Vil du bli fin til julebordet, eller ønsker du å slappe litt av i alt julestresset? Da kan vi anbefale en avslappende ansiktsbehandling med inspira:med fruktsyre peeling. Dette er en effektiv behandling med fruktsyrer som gir deg en unik glød uten å flasse. Behandlingen vil gi deg en jevn hudtone og ta bort eventuelle urenheter, minske porer og pigmenteringer. Fruktsyrer fjerner døde hudceller og øker cellefornyelsen, og resultatet blir en strålende fresh hud!

Vi utfører også en rekke andre behandlinger, som fuktighets innslusning ved tørr vinterhud. Book tid så ser vi hva du trenger når du kommer til behandling. Desember begynner å bli fullbooket, men vi har fremdeles noe ledig timer igjen på dagtid. (Skulle du ønske deg en behandling en dag vi er fullbooket kan du sende oss en mail, så kontakter vi deg dersom det åpner seg opp en mulighet.) 

60 minutters inspira:med ansiktsbehandling inkludert rens, utklemming, napping av bryn og lett ansiktsmassasje. Nå KUN 900,- (normal pris 1480,-) 

Tilbudet gjelder ut desember, og kun hos Helene. Husk å bruke bookingkode "Helene’s favoritt» ved booking av time på vbysonjawigert.no.

 

Hilsen Helene

IMG_4539.jpg

Comment