Vi har samlet noen av våre absolutte favoritter som får deg til å virkelig stråle i julen!

Gavekort på Venus Freeze ansiktsbehandling

Kjendis favoritten Venus Freeze strammer opp kollagenet og elastinet, og gir ansiktet et umiddelbart løft. Stimulerer kollagen produksjonen, reduserer linjer og rynker markant, reduserer overflødig fett og gir ansiktet en fantastisk glød. Venus Freeze kan også brukes på hals, armer, lår, og mage. Si farvel til dobbelthake, rynker, gusten hud og cellulitter! Les mer om Venus Freeze her.

 

Vita Liberata gavesett

I dette fantastiske gavesett finner du bestselgerene  pHenomenal mousse DARK ***, Rich Face * og Tanning Mitt. 

pHenomenal mousse dark *** - selvbruningsmousse som er lett og luftig i konsistensen, og gir umiddelbart en nydelig glød. 80% økologiske ingredienser, ingen lukt av selvbruning, tørker på 5 minutter, smitter ikke av på klær, og fader perfekt. Brunfargen utvikles i løpet 6-8 timer. Med den unike pHen02-teknologi tillater den fargen å sitte 4 ganger lengre enn noen andre selvbruningsprodukter ved riktig påføring. 

Rich Face - selvbruning som umiddelbart gir deg en lett og fin glød til ansikt og hals. Meget fuktighetsgivende og kan fint brukes flere dager på rad til ønsket farge er oppnådd.

Tanning Mitt - påføringshanske som gjør det enklere å påføre selvbruningsprodukter, samt at resultatet blir jevnere og finere. Beskytter hendene fra misfarge. 

 

Jane Iredale Starter Kit

Kom i gang med jane iredale mineral makeup eller ha med dine favoritter på reise. Starter kittet inneholder reisestørrelser av den hudpleiende sminken Smooth Affair®, Amazing Base®, PurePressed® Base, POMMIST og tilhørende pudderkost i en fin toalettmappe. Mineral sminken Amazing Base og PurePressed Base er faktisk pudder, foundation, concealer og SPF i ett. Suveren dekkevne og perfekt finish. We love it!

 

Gavesett fra Guinot

Guinot Creme Rich Vital Anti-rides / Anti Wrinkle Cream reduserer degenereringen av kollagen og glatter ut rynker. Fyller inn linjer og rynker for et synlig glattere utseende, gjør huden myk og fyldig igjen, forbedrer cellulær vitalitet, og er fuktighetsgivende. Perfekt som underlag for party sminken!

Guinot Masque Vital Antirides / Anti-Wrinkle Mask er en avslappende og utglattende maske som jevner ut linjer og rynker, frisker opp og forynger huden, og minimerer tretthets tegn. Denne er perfekt i den hektiske julestria.

 

Jane Iredale Golden Shimmer Face and Body Lotion

Golden Shimmer Face and Body Lotion skaper en subtil slør av lysreflekterende partikler. Blandes ut i foundation, eller brukes som highlighter på de områdene du ønsker å fremheve. Prikken over i'en som gjør at man ser smashin' ut i party kjolen.

 

Jane Iredale PureGloss 

PureGloss inneholder beskyttende antioksidanter fra granateple- og bjørnebærekstrakt. Virker fuktende, pleiende og nærende. Både dufter og smaker himmelsk! 

 

Ønsker du å vinne alt dette? (verdi ca 4500,-)

  1. Følg oss på Facebook eller Instagram: @vbysonjawigert
  2. Lik innlegget
  3. Skriv GOD JUL i kommentarfeltet.

Bonus: Tagg dine venner i kommentarfeltet, og de er med i trekningen om et gavekort på Venus Freeze ansiktsbehandling (verdi 1600,-).


Den heldige vinneren trekkes bittelille julaften, og annonseres på Facebook og Instagram. Julegaven må kunne hentes i klinikken. Lykke til!!! :)

 

XOXO Team V