Gjør din smoothie enda sunnere på 1-2-3

Denne fantastiske smoothiemiksen inneholder Hempprotein, Hvetegress, Spirulina og Acai og er 100% økologisk. 

Dette er en perfekt blanding av  mineraler og vitaminer som gjør deg piggere, sterkere og mer balansert. Hemppulver inneholder masse protein og Spirulina, som er en blå-grønn ferskvannsalge er full av mineraler og vitaminer. Acai er et superbær spekket med antioksidanter og fiber, og Hvetegress gir roppen et klorofyllboost.

Sammen med en banan, sojamelk, bær (gjerne frossene) og en neve mandler, blir dette en perfekt start på morgenen. Jeg holder meg dog til én spiseskje pr smoothie slik at ikke smaken blir så fremtredende.

Denne miksen er fra Renée Voltaire, og finnes på de store matbutikkene. Jeg har kjøpt min på Ultra Collosseum.

 

Klem Sonja

          

 

 

Comment