I en jungel av produkter hvor alle lover «mirakler» er det lett for forbrukere å bli forvirret. Noe av det viktigste vi gjør før vi tar inn et nytt produkt er derfor å prøve det ut på oss selv, og studere ingredienser og resultater. Etter å ha testet en rekke vippeserum har vi endelig funnet vår soleklare favoritt: Maxeylash! Dette er et unikt produkt som virkelig gir resultater.

Henriette var den første av oss til å teste serumet, og effekten var så god at "alle" trodde hun hadde vippeextensions! 

Nå har vi endelig fått produktet i klinikken, foreløpig kun i et begrenset antall. 

 

Maxeylash er et mildt, men meget effektivt serum som gir deg sunne, fyldige og lange vipper. Effekten vises allerede etter noen uker og optimalt resultat oppnås etter 6-8 ukers bruk. Serumet kan fint brukes sammen med vippeextensions for å styrke dine naturlige vipper. Vi har testet produktet på de mest sensitive øyne, uten å ha sett noen uønskede reaksjoner. På lik linje med andre typer produkter man bruker i øyeregionen kan det forekomme bivirkninger. I Skandinavia har det blitt registrert 3 tilfeller av bivirkninger (av 5000 solgte produkter) hvor det har blitt svakt endret pigmentering på hud eller øyet. Heldigvis er slike reaksjoner forbigående og reversible, og forsvinner dersom man slutter å bruke produktet. Maxeylash produseres i Sveits, og har meget strenge krav til kvalitetssikring. Produktet er ikke testet på dyr. 

Påføres kun på kveldstid, på øvre og nedre øyevipper langs vipperoten (som en eyeliner). En ørliten mengde er nok. Overdreven bruk kan bremse virkningen, så påfør produktet kun én gang om dagen. Fjern kontaktlinser og øyemakeup før påføring.

Pris 890,-

 før og etter bruk av Maxeylash

før og etter bruk av Maxeylash

 Før og etter bruk av Maxeylash

Før og etter bruk av Maxeylash

Fredagsklem fra Team V 

Comment