre urenheter? Ja takk!!

Jeg og Henriette har testet denne geniale svampen i noen måneder og er blitt helt avhengige. Vi merket tydelig forbedringer på huden etter kun noen dagers bruk, i form av mer glød og mindre urenheter. Svampen er så skånsom at den kan benyttes selv på den mest sensitive hud, i motsetning til andre mer aggressive rensemetoder på markedet. I forrige uke fikk vi den endelig inn i klinikken !

Konjac Sponge er et 100% naturlig renseprodukt til ansikt. Rensesvampene er laget av naturlig Konjac fiber, et revolusjonerende vegetabilsk fiber fra roten av Amorphophallus Konjac planten. Konjac planten har vært brukt av japanerne i over 1500 år for dens helsebringende egenskaper. 

Svampene fra Konjac Sponge Company er fremstilt kun fra naturlige produkter uten fargestoffer eller kunstige tilsetningsstoffer. Kun en ren, nedbrytbar og sunn plante tilsatt naturlige mineraler, fransk leire og bambus kull. 

Amorphophallus Konjac er en alkalisk plante og inneholder mange naturlige næringsstoffer som f.eks: jern, fosfor, kobber, sink, vitamin A, vitamin E, vitamin D, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, vitamin B12, vitamin C og folsyre. 

 

 Finn din favoritt !

Finn din favoritt !

KONJAC SPONGE 100% PURE KONJAC

Den orginale konjac svampen. Ideel for hele familien, renser i dybden, stimulerer blodsirkulasjonen og fremmer cellefornyelsen. 

KONJAC SPONGE FRENCH PINK CLAY

For sensitiv, hypersensitiv hud. Rosa leire er mykgjørende og helper huden med å opprettholde sin naturlige elastisitet og spenst. Fin også for en dehydrert hud og for hud som har vært mye utsatt for soleksponering. 

KONJAC SPONGE FRENCH GREEN CLAY

For normal til kombinert og fet hud. Grønn leire inneholder mikro moekyler som absorberer skitt, olje og bakterier, samtidig som den skånsomt renser porene. 

KONJAC SPONGE BAMBOO CHARCOAL

Perfekt for både ung og voksen hud som har tendens til å bli fet og uren. Absorberer overflødig fett på huden, hindrer tilstopping av porer og dreper de bakteriene i overhuden som forårsaker akne.

KONJAC SPONGE FRENCH RED CLAY

Den perfekte ansiktssvamp for tørr og voksen hud. Stimulerer blodsirkulasjonen og gjør huden strålende frisk. Den reduserer synligheten av rynker og ødelagte blodkar. Rød leire fjerner effektivt døde hudceller og stimulerer cellefornyelsen. 

Bruk: Skyll svampen godt før og etter bruk. Massér huden i sirkulære bevegelser over hele ansiktet. Svampen renser såpass godt i seg selv at den kan brukes alene. Vi foretrekker likevel å tilsette en liten mengde renseprodukt på svampen, men man trenger kun brøkdel av hva man pleier. Heng svampen opp å la den lufttørke etter bruk. Når svampen er helt tørr vil den bli hard, så husk å "dynke" den godt i vann før bruk.

Konjac svampen varer i gjennomsnitt i 3 måneder, avhengig av hvor godt du behandler den. Skyll den godt etter bruk, klem ut vannet i svampen (ikke vri den), før du henger den opp til lufttørking i stroppen sin. Du kan gjerne sterilisere svampen innimellom. Du koker da svampen i noen minutter ved å legge den i en kjele med kokende vann.

Pris 139,- 

Klem Sonja <3

 

 

Comment