Tenk at det er 2 år siden V By Sonja Wigert offisielt åpnet dørene!

To år siden drømmen min om å åpne en litt annerledes skjønnhetsklinikk gikk i oppfyllelse. Jeg ønsket en klinikk uten masse jåleri og «dil dall», men med fokus på effektive og virkningsfulle produkter. Et sted hvor kunder kan komme rett fra trening, og ikke føler at de må "pynte seg"  for å komme innom.  Jeg ønsket rett og slett å åpne en klinikk som jeg selv hadde ønsket å besøke. Et sted hvor du kan være sikker på å få den beste veiledningen og behandlingen for nettopp din hud, ditt behov og ditt budsjett. Jeg samlet sammen mine favorittbehandlinger og produkter, og fikk med meg noen av bransjens aller dyktigste terapeuter. Drømmen var en realitet!

Men det har vært tøft! Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg i løpet av det første halve året måtte få verdens beste pappa til å sette inn bidrag til meg for at jeg skulle greie å betale regningene mine. Jeg har ligget våken utallige netter med bekymringer for hvordan dette skulle gå rundt. Men det har definitivt vært verdt det. Hyggelige tilbakemeldinger fra takknemlige kunder samt det å få jobbe med noe jeg elsker og brenner for, veier opp for alle bekymringer!

Jeg er utrolig takknemlig for mine fantastiske kollegaer, og spesielt min kjære partner, Henriette, som sammen med Helene (hudterapeut), har vært med fra starten og trodd på konseptet hele veien, selv gjennom vanskelige perioder.

 

 Dremteam!

Dremteam!

Team V ønsker å takke alle våre kunder, som har hjulpet oss dit vi er i dag. Med dere som inspirasjon, streber vi kontinuerlig etter å kunne tilby de mest effektive produktene og behandlingene på markedet. 

Vi ønsker å hedre våre gamle og nye kunder med et unikt tilbud, som blir annonsert her kl 0900 i morgen tidlig! Er det på tide med en liten oppfriskning av ansiktet, eller har du lenge lurt på å gjøre noe med den irriterende sinna-rynken? Har du en venninne eller kjæreste som har behov for en hudpleietime? Benytt muligheten til å booke imorgen !

Stay tuned…. & spread the word 

Bursdagsklem, Team V

Comment