Du shopper, kanskje litt desperat, et nytt antrekk eller to som skal få deg til å føle deg fin gjennom førjulstidens fester. 

Prioriter en ansiktsbehandling som får huden til å stråle og du vil komme til å føle deg fantastisk, enten med et flunkende nytt antrekk, eller med kjolen du fant innerst i skapet.

 

Her er våre favorittbehandlinger i festsesongen

 

Green peel Fresh UP - "Party Peel"

En lett urtepeeling som gir huden en unik glød. Dette er en behandling som er perfekt å booke samme dagen som du skal på fest!  Peelingen virker i tillegg forebyggende på rynker, store porer og acne. Mer informasjon om green peel finner du her

Anbefales ikke til en veldig sensitiv hud.

45 min, 1150 kr

 

Glow Like a star — dyptvirkende, rensende og glødgivende.

Milde fruktsyrer og vitaminer får huden din til å stråle. Huden blir klarere og urenheter blir renset. En dyptvirkende behandling som vil få deg til å føle deg ekstra fin gjennom alle julens festligheter. En perfekt behandling for avkobling og egentid i en hektisk førjulstid.

Denne behandlingen passer til alle som ønsker glød og en klarere hud. 

90 min, 1250

 

Busy but beautiful -  Perfekt «lunchbehandling» 

Føles huden grå, gusten eller tørr? På kun 30 minutter blir huden din renset, peelet og fuktet. En behandling som er perfekt dagen før, eller samme dagen som du skal noe spesielt. Redningen for en tørr vinterhud. 

Denne behandlingen passer til alle, og spesielt fin for en normal/ tørr og sensitiv hud.

30 min, 550 kr

 

Få med en beautyampulle hjem etter behandlingen

Frem til jul gir vi med deg en unik beautyampulle fra Dr.Schrammek ved bestilling av en av disse behandlingene. Ampullen brukes før du legger makeup og gir en perfekt beautyboost og fuktighet.  

 

Se våre ledige timer og book online her 

 

 

 

<3 Klem Sonja

 

 

 

Comment