🐰Healthy Carrot Cake Pancakes🐰

Jeg er så heldig å ha verdens beste partner! Jeg snakker jeg ikke om min samboer (som også er verdens beste), men min dyktige kollega! Henriette er lidenskapelig opptatt av at mat både skal smake godt, og gjøre godt for kroppen vår. Hun eksperimenterer ofte med nye retter, og tar med smaksprøver til oss i klinikken.

Oppskriftene kommer vi selvsagt til å dele med dere, og først ut er en av mine favoritter; Healthy Carrot Cake Pancakes. Pannekakene er fulle av vitaminer, fiber, omega 3 og rike på proteiner, i tillegg til å smake himmelsk!

Hva er vel hyggeligere enn å overraske kjæresten eller veninnene dine med disse i helgen?

Dette trenger du til ca 8 pannekaker : 

4 egg

4 dl havregryn

4 ss Cottage Cheese

1/2 ts kanel

1 dl sukrin eller stevia (finnes i de fleste matbutikker og helsekost)

1 gulrot

1 boks med kikerter (Henriette brukte en med 300 gram. Husk å rense i vann før bruk)

2 dl soyamelk (vanlig melk kan brukes hvis du foretrekker det)

2 ss appelsin juice

1 ts bakepulver

2 ts linfrø

 

Topping

4 ss Philadelphia light

4 ss vaniljekesam

1 ss sukrin eller stevia

Event valnøtter og noen gulrøtter.

 

Slik gjør du:

Bland alle ingrediensene til pannekakene i en blender. Tilsett mer melk eller havregryn etter behov til du får en jevn, tykk røre. Stek pannekakene i litt margarin eller kalorifattig oljespray. Ingrediensene til toppingen vispes sammen i en liten bolle. Strø gjerne noen valnøtter, hakkede gulretter og kanel på toppen. Smaker aller best nystekte.

 God helg fra Team V :)

 

<3 Sonja

Comment