I HELE DESEMBER, ELLER SÅ LANGT lageret vårt REKKER, FÅR DU MED ØYEKREMEN HYDRATING EYE COMPLEX (VERDI 399) VED KJØP AV HYDRAFIRM KREM. DEN PERFEKTE JULEGAVE TIL DEG SELV ELLER EN DU ER GLAD I.

 

Exuviance Age Reverse HydraFirm er en vidunderlig krem som motvirker alle aldringstegn i huden, samtidig som den tilfører masse fukt og etterlater en herlig følelse. Dette er en fantastisk nattkrem, men mange av våre kunder elsker denne kremen så mye at de også ønsker å bruke den på dagtid. Det er selvsagt helt i orden, men vi anbefaler alltid en solbeskyttelse over på dagtid. 

Age Reverse HydraFirm er utviklet for å påvirke hudens fuktighetsbalanse samt minimere alle aldringstegn og redusere rynker og fine linjer.  

Kr 599,-

 

INNHOLD:

  • Et ”trippelkompleks” bestående av NeoGlukosaminTM, maltobionisk syre og peptider styrker hudens støttende matriks og gir huden et fyldigere og fastere utseende.

  • Hyaluronsyre tilfører umiddelbart fukt til overhuden.

  • Prodew®, som består av aminosyrer, gjenoppretter hudens egen fuktighetsbalanse og styrker dermed hudens barrierefunksjon, slik at den blir mer motstandsdyktig mot fuktighetstap.

  • Sheasmør gjør huden smidigere.

  • Antioksidanter fra druekjerneekstrakt og E-vitamin virker forebyggende og beskytter mot skadelige

    miljøfaktorer.

 

 

 

Klem Henriette og Sonja

 

 

Comment