Trenger du hjelp til å finne den riktige sminken som passer perfekt til deg?

Torsdag 10. desember får vi besøk av Tomas Erdis som er Makupansvarlig for Jane Iredale i Norge. Tomas har erfaring som freelance makeupartist og hårstylist, og har en tung portefølje med redaksjonelle og kommersielle oppdrag fra mote- og skjønnhetsbransjen i Norge og internasjonalt. Han har blant annet jobbet med ELLE, Costume, HENNE og STYLEmag. Tomas har også undervisningsbakgrunn fra Tone Lise Akademiet, FACE Stockholm og Make Up Artist Skolen. Følg @TomasErdis på Instagram for oppdateringer og bilder/video fra bak kulissene.
 

Jane Iredale Makeup Event Torsdag 10. desember kl 17-21

  • -20 % på alle varer fra Jane Iredale
  • 30 minutter gratis personlig veiledning med Tomas
  • Goodiebags til alle som handler Jane Iredale produkter.


Send oss en mail til post@vbysonjawigert for booking av time. Begrenset antall plasser, førstemann til mølla! 

 

XOXO

Team V :)

Comment