Vi er inne i en tid hvor huden trenger litt ekstra pleie. Det begynner å bli kaldere ute og kombinert med et inneklima med kunstig fyring blir huden lett tørr og irritert. 

Heldigvis kan gode produkter gjøre underverker.

Her er mine beste produkt- og behandlingstips for høsten: 

 

* Høstfavoritter produkter *

Triple Microdermabrasjon Face Polish

Dette er et helt nytt produkt fra Exuviance (Så nytt at vi får det inn i klinikken først om noen dager). En meget effektiv peeling  som fjerner døde hudceller, stimulerer cellefornyelsen og gir huden ny glød!  Inneholder AHA, papayaenzym og mikrokrystaller. Brukes 1-2 ganger i uken. Pris 499,- 

 

Vespera Serum

Et intensivt fuktighetsgivende serum fra Exuviance som gir nytt liv til huden. PHA, A, C og E vitaminer. Dette patenterte serumet reduserer aldringstegn og fyller opp hudens fuktighet innenifra. Et must gjennom høst og vinter! Pris 620,-

 

Masque Nutrition Confort

En fuktighetsgivende og mykgjørende maske fra Guinot med menthol og lavendel. En av mine absolutte favoritter! Inneholder eteriske oljer og vitamin E. Masseres lett inn på ren, tørr hud og la virke i 10-15 minutter før den skylles av. Den har en tykk leirekonsistens som kan være litt vanskelig å fjerne. Bruk en klut eller skyll av i dusjen. Ca pris, 350,-

 

 

 

 

* Høstfavoritter - Behandlinger *

 Høsten er den perfekte tiden for å stelle ekstra godt med seg selv og huden sin.

Høsten er den perfekte tiden for å stelle ekstra godt med seg selv og huden sin.

For en irritert hud med små urenheter: Relax and repair

En beroligende og fuktighetsgivende behandling med fruktsyrer fra Exuviance. Vi tilpasser fruktsyrene etter hva huden din tåler, slik at dette blir en god og intensiv behandling enten du er sensitiv eller har en hud som tåler litt.  Resultatet blir en klar og sunn hud med mindre urenheter og forbedret fuktbalanse. kr 890,- 

 

For en fuktfattig hud : Hydration Infusion!

Her bruker vi et effektivt innslusingsapparat fra Guinot. Gjør du denne behandlingen hver 4 uke gjennom høsten, vil du opprettholde fuktighetsbalansen og hindre at huden din tørker ut. (anbefales ikke for gravide) kr 1250,-

 

En hud som trenger et realt kick etter en sommer med litt for mye sol : Green peel

En naturlig peeling som effektivt setter igang cellefornyelsen. kr 1150 - 2550,- Les mer om denne behandlingen her

 

Håper å se deg hos oss i løpet av høsten!

Klem Sonja

 

 

 

 

 

 

Comment