Jeg kom nettopp hjem fra to ukers ferie i India, først i bryllup i Jaipur og så 8 dager i strandparadiset Goa.

Jeg har en hud som lett blir brun, men som desverre får pigmentflekker bare jeg ser på solen. Jeg beskytter meg med spf 50+, går med store briller og gjemmer meg under hatt og en stor parasoll (!). Likevel kommer pigmentflekkene snikende. Sliter du meg noe av det samme, så bør du lese videre; Exuviance har nemlig kommet med en nyhet som gjorde pigmentflekkene mine langt mindre synlige enn de pleier. Nemlig et høykonsentrert C vitamin pulver som enkelt blandes i ditt serum eller krem. En stabil og 100% aktiv konsentrasjon gjør produktet svært effektivt. 

I tillegg til å jevne ut og forebygge ujevn pigmentering, lover produktet  en strammere, glattere hud og en sunn glød. Samtidig beskytter det mot fremtidig skade forårsket av ytre faktorer. Dette er med andre ord et fantastisk produkt for å gi huden din et ekstra boost nå som vi går mot lysere tider! Blandes enkelt i ditt vanlige serum - og vips har du høynet din hudpleierutine til et helt nytt nivå!

C-vitamin har dokumentert effekt på kollagensyntesen i huden. Det strammer opp huden og virker utglattende på fine linjer. Exuviance Vitamin C + Antiage booster er i tillegg tilsatt et patentert super antioksidant Aceta-C som øker anti aldrings effekten av vitamin C og forsterker dens beskyttende og pigmenterings jevnende effekt. 

 

 Mitt reddende produkt i paradiset på Goa :)

Mitt reddende produkt i paradiset på Goa :)

Kort fortalt:

 • Øker kollagen og elastinproduksjonen
 • Beskytter og forsterker hudcellene
 • Reduserer linjer og rynker
 • Demper en ujevn hudtone
 • Gir spenstigere hud
 • Øker fuktbalansen i huden
 • Gir huden en sunn glød
 • Serumet er perfekt å kombinere sammen med solkrem, da det virker forebyggende mot UV stråler og reduserer solskader. I tillegg til å beskytte huden, oppnåes da en penere og jevnere brunfarge.
 • 100% aktiv formulering, uten vann eller andre fyllstoffer
 • 10% aktivt c vitamin tilføres huden ved hver påføring.
 • paraben- og duftfri

Bruk: En til to ganger daglig. Doseres ved å riste ut pulveret 3-5 ganger rett i kremen eller serumet i hånden før påføring. Produktet kan eventuelt doseres med skjeen som føger med. Bland til pulveret har løst seg opp, og påfør på huden som vanlig. For maksimal effekt skal pulveret blandes med krem/serum rett før påføring. 

Pris : 599,- ( holder til over 200 påføringer )

Klem Sonja

jaipur.JPG

Jeg måtte dele dette bildet med dere også, fra drømmebryllupet i Jaipur. Dette er fra selve bryllupsdagen som ble arrangert i fantastiske City Palace. Magisk! 

Comment