NIACTIL ADVANCED PRO

Comment

NIACTIL ADVANCED PRO

Denne sommeren har vi fått inn hele tre fantastiske nyheter fra Elixir Cosmeceuticals og de har allerede rukket å bli store favoritter.

 

NIACTIL ADVANCED PRO

image002.jpg

Niactil Advanced Pro er en videreutvikling av produktet Niactil 4%, men med andre aktive virkestoffer. Krem-gelen inneholder syren (PHA) som gir en lett peeling, fremmer en bedre fuktig- het og gir en mer finporet og glattere hudtone.

Produktet er aktivt, men snill på huden og reduserer rødhet, tørr hud, fine linjer og ujevn hudtone. Demper inflammasjoner som reduserer utbrudd av Rosacea, psoriasis og melasma. Den fungerer som en antioksidant og vil derfor ikke gjøre huden så sol-sensitiv som andre syrer.

Virkestoff

Gluconolaktone er en Polyhydroxy syre (PHA) 10% som styrker hudbarrieren ved å tiltrekke seg mer fukt og fremmer bedre fuktighet. Den stimulerer også collagen og elastin produksjon og fremmer en hudfornyelse. Studier viser etter 6 uker daglig bruk får man en glattere og jevnere hudtone.

Niacinamide 4% Jevner ut pigment ved å redusere produksjon av fargestoff til keratinocytter og demper inflammasjoner. Den virker talgregulerende og binder fukt.

Salisylsyre 0,5% demper inflammasjoner og regulerer talg. Er trykt å bruke for alle i lav konsentrasjon.

Anbefalt bruk

Kan brukes morgen og kveld som serum eller som krem.  De som har tørrere hudtilstand bør bruke produktet som serum med en dagkrem over med spf og med en fuktighet over på kvelden.

Hva gjør dette produktet unikt?

Den inneholder virkestoffet PHA som er veldig skånsom og lite irriterende på huden. Den fungerer som en antioksidant og peeling på samme tid og vil derfor ikke gjøre huden så sol-sensitiv som andre syrer.

PHA syren styrker hudbarrieren ved å tiltrekke seg mer fukt og fremmer bedre fuktighet. Den stimulerer også collagen produksjon og studier viser at etter 6 uker daglig bruk får man en  glattere hud med finere linjer.

Jevner ut pigment ved å redusere produksjon av fargestoff til keratinocytter og ved å fjerne døde hudceller. Demper inflammasjoner som reduserer utbrudd av Rosacea, phoriasis og melasma

Beskytter mot DNA skader og nøytraliserer frie radikaler. Motvirker at metaller oksiderer som reduserer betennelser og misfarging i huden

Oppsummert:

 • Reduserer finene linjer og rynker
 • Reduserer opphopninger av pigment
 • Fremmer cellefornyelse og fjerner døde hudceller
 • Reduserer store porer og grov hud
 • Fremmer bedre fuktighet og styrker hudbarrierern
 • Reduserer rødheter og betennelser
 • Beskytter mot UV skader

 

pris kr 980,-

 

 

 

Comment

ACTICLEAR EVENTONE SERUM

Comment

ACTICLEAR EVENTONE SERUM

Denne sommeren har vi fått inn hele tre fantastiske nyheter fra Elixir Cosmeceuticals og de har allerede rukket å bli store favoritter.

 

ACTICLEAR EVENTONE SERUM

Bildefil_for_nett_acticlear_even_tone.jpg

Mange sliter med fregner, alderdomsfekker, ujevn hudfarge eller melasma etter graviditet og bruk av p-piller. Acticlear eventone serum gir en jevn fordeling av pigment (melanin) i huden. Kojic har en blekende effekt på mørke flekker (hyperpigmentering) og misfarging i huden. Serumet har en høy konsentrasjon av antioksidanter og beskytter mot frie radikaler og UV stråler.

Virkestoff

Kojic syre 3% blokker enzymet tyrosinase og har en blekende effekt og gir huden en jevnere farge.

Boerhavia Diffusa root ekstrakt 3% er en plante som blir brukt i India som Ayurveda medisin og virker regulerende på melanocytter som produserer pigment.

Arbutin 3% er et derivat fra hydroquinone som blir sett på som «gold standard» innen hudbleking hos hudleger. Virkestoffet blokkerer tyosinase og reduserer pigment i huden

L -askorbinsyre eller vitamin C-vitamin er ko-faktor til mange enzymer og forhindrer melanocytter ( pigment) i å hope seg opp. Den nøytraliserer fri radikaler og reduserer inflammasjoner som kan fremme oksidativ stress ved at metaller oksiderer.

Anbefalt bruk

Brukes som serum under solbeskyttelse på dagen eller på kvelden under et natt produkt. Begynn med en gang om dagen og kan etter hvert brukes morgen og kveld. Anbefaler å bruke i kombinasjon med Elixir pads for bedre og raskere effekt.

 

Pris 1049,-

Comment

ACTICLEAR FOAM CLEANSER

Comment

ACTICLEAR FOAM CLEANSER

Denne sommeren har vi fått inn hele tre fantastiske nyheter fra Elixir Cosmeceuticals og de har allerede rukket å bli store favoritter.

 

ACTICLEAR FOAM CLEANSER

Bildefil_for_nett_acticlear_foam.jpg

Acticlear Foam Cleanser inneholder 3% mandelsyre og 5% glukonolaktone som fjerner døde hudceller og gir en lett eksfoliering. I tillegg inneholder den betaine/trimethylglycine som er et fettoppløsende rensemiddel.

Produktet vil være godt egnet for fet og sensitiv hud, akne/urenheter, fet hud med rosacea/akne. Den vil også kunne brukes for å forsterke effekten av andre behandlinger som Acticlear, Niactil, EvenTone og Retinext siden det fremmer en lett cellefornyelse.

Den er også super som kroppsvask mot urenheter på bryst, rygg og keratosis pilaris på bakside av overarmer.

Virkestoff:

Gluconolactone er en PHA syre som fjerner døde hudceller, virke antiinflammatorisk og fuktighrtsgivende.

Mandelsyre er en fruktsyre som fjerner døde hudceller som tetter porer og i tillegg eksfolierer porelinningen og tømmer porene for talg. Den virker også antibakteriell og antiinflammatorisk.

Betaine/trimethyglycine gir en mild men god avfettende effekt uten å virke for uttørrende. Den brukes også på sårbehandling for å rense uten å irritere og er derfor egnet for sensitiv hud

Anbefalt bruk

Den egner seg for en kombinasjons/fet og uren hud. Kan også brukes for å fremme en mer aktiv eksfoliering før andre aktive anti aging produkter. Brukes morgen og kveld og emulgeres med vann.

 

Pris kr 410,-

Comment

Sunshine on my mind

Comment

Sunshine on my mind

Årets diggeste sommerkit kan bli ditt!
Ønsker du å vinne Dr. Schrammek sitt luksuriøse sommerkit? Vi deler ut to kit slik at du kan gi en sommergave til noen som fortjener det


✔Følg oss på Facebook eller Instagram: @klinikk_v
✔Lik bildet
✔Tagg en venn du ønsker å gi bort sommergaven til.

Den heldige vinneren trekkes 1. juli og annonseres på Instagram og på Facebook. Lykke til!!!

97F646B7-BEB3-4050-80F1-F73A871280C7.jpeg

Comment

anti age og leppefiller

Comment

anti age og leppefiller

I vår bransje gjelder det å holde seg faglig oppdatert. Det er en bransje som er i stor vekst, og med det dukker det opp nye behandlinger, metoder og teknikker.

Vi har vært på avansert leppekurs og tatt med oss mer kunnskap og nye teknikker inn i våre lokaler på Majorstuen!
- Denne gangen var hovedfokuset rettet mot aldrende og smale leppe.

 

T.o.m 31.07.18 får du 1ml filler til KUN 2490,- (ord.pris 3500,-)
Book online eller på `fixit´ appen, og bruk kodeordet ``Summerkiss´
Book her!

 

Hva skjer med leppene når vi eldes?
Når vi eldes mister leppene en del av sitt opprinnelige volum, på samme måte som andre områder av ansiktet vårt. Leppekanten blir mindre tydelig og kan flyte utover og amorbuen mister litt av spensten. Lengden fra nesen og ned til leppene blir lengre, leppene vender innover, blir smalere og strammere. Munnvikene trekker nedover og  `røykelinjer´ dukker opp, selv hos dem som aldri har røyket.
Det skjer mye i nedre del, rundt munnpartiet, når huden eldes. Huden blir tynnere, men også hele benstrukturen endrer seg.  Det kan derfor være nødvendig å behandle vevet rundt leppene, for å få et optimalt resultat.

Det mange ikke tenker på er at volumtapet kommer fra øvre del av ansiktet. Ved å behandle tap av volum som tinning, kinn og hakepartiet  vil dette redusere nasolabiale folder, åpne øynene og løfte overleppen.

 Ved å behandle tinning og kinn vil ytterkantene av leppene få et løft og nasolabiale folder bli redusert.  Her det kun venstre side som er behandlet. 

Ved å behandle tinning og kinn vil ytterkantene av leppene få et løft og nasolabiale folder bli redusert.  Her det kun venstre side som er behandlet. 

For å få et optimalt resultat vil det være nødvendig med flere behandlinger over tid noe som  også vil gi filleren en bedre holdbarhet i vevet. Utgangspunkt du har vil påvirke resultatet og være avgjørende for behandlingsløpet. 

Bestille en medisinsk konsultasjon hos oss og du vil få informasjon og rådgiving om aktuelle behandlinger. Dine behov og forventinger blir vurdert i forhold til ulike behandlingsmuligheter. Din behandler vil i samråd med deg anbefale og skreddersy en behandling for å oppnå best mulig resultat. For oss er det viktig med et naturlig resultat.  Ved å gjenvinne tap av volum og struktur vil du oppleve små endringer som gjør en stor forskjell

 

Velkommen til oss!

 

Comment

Våre favoritt behandlinger om sommeren

Comment

Våre favoritt behandlinger om sommeren

Hos oss får du er bredt utvalg av og behandlinger,  og de fleste behandlingene er helt uproblematiske å benytte seg av i sommersolen. Men ikke alle behandlinger anbefales om du skal rett i solen.

Man bør utsette kurer med salongpenslinger til etter solsesongen.
– En behandling i løpet av sommeren er ok, men kurer med pensling 1–2 ganger i uka bør utsettes.

Vårt beste tips til deg i sommersolen er å bruke SPF, antioksidanter og ha solvett!

Overdriver du solingen og til og med blir brent, utsetter du huden for tidlige aldringstegn. Det er fordi solen bryter ned hudens kollagen. Ved langvarig soling vil du også bryte ned hudens egen forsvarsmekanisme slik at den blir mer disponert for urenheter, kviser og pigmentforandringer. Det verste er likevel at du har en betydelig høyere risiko for å utvikle hudkreft.

Under kan du lese mer om hvilke behandlinger vi anbefaler i sommer.

banner_inspira-med_1000x300_gb_140416-1024x306.jpg

Helene – Hudterapeut

Min favoritt behandling om sommeren er Inspira Med. Dette er fruktsyrer som man kan ta om sommeren. Bruker man høy faktor kan man raskt være ute i solen igjen uten at dette gjør skade. Syrene renser i dybde og overflate av huden, gir en unik sommerglød, jevner hudtonen, minsker porer og hjelper mot akne og pigmentering. Behandlingen passer alle, også de med sensitiv hud. Så enten du bare vil ha en fresh glød eller har problemområder du vil jobbe med, vil denne behandlingen passe for deg!

venus-imagen.jpg

 

Henriette – Tannlege

Venus Freeze strammer opp huden, redusere furer og rynker, samt fjerner overflødig fett. Behandlingen kan brukes over hele kroppen, og effekten oppnås ved at man øker temperaturen i huden med ca. 8-10 grader. Behandlingen passer perfekt dersom man ønsker en "quick-fix" før man skal på en stor happening, og har lyst til å føle seg ekstra fin. Ønsker man mer drastiske resultater som varer, anbefales en kur på 6-8 behandlinger.

last ned.jpeg

 

Ida – Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Sliter du med pigmenteringer og ønsker en forebyggende og reparerende boost før du skal ut i solen? Da anbefaler jeg Meline ID.
Meline ID er mesoterapi hvor de aktive ingrediensene injiseres i huden. Det skjer med små, lette stikk i hudens overflate. Kombinasjonen av ingrediensene skaper en kraftig antioksidant og antiinflammatorisk aktivitet. Dette vil både forebygge dannelse av pigment og reparere allerede eksisterende pigemntdannelse.

Denne kraftig antioksidant behandling gir en fin glød og boost og passer til de fleste hudtyper.

 

Meny og priser trykk her 

Minner om studentrabatt på alle behandlinger som utføres før kl 14.

 

xoxo Team V

Comment

NYHET I KLINIKKEN: MELINE - BEHANDLING FOR HYPERPIGMENTERING

Comment

NYHET I KLINIKKEN: MELINE - BEHANDLING FOR HYPERPIGMENTERING

 

Husker du i fjor sommer? Alle pigmentene som dukket opp, noen gamle, noen nye. De er kanskje lysere nå, men de kommer tilbake.
-Få en pigmentfri sommer med MeLine.

meline (1).jpg

Vi har lenge vært på jakt etter en medisinsk hudpleieserie som leverer gode resultater på pigmenteringer. Etter nøye vurdering og studering er vi glade og stolte over å kunne presentere vår nye hudpleieserie; Meline.

 Behandling og bilder er utført av leverandør i Norge.

Behandling og bilder er utført av leverandør i Norge.

Bakgrunn:
Ekspertisen til Fernando Bouffard PhD, en internasjonal og anerkjent spesialist innen formulering av dermatologiske produkter og behandling av hyperpigmentering, kombinert med et fremragende team, har gitt MELINE-serien et bredt utvalg av produkter til behandling.

Om Meline:
Meline er den første spesialiserte serien som behandler alle kjente prosesser som fører til pigmenteringer. I tillegg inneholder produktene ingredienser som vil gi deg en strålende og sunn hudkvalitet. Pigmenteringene blekes og huden fornyer seg slik at du får en jevnere hudstruktur. Dettes sees  i form av mindre porer, jevnere hudtone og glødende hud.

Behandlingen omfatter peel i klinikk og hjemmeprodukter som skreddersys etter ditt behov. De fleste starter med hjemmeprogram i 4-6 uker før første behandling i klinikk. Programmet går over ca. 16 uker med 2-3 klinikkbehandlinger.
Etter endt kur er det  svært viktig å beskytte seg mot sol og bruke solkrem om en vil beholde et langvarig resultat.
For å vedlikeholde resultatet skal man fortsette å bruke nattproduktet 2-3 ganger i uken, samt hjemmemasken 1 gang i måneden.

Flassing og sensitivitet kan oppleves under behandling, men vil avta kort tid etter endt kur.

 

Priser:
Meline peel i klinikk kr 2500.-
Hjemmeprogram ca. Kr 5000,-

 

Ønsker du å behandle dine pigmenteringer?
Bestill en medisinsk konsultasjon hos Ida, Kosmetisk dermatologisk sykepleier. 

7b3eee_831d9a4bdc7a464d84a5131eb00858e1_mv2_d_2550_3300_s_4_2.png

Comment

VI FYLLER 5 ÅR OG FEIRER MED Å GI DEG 40% RABATT PÅ BEHANDLINGER SOM BOOKES I DAG!

Comment

VI FYLLER 5 ÅR OG FEIRER MED Å GI DEG 40% RABATT PÅ BEHANDLINGER SOM BOOKES I DAG!

5 år_bursdag.jpg

ET UNIKT TILBUD TIL VÅRE NYE OG FASTE KUNDER:

40% rabatt på følgende behandlinger som bookes i dag:

 • Alle ansiktsbehandlinger
 • Environ TCA hudfornyelsesbehandling (les mer om Environ her)
 • Botox
 • Vippe extensions nytt sett, både singelvipper og 3D
 • Venus Freeze enkeltbehandlinger (les mer om Venus Freeze her)

Må bookes via online booking ( her ) eller med appen "fixit timebestilling". Behandlingen(e) må bookes innen midnatt i dag og må utføres senest 30. september 2017 for at rabattkoden skal være gyldig. 

NB! Det kommer opp et kommentarfelt helt på slutten før du bekrefter bookingen. For å få rabatten må du huske å oppgi koden som kommentar til behandlingen.
Bruk kodeordet `Hurra´ ved bestilling.

Du kan booke flere behandlinger, men vi har et begrenset antall tilgjengelige timer og tar derfor forbehold om at vi kan bli fullbooket. 

Dersom du allerede har booket en time hos oss får vi desverre ikke endret denne til å gjelde kampanjen, men du kan selvsagt booke en behandling til idag med 40% rabatt. :)

Minner om 24 timers avbestillingsfrist på samtlige behandlinger. 

Ved spørsmål eller hjelp til booking kan du ringe oss på 47355025 mellom kl 10 og 16 eller sende en mail til post@vbysonjawigert.no. Vi vil hjelpe deg så godt vi kan, men ber samtidig om forståelse for at dagen i dag er veldig travel :)

Bursdagsklemmer fra Team V

 

 

 

Comment

Comment

PSST... GÅ IKKE GLIPP AV VÅR UNIKE BURSDAGSKAMPANJE I MORGEN!

last ned.jpeg

I morgen feirer vi at det er 5 år siden V By Sonja Wigert åpnet sine dører. 

Vi ønsker å takke alle våre kunder, som har hjulpet oss dit vi er i dag. Med dere som inspirasjon, streber vi kontinuerlig etter å kunne tilby de mest effektive produktene og behandlingene på markedet. 

Vi ønsker å hedre våre gamle og nye kunder med et unikt tilbud, som blir annonsert her kl 09:00 i morgen tidlig! Trenger ansiktet ditt en oppfrisking etter sommeren, kunne du tenke deg å prøve vippeextensions eller ønsker du et deilig avbrekk i hverdagen? Irriterer du deg over «sinnarynken» som har kommet smygende? Har du en venninne eller kjæreste som har behov for en hudpleietime? Benytt muligheten til å booke imorgen!

Stay tuned... & spread the word. 

Bursdagsklem, Team V

Comment

Comment

Vi gjør deg klar for julebord og juleselskaper!

Desembertilbud til deg : 

Den store festmåneden er her, og vi har samlet to favoritter som gjør at du vil føle deg ekstra fin i desember!

Simply Happy X-mas edition! - Farging av vipper og bryn og gullmaske inkludert! 90 min / 1370,-

Frem til jul kaster vi glitter over vår bestselgende behandling "simply happy 90 minutter". Inkludert i behandlingen får du nå exuviance sin unike "gullmaske" som gir huden din ny glød og fuktighet, samt farging av vipper og bryn  (farge + brynstyling)  *

Book online her, og velg simply happy 90 min. Skriv "x-mas edition" i kommentarfelt.

 

 

Vippeextensions - 30%

Vi gir deg 30% avslag på nytt sett vippeextensions (singelvipper og volum) i hele desember!* Book online her, og skriv "x-mas" i kommentarfelt*

 

*Vi har et begrenset antall ledige timer igjen i desember og tar derfor forbehold om at det kan bli fullbooket. Vær rask med å booke. Finner du ingen tider som passer deg, er du velkommen til å ringe oss så setter vi deg på venteliste.

 

Juleklemmer fra team V

Comment

Must Haves ! Sommerfavoritter fra Guinot

Comment

Must Haves ! Sommerfavoritter fra Guinot

Disse to produktene fra Guinot klarer jeg med rett ikke uten i sommer!

Brightening UV SHIELD spf 50 - "BB krem" og solbeskyttelse i samme produkt.

Et magisk produkt som tilpasser seg pigmentene i huden din og virker lett dekkende på ujevnheter og pigmentforskjeller i huden, samtidig som den beskytter med spf 50. Et must når du vil se fin ut samtidig som huden er godt beskyttet mot solen.

Den er hvit når du tar den på, men jevner seg raskt med huden din og blir til en lett dekkende krem med en farge tilpasset din hudtone. Jeg bruker den alene på stranden, og til ellers som en underlagskrem før jeg påfører litt Purepressed pudder SPF 20 fra Jane Iredale over for å matte ned og jevne ut huden litt ekstra.

 

 

Age Sun Eye SPF 30 - øyekrem med solbeskyttelse

Visste du at et er huden rundt øynene som tidligst blir utsatt for aldringstegn? Og at solen (UV stråler) står for 80% av hudaldring? Skal du gjøre en ting for å forebygge rynker rundt øyne er altså dette produktet svaret! 

Age Sun Eye SPF 30 er en fullverdig øyekrem spekket med effektive ingredienser, og har i tilleg en sol faktor 30. Bytt ut denne med din daglige øyekrem gjennom sommeren (eller gjerne året rundt) !

 

 

 

Begge produktene får du selvsagt hos V By Sonja Wigert.

 

 

sommerklem fra Sonja!

Comment

Comment

Disse produktene klarer vi oss ikke uten!

Ingen produkter får plass i hyllene hos V By Sonja Wigert før de er nøye utprøvd og testet av oss. Dette gjør at vi varmt kan anbefale absolutt alle produktene våre. Likevel har vi noen unike favoritter som vi ikke klarer oss uten: 

 

Helene - Hudterapeut

 

BB cream fra Dr Schrammek

 

Den originale BB kremen!

 

Kremen gir unik glød og er pleiende for huden din. Den passer for alle hudtyper. Kremen er et supert alternativ til foundation, da den dekker, uten og tette igjen porer eller å gjøre huden din tørr. Et genialt produkt som jeg ikke kunne vært foruten!

 

 

 

Ida - Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier


 Retinolserum ( A vitamin) fra Environ

A vitamin er den viktigste ingrediensen for å bekjempe aldring! Nyere forskning dokumenterer også at A Vitamin beskytter, styrker og forbedrer hudens evne til å motstå solskader og hudkreft.

Dette retinolserumet finnes i 3 ulike styrker og kan brukes alene eller blandes i din daglige fuktighetskrem fra Environ.
Serumet kan kombineres sammen med Sebugel A fra Environ ved en akne utsatt hud. 

 

 

 

 

 

Henriette - Tannlege / Medisinsk ansvarlig

 Bionic Oxygen Facial fra Exuviance

Dette er en ansiktsmaske som inneholder laktobionisk syre og oksygen som sluses ned i huden, og gir nytt liv til dehydrert, gusten og grå hud. Anbefaler å bruke denne 3-4 ganger per uke; gjerne etter en peeling med Exuviance Triple Microdermabrasion. Perfekt produkt for å holde huden fresh igjennom sommeren!

 

 

 

 

 

 

Sonja - Hudterapeut

 


Hydrating Oil Capsules fra Environ

Disse unike ampullene gir både glød og næring til ansikt og hals. I tillegg er dette produktet en skikkelig fuktbooster som får huden til å stråle. Jeg elsker å massere denne lenge inn i huden før jeg legger meg, og våkner neste dag til en fornøyd gjennomfuktet hud. Kapslene kan brukes hver dag, etter behov, eller som en kur i en periode huden føles tørr og gusten. 

For best effekt anbefales Rens og Toner fra Envrion som er tilpasset til din hudtype om du har akne, pigmenteringer eller aldringstegn. 

 

 

 

 

Klemmer fra oss!

Comment