Teosyal® PureSense Redensity [ II ] Spesialistkurs

Fredag var jeg på spesialistkurs for å lære mer om Teosyal® hyaluronsyrefillere. Temaet for dagen var behandling av deformiteter i øyeregionen, og da spesielt i det området som omtales som «Tear Trough». 

Enkelt forklart er «Tear Trough» det området hvor tårene renner i bane under øyet ned mot kinnet. Dersom dette området har en deformitet som lager store søkk og fordypninger under øyet, kan dette være svært plagsomt og til stor sjenanse. I behandlinger av slike områder tilfører vi altså noe som er tapt i vevet; vi korrigerer en deformitet. Målet for behandlingen er at det alltid skal se helt naturlig ut. 

Teosyal® PureSense Redensity [ II ] en innovativ og unik hyaluronsyrefiller som er spesialutviklet av Teoxane Laboratories for øyeregionen. Den er særlig tilpasset til det skjøre og utfordrende området rundt øynene. Den har egenskaper som garanterer naturlige resultater og gir redusert risiko for hevelse. I tillegg inneholder den et bedøvelsesmiddel som medvirker til en meget skånsom og behagelig behandling for pasienten. 

  • Reduserer eller fjerner umiddelbart mørke ringer

  • Reduserer linjer og rynker rundt øynene

  • Gir øyepartiet et mer opplagt uttrykk

  • Tilfører viktige vitaminer, mineraler, aminosyrer og antioksidanter

  • Stimulerer fuktighetsbalansen rundt øynene

  • Stimulerer nydannelsen av kroppens eget kollagen

Teosyal® PureSense Redensity [ II ] er spesielt indisert for hule øyeområder der man mangler volum, og øyets såkalte «Tear Trough» Den kan ikke brukes til å behandle mørke ringer forårsaket av pigmentering og poser under øynene. Man ser en umiddelbar stor forbedring allerede rett etter behandling, og det endelige resulatet vil først vises etter to ukers tid når vevet har fått tid til å normalisere seg. Gjennomsnittelig varighet av behandlingen er ca. 9-12 måneder.

Plages du med et øyeområde som er liknende eller tilsvarende som det modellen på bildene har vært plaget med, anbefaler jeg deg å booke inn en medisinsk konsultasjon først før vi setter opp time til ytterligere behandling. Under konsultasjonen vil jeg gi deg en nøye vurdering om dette er en behandling som passer for deg, ytterligere informasjon om behandlingen, samt råd om hva du alternativt kan gjøre dersom dette ikke er en egnet behandling for nettopp deg. Konsultasjonen kan bookes via vår online booking

Behandling med Teosyal® PureSense Redensity [ II ] koster 3500,-

2 Comments