Julekalenderen helt uten kalorier men som isteden sørger for at du ser strålende ut gjennom hele førjulstiden. 

We love it! 

Denne eksklusive kalenderen fra Janssen cosmetics inneholder 24 forskjellige unike ampuller som virker henholdsvis beroligende, fuktighetsgivende glødgivende og oppstrammende. Disse cosmeceuticals ampullene er kjent for å gi fantastiske resultater. De er satt sammen som en 24 dagers kur for å gi huden et «kick» og sørge for at du stråler litt ekstra gjennom festmåneden. 

Ampoule_Calendar_2015.jpg

 

Dette er den perfekte førjulsgaven til deg selv eller noen som fortjener en ekstra oppmerksomhet. ( Og det er helt lov å gi kjæresten din et lite hint om at du ønsker deg denne ;) ). Dette er også en super vertinnegave eller som en hyggelig overraskelse til dine ansatte.

 

Ampullene har en total verdi på 1090 kr. Vår pris pr kalender er 598,-

Ved kjøp av to eller flere kalendere gir vi deg i tillegg 20% rabatt.

 

Med ønske om en fantastisk førjulstid. Team V <3

 

Comment