Etter å ha testet et hav av ulike selvbruningsprodukter siden jeg var 13 år, fant jeg for tre år tilbake endelig en selvbrunings serie som nesten er "too good to be true". Aldri mer skal jeg dukke opp på fest med gulrotfargede ben, hud som stinker av selvbruning, eller våkne opp i laken hvor det ser ut som jeg tok meg en tur oppi pipa før jeg la meg. Vita Liberata er definitivt mitt favoritt merke når det kommer til selvbruning, og det er ikke uten grunn. Vita Liberata har nemlig produkter som er 80% økologiske, ikke lukter, ikke smitter av på klærne, er uten farlige kjemikalier, pleier huden og gir meg den perfekte solkyssede huden. Hva mer kan jeg si annet enn at jeg DIGGER denne serien!

 Her er et ben påført Tinted Self Tan Lotion Extra Rich og BB kremen Capture The Light i fargen Latte.

Her er et ben påført Tinted Self Tan Lotion Extra Rich og BB kremen Capture The Light i fargen Latte.

Ønsker du deg også en perfekt brunfarge til julebordsesongen? Med Vita Liberata selvbruningstips oppnår du en nydelig, jevn og naturlig farge på rekordtid.  

Eksfolier (peeling)

  • Siden det er de ytterste lagene av de tørre, døde hudceller som farges, er det viktig at man starter med en god peeling før man setter i gang med selvbruningsprosessen både for ansikt og kropp. Dette gjør at huden absorberer selvbruningsproduktet bedre, man får en jevnere farge og den varer lengre.
  • Med Super Fine Skin Polish vil du skånsomt og effektivt fjerne de tørre døde hudceller og etterlate huden silkemyk. Masseres lett inn på tørr hud, før den skyldes av i dusjen. Vær nøye med peeling på ekstra tørre områder som albu, knær og føtter. Skyll kroppen godt og tørk huden din grundig.
  • Ikke bruk Body Lotion før selvbruning, da dette kan skape en barriere for selvbruningen. MEN på områder som er ekstrem tørre som hender, albuer, knær og føtter kan du bruke en liten mengde av Body Lotion og la huden tørke godt før du påfører selvbruning. Tørr hud vil trekke ekstra mye farge og fargen kan bli ujevn. 

SELVBRUNING

Bruk alltid Tanning Mitt (påføringshansken) som gjør det enklere å påføre selvbruningsprodukter, samt resultatet blir jevnere og bedre fordelt. Beskytter hendene fra misfarge. Pump litt produkt på Tanning Mitt og lukk hånden for å fordele jevnt. Start midt på kroppsdelen, for så å fordele produktet godt utover med jevne sirkulerende bevegelser for å unngå skjolder – kroppsdel for kroppsdel. Vær nøye under påføringen og bruk godt med tid. 

 Vita Liberata Tanning Mitt er et must om du vil påføre produktet helt jevnt uten skjolder.

Vita Liberata Tanning Mitt er et must om du vil påføre produktet helt jevnt uten skjolder.

Bryst, Armer og Hender

Start på skulderen, fortsett nedover armen og tilbake til skulderen, og så langt rundt baksiden av skulderen din som du kan nå. Forsikre deg at du har fått med under baksiden av armen og lett over i armhulen. Fordel lett på brystet. Gli lett rundt håndleddet – unngå selve håndbaken. Bruk bare det som er igjen på Tanning Mitt på hånden, og deretter på hver finger. Unngå negler og neglebånd. Ikke mellom fingrene eller i håndflatene, da disse områdene ikke er naturlig brune, selv på mørke hudtoner. 

 Vita Liberata pHenomenal er verdens første selvbruner som er helt luktfri, og med en varighet på opptil 2-3 uker.

Vita Liberata pHenomenal er verdens første selvbruner som er helt luktfri, og med en varighet på opptil 2-3 uker.

Legger, føtter

Start midt på leggen og fordel produktet med jevne og sirkulærende begevelser både forsiden og baksiden av leggen. Huden rundt ankler er oftest mer tørre, så bruk kun det det har igjen på Tanning Mitt før du fortsetter utover fotristen. Unngå negler og neglebånd. Tørk av med en fuktig klut på negler. 

 Har du tørr hud er denne perfekt! Gir en jevn farge samtidig som den gir mye fukt til huden.

Har du tørr hud er denne perfekt! Gir en jevn farge samtidig som den gir mye fukt til huden.

Lår & Kropp

Start midt på låret og fordel produktet godt med jevne sirkulærende begevelser. Husk baksiden av knær, og sørg for at alle områder blir dekket. Fortsett over mage og rygg, bryst og decolite – videre opp på undersiden av halsen og over skuldrene.

Hals & Ansikt

Bruk enten Deep Face (Untinted) eller Rich Face (Tinted) på ansikt og hals som er spesial designet for ansikt og hals. Man kan også fint bruke selvbruningsproduktene for kropp, vær oppmerksom at de har en dypere fargenyanse enn de for ansikt. 

 Tinted Self Tan Lotion Rich Face gir en gylden og naturlig farge til ansiktet. Super å påføre om morgenen for en fresh glød.

Tinted Self Tan Lotion Rich Face gir en gylden og naturlig farge til ansiktet. Super å påføre om morgenen for en fresh glød.

Finish

Gå over negler, neglebånd, knær, ankler, albuer og fingerknoklene med en lett fuktig klut/kleenex og ellers tørk bort overflødig farge. Vent minst 6 timer før man dusjer – jo lenger jo bedre. Et tips er å klappe huden tørr etter dusj, istedenfor å dra og skrubbe håndkleet rundt. Da draes ikke fargen av, og den holder seg jevn og fin.

PS. For en perfekt hud anbefaler vi Capture the Light Illuminating Skin Finish som kan brukes alene eller etter din Vita Liberata Luxury Tanning. Huden får et klart og friskt utseende, med lysreflekterende skimmer. Capture the Light fukter og nærer huden, og gir en jevn og fresh glød til kropp og ansikt. SPF 25.

XOXO

Henriette

Comment