Huden på halsen og i brystpartiet får ofte ikke like mye oppmerksomhet som huden for øvrig. Mange ganger glemmer man å pleie den tynne, ømfintlige huden i dette området, og man tenker ikke på den i den daglige hudpleierutinen. At huden på halsen og brystparti eldes raskere enn den øvrige huden, skyldes også at huden her er svært tynn og sensitiv – og utsatt! Tidlig eldet hud opplever oftere solskader – med grov struktur, pigmentering og rynker.

For å forebygge skader og hjelpe hud som allerede er skadet med å gjenvinne spenst og glød, har Exuviance utviklet en hurtigabsorberende krem med effektive ingredienser for hals og brystparti. Toning Neck Cream styrker hudens støttestruktur, tilfører fukt og motvirker pigmentering. Regelmessig bruk gir en spenstigere, fyldigere og glattere hud.

  • Peptider bidrar til å stimulere kollagenet.
  • Patentert NeoGlucosamineTM, som finnes naturlig i huden, gjenoppbygger og styrker hudens underliggende støttestruktur, noe som resulterer i en fastere og fyldigere hud. NeoGlucosamineTM har dessuten en skånsomt eksfolierende effekt, som bidrar til å minimere ujevn pigmentering og flekker forårsaket av solen. Motvirker også nye flekker.
  • En mild sitronsyre virker som en antioksidant og gjør huden mer motstandsdyktig mot solen.
  • Stamcelleekstrakt fra eple forlenger cellenes levetid.
  • Sheasmør nærer og pleier huden, forebygger og lindrer tørrhet, og motvirker premature rynker.
  • Vitamin E er en kraftig antioksidant og beskytter cellene mot fri radikaler. Hjelper til med å holde cellemembranen myk.


Bruk:
Smøres på rengjort hud både morgen og kveld. Allerede etter kort tid får huden et glattere utseende og en jevnere hudtone. For å bevare resultatet anbefaler vi at huden alltid beskyttes med solfaktor.

 

 Exuviance Toning Neck Cream, ordinær pris 499. 

Exuviance Toning Neck Cream, ordinær pris 499. 

XOXO Team V


Comment