Viktig info vedrørende behandlinger med botulinum toxin

Comment

Viktig info vedrørende behandlinger med botulinum toxin

Helsedirektoratet og Legemiddelverket har i April 2019 konstatert at botulinum toxin kun skal gis til pasienter dersom en lege har godkjent dette for hver enkelt pasient på forhånd. Dette medfører at alle våre pasienter må vurderes av vår ansvarlige lege, Dr. Karim Sayed, før behandling med botulinum toxin kan igangsettes. Konsultasjonen koster 500,-, og må fornyes hver 12. mnd.

Book «Konsultasjon lege» via vår hjemmeside, eller ta kontakt med oss dersom du lurer på noe vedrørende dette.

Comment

VIPPELØFT

Comment

VIPPELØFT

Endelig er G.E.L. Lashes Keratin vippeløft tilgjengelig i klinikken!

Merket er det hotteste innen vippeløft og tilbys over hele verden.

G.E.L. Lashes er en verdensledende vippeløft behandling som løfter, bøyer, gir volum og farger dine naturlige vipper samtidig som den tilfører næring, keratin, silke peptider og en rekke frukt- og planteekstrakter.

Den økologiske kuren som inkluderes i behandlingen øker vekst og medfører at vippene blir sunnere og sterkere for hver behandling og man slipper påføre de slitasje som med bruk av vippetang.

 G.E.L. Lashes vippeløft er den beste måten å oppnå fantastiske naturlige vipper uten bruk av lim og vippe-extensions og resultatet varer i opptil 12 uker. 

Skjermbilde.png

ØKOLOGISK VIPPEKU

G.E.L. Lashes er en av de første vippeløft behandlingene som inkluderer en næringsrik kur kalt Økologisk vippekur. Produktet styrker og optimaliserer vekst av nye vipper ved å trenge dypt inn i hårskaftet.

Hemmeligheten med Økologisk vippekur er at den gir en dyp og fuktighetsgivende effekt i behandlingen. De aktive ingrediensene samt frukt- og plantebaserte virkemidler øker vekst og styrker vippene.

Økologisk vippekur hjelper også med å reparere pigmenter i hvert enkelt hår, som medfører at fargene varer opptil 60% lenger. Økologisk vippekur er laget av 97.7% naturlige ingredienser, og inneholder ikke parabener, SLS, SLES, aldehyder, silikon eller konserveringsmidler.

Behandlingen inneholder ingen giftstoffer, parabener, skadelige kjemikalier, formaldehyder eller ammoniakk og er hypoallergenisk og ikke testet på dyr.

ETTER BEHANDLING

Etter din G.E.L. Lashes Keratin vippeløft behandling trengs det ingen oppfølgning før neste behandling, hvilket medfører at du ikke lengre har behov for vippecurler og maskara.

Det er viktig å følge forhåndsreglene de første 24 timene etter behandling slik at vippene sitter best mulig.

Unngå svømming, dusjing av hodet og ansikt, soling og besøk av steam-rom og sauna under denne perioden. Unngå også eksponering mot sterk varme og damp som f.eks. vannkoker og stekeovner.

Hvis dine vipper kommer i kontakt med vann, damp eller høy temperatur under denne 24 timers perioden, er det ikke sikkert dine vipper varer opptil 12 uker.

 

 

KERATIN MASCARA  G.E.L. Lashes Keratin Mascara er et must for de som ønsker å ivareta vippene på beste måte, samt forlenge effekten av G.E.L. Lashes vippeløft behandlingen.  Denne transparente, glossy mascaraen kan brukes alene - den kan også brukes som primer under sort mascara - gir fukt og næring, samt styrker vippene.  G.E.L. Lashes Keratin Mascara hjelper også vippene med å beholde den løftede og ryddige fasongen, selv etter en god natts søvn

KERATIN MASCARA

G.E.L. Lashes Keratin Mascara er et must for de som ønsker å ivareta vippene på beste måte, samt forlenge effekten av G.E.L. Lashes vippeløft behandlingen.

Denne transparente, glossy mascaraen kan brukes alene - den kan også brukes som primer under sort mascara - gir fukt og næring, samt styrker vippene.

G.E.L. Lashes Keratin Mascara hjelper også vippene med å beholde den løftede og ryddige fasongen, selv etter en god natts søvn

Comment

Klinikk V fyller 6 år!

Comment

Klinikk V fyller 6 år!

ET UNIKT TILBUD TIL VÅRE NYE OG FASTE KUNDER:
BOOK FØR MIDNATT I DAG OG FÅ 20-30 % RABATT PÅ DIN NESTE BEHANDLING!

Behandlingene bookes via online booking ( her ) eller med appen "fixit timebestilling".
Behandlingen(e) må bookes innen midnatt i dag og må utføres senest 30. september 2018 for at rabattkoden skal være gyldig. 

V_5 år_bursdag.jpg

30% rabatt på følgende behandlinger som bookes i dag:

 • Alle ansiktsbehandlinger (Meny)
 • Environ TCA hudfornyelsesbehandling (les mer her)
 • Dermapen (Les mer her)
 • Meline (Les mer her)
 • Venus Freeze eller Venus Ultimate enkeltbehandlinger (les mer om Venus Freeze her)
 • Hudforbedring med Volite (Les mer her)

20% rabatt på følgende behandlinger som bookes i dag:

 • Botox
 • Fillere
  Les mer om våre medisinske behandlinger her

NB! Det kommer opp et kommentarfelt helt på slutten før du bekrefter bookingen. For å få rabatten må du huske å oppgi koden som kommentar til behandlingen.
Bruk kodeordet `Hurra´ ved bestilling.

Du kan booke flere behandlinger, men vi har et begrenset antall tilgjengelige timer og tar derfor forbehold om at vi kan bli fullbooket. 

Dersom du allerede har booket en time hos oss får vi dessverre ikke endret denne til å gjelde kampanjen, men du kan selvsagt booke en behandling til idag med rabatt. :)

Minner om 24 timers avbestillingsfrist på samtlige behandlinger. 

Ved spørsmål eller hjelp til booking kan du ringe oss på 47355025 eller sende mail til post@klinikkv.no. Vi vil hjelpe deg så godt vi kan, men ber samtidig om forståelse for at dagen i dag er veldig travel :)

Bursdagsklemmer fra Team V

 

Comment

Dermapen

Comment

Dermapen

- En ny generasjons behandling med fantastiske resultater.

Hva er Dermapen?
- Dermapen er en medisinsk klassifisert microneedling behandling som brukes i behandling av autorisertere sykepleiere og leger. 
En prosedyre som stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv, og som dermed danner en yngre, friskere og glattere hud. Dermapen penetrerer huden ca 90 ganger per sekund, og har en justerbar nåldybde fra 0,25 mm til 2,5 mm, avhengig av området som skal behandles.
Det er klinisk beviste resultater på rynker, fine linjer, arr, strekkmerker, keloider, og forbedrer skadet og brent hud og har en oppstrammende effekt på huden.
Behandlingsmetoden kan brukes i kombinasjon med Environ TCA pensling for å øke effekten.

dermapen-micro-needling-skin-therapy-in-abu-dhabi-1-in-al-maqta-5ad59b7190342_slider.jpeg

Effekten skjer gradvis etter hver behandling. 3-5 behandlinger gir vanligvis de beste resultatene. Behandlingen kan gjentas hver 4-6. Uke.
Etter behandlingen vil huden være lett til medium rød (solbrentrød). Dette vil forsvinne i løpet av første døgn, og du kan bruke make-up etter et døgn. Huden kan oppleves som stram og tørr, og flassing kan forekomme etter 4-5 dager. Du bør bruke solfaktor og skal unngå soling en periode etter behandlingen.
Dermapen er fantastisk til behandling av slapp hud på hals og solskadet hud på bryst/decollète.

Behandling av aknearr utført av Ida, Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Behandling av aknearr utført av Ida, Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

 

 

 

Behandlingen hjelper mot:
• Slapp og eldet hud
• Pigmenteringer
• Aknearr
• Misfargede arr (f.eks. etter akne, kirurgi og brannskader)
• Jevner og myker opp strekkmerker
• Rynker og fine linjer, også rundt munn og øyne
• Forminske store porer
• Oppstramming av huden, hudforbedring
• Gir ny glødende hudoverflate

Denne behandlingen skal ikke tas av de med:
• Pågående akne eller betennelse i huden
• Eksem
• Akne rosacea/dermatitis
• Gravide/ammende
• Allergi mot kirurgisk stål
• Hudkreft

Comment

Hudforbedring med Juvéderm VOLITE

Comment

Hudforbedring med Juvéderm VOLITE

170616_juvederm1-1.jpg

Mange har et ønske om en finere hud. En hud med mindre porer, mindre rødhet og en jevnere hudstruktur. Det ønskes en sunnere hud og med fordel slippe å bruke make-up for dekke over rødhet eller ujevnheter. Andre synes de har en slapp og sliten hud og lurer på hva som kan gjøre for å få mer liv til ansiktet igjen.

Nøkkelen til en bedre hudstruktur ligger i å tilføre mer av den allerede har.
Ved hjelp av Juvéderm Volite injiseres en lettflytende hyaluronsyre ytterst i huden for tilføre fukt og elastitet. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden, men forsvinner med årene og gjør hudkvaliteten dårligere. Når det tilføres hyaluronsyre fra Juvéderm blander den seg med øvrig væske i huden for å tilføre fuktighet, gi spenst og glatte ut fine linjer. Hyaluronsyre som injiseres i huden kan stimulere kollagenproduksjonen og har dokumentert positiv effekt på hudkvaliteten. Med den nye teknologien til Juvéderm trenger du bare én behandling på 2-3ml – og effekten varer i opp til 9 måneder. 

VOLITE kan anvendes på ansikt, hals, decolletage og hender.

VOLITE kan anvendes på ansikt, hals, decolletage og hender.

God hudkvalitet, hva er det?


Å ha en pen hud av god kvalitet er ikke bare viktig i forhold til å forebygge for celleskader. En glatt og glødene er fint å se på og viktig for å føle seg vel, men det kan også fortelle deg noe om din livsstil og helse. God hudkvalitet signaliserer derfor til omverdenen at du er frisk og at du tar vare på kroppen din.
Søvn, kosthold og sykdom er noe kan påvirke din hudkvalitet. Ytre faktorer som luftforurensing, klima, alder og genetikk vil også påvirke din hudkvalitet.

Forskning utført av helsepersonell viser at det er først og fremst tre elementer som forbindes med en god hud:

Hudens overflate – at huden har jevn struktur, er mettet med fuktighet og uten fine linjer.
Elastitet – at huden er fast og elastisk
Farge – at huden ikke har pigmentforandringer eller rødhet.

Dokumentasjon på effekt med VOLITE
I et studie gjort av Allergan Medical Institute, ble 131 pasienter behandlet med VOLITE. Her opplevde pasientene merkbare resultater, herunder:

·       Over 96% av pasientene opplevde bløtere hud

·       Over 89% av pasientene opplevde færre fine linjer

·       Over 91% av pasientene var mer enn tilfredse med deres hud etter behandling

·       0% av pasientene opplevde alvorlige bivirkninger

” Everyone will notice. No one will know.”  -Juvéderm

” Everyone will notice. No one will know.”
-Juvéderm

Comment

NIACTIL ADVANCED PRO

Comment

NIACTIL ADVANCED PRO

Denne sommeren har vi fått inn hele tre fantastiske nyheter fra Elixir Cosmeceuticals og de har allerede rukket å bli store favoritter.

 

NIACTIL ADVANCED PRO

image002.jpg

Niactil Advanced Pro er en videreutvikling av produktet Niactil 4%, men med andre aktive virkestoffer. Krem-gelen inneholder syren (PHA) som gir en lett peeling, fremmer en bedre fuktig- het og gir en mer finporet og glattere hudtone.

Produktet er aktivt, men snill på huden og reduserer rødhet, tørr hud, fine linjer og ujevn hudtone. Demper inflammasjoner som reduserer utbrudd av Rosacea, psoriasis og melasma. Den fungerer som en antioksidant og vil derfor ikke gjøre huden så sol-sensitiv som andre syrer.

Virkestoff

Gluconolaktone er en Polyhydroxy syre (PHA) 10% som styrker hudbarrieren ved å tiltrekke seg mer fukt og fremmer bedre fuktighet. Den stimulerer også collagen og elastin produksjon og fremmer en hudfornyelse. Studier viser etter 6 uker daglig bruk får man en glattere og jevnere hudtone.

Niacinamide 4% Jevner ut pigment ved å redusere produksjon av fargestoff til keratinocytter og demper inflammasjoner. Den virker talgregulerende og binder fukt.

Salisylsyre 0,5% demper inflammasjoner og regulerer talg. Er trykt å bruke for alle i lav konsentrasjon.

Anbefalt bruk

Kan brukes morgen og kveld som serum eller som krem.  De som har tørrere hudtilstand bør bruke produktet som serum med en dagkrem over med spf og med en fuktighet over på kvelden.

Hva gjør dette produktet unikt?

Den inneholder virkestoffet PHA som er veldig skånsom og lite irriterende på huden. Den fungerer som en antioksidant og peeling på samme tid og vil derfor ikke gjøre huden så sol-sensitiv som andre syrer.

PHA syren styrker hudbarrieren ved å tiltrekke seg mer fukt og fremmer bedre fuktighet. Den stimulerer også collagen produksjon og studier viser at etter 6 uker daglig bruk får man en  glattere hud med finere linjer.

Jevner ut pigment ved å redusere produksjon av fargestoff til keratinocytter og ved å fjerne døde hudceller. Demper inflammasjoner som reduserer utbrudd av Rosacea, phoriasis og melasma

Beskytter mot DNA skader og nøytraliserer frie radikaler. Motvirker at metaller oksiderer som reduserer betennelser og misfarging i huden

Oppsummert:

 • Reduserer finene linjer og rynker
 • Reduserer opphopninger av pigment
 • Fremmer cellefornyelse og fjerner døde hudceller
 • Reduserer store porer og grov hud
 • Fremmer bedre fuktighet og styrker hudbarrierern
 • Reduserer rødheter og betennelser
 • Beskytter mot UV skader

 

pris kr 980,-

 

 

 

Comment

ACTICLEAR EVENTONE SERUM

Comment

ACTICLEAR EVENTONE SERUM

Denne sommeren har vi fått inn hele tre fantastiske nyheter fra Elixir Cosmeceuticals og de har allerede rukket å bli store favoritter.

 

ACTICLEAR EVENTONE SERUM

Bildefil_for_nett_acticlear_even_tone.jpg

Mange sliter med fregner, alderdomsfekker, ujevn hudfarge eller melasma etter graviditet og bruk av p-piller. Acticlear eventone serum gir en jevn fordeling av pigment (melanin) i huden. Kojic har en blekende effekt på mørke flekker (hyperpigmentering) og misfarging i huden. Serumet har en høy konsentrasjon av antioksidanter og beskytter mot frie radikaler og UV stråler.

Virkestoff

Kojic syre 3% blokker enzymet tyrosinase og har en blekende effekt og gir huden en jevnere farge.

Boerhavia Diffusa root ekstrakt 3% er en plante som blir brukt i India som Ayurveda medisin og virker regulerende på melanocytter som produserer pigment.

Arbutin 3% er et derivat fra hydroquinone som blir sett på som «gold standard» innen hudbleking hos hudleger. Virkestoffet blokkerer tyosinase og reduserer pigment i huden

L -askorbinsyre eller vitamin C-vitamin er ko-faktor til mange enzymer og forhindrer melanocytter ( pigment) i å hope seg opp. Den nøytraliserer fri radikaler og reduserer inflammasjoner som kan fremme oksidativ stress ved at metaller oksiderer.

Anbefalt bruk

Brukes som serum under solbeskyttelse på dagen eller på kvelden under et natt produkt. Begynn med en gang om dagen og kan etter hvert brukes morgen og kveld. Anbefaler å bruke i kombinasjon med Elixir pads for bedre og raskere effekt.

 

Pris 1049,-

Comment

ACTICLEAR FOAM CLEANSER

Comment

ACTICLEAR FOAM CLEANSER

Denne sommeren har vi fått inn hele tre fantastiske nyheter fra Elixir Cosmeceuticals og de har allerede rukket å bli store favoritter.

 

ACTICLEAR FOAM CLEANSER

Bildefil_for_nett_acticlear_foam.jpg

Acticlear Foam Cleanser inneholder 3% mandelsyre og 5% glukonolaktone som fjerner døde hudceller og gir en lett eksfoliering. I tillegg inneholder den betaine/trimethylglycine som er et fettoppløsende rensemiddel.

Produktet vil være godt egnet for fet og sensitiv hud, akne/urenheter, fet hud med rosacea/akne. Den vil også kunne brukes for å forsterke effekten av andre behandlinger som Acticlear, Niactil, EvenTone og Retinext siden det fremmer en lett cellefornyelse.

Den er også super som kroppsvask mot urenheter på bryst, rygg og keratosis pilaris på bakside av overarmer.

Virkestoff:

Gluconolactone er en PHA syre som fjerner døde hudceller, virke antiinflammatorisk og fuktighrtsgivende.

Mandelsyre er en fruktsyre som fjerner døde hudceller som tetter porer og i tillegg eksfolierer porelinningen og tømmer porene for talg. Den virker også antibakteriell og antiinflammatorisk.

Betaine/trimethyglycine gir en mild men god avfettende effekt uten å virke for uttørrende. Den brukes også på sårbehandling for å rense uten å irritere og er derfor egnet for sensitiv hud

Anbefalt bruk

Den egner seg for en kombinasjons/fet og uren hud. Kan også brukes for å fremme en mer aktiv eksfoliering før andre aktive anti aging produkter. Brukes morgen og kveld og emulgeres med vann.

 

Pris kr 410,-

Comment

Sunshine on my mind

Comment

Sunshine on my mind

Årets diggeste sommerkit kan bli ditt!
Ønsker du å vinne Dr. Schrammek sitt luksuriøse sommerkit? Vi deler ut to kit slik at du kan gi en sommergave til noen som fortjener det


✔Følg oss på Facebook eller Instagram: @klinikk_v
✔Lik bildet
✔Tagg en venn du ønsker å gi bort sommergaven til.

Den heldige vinneren trekkes 1. juli og annonseres på Instagram og på Facebook. Lykke til!!!

97F646B7-BEB3-4050-80F1-F73A871280C7.jpeg

Comment

anti age og leppefiller

Comment

anti age og leppefiller

I vår bransje gjelder det å holde seg faglig oppdatert. Det er en bransje som er i stor vekst, og med det dukker det opp nye behandlinger, metoder og teknikker.

Vi har vært på avansert leppekurs og tatt med oss mer kunnskap og nye teknikker inn i våre lokaler på Majorstuen!
- Denne gangen var hovedfokuset rettet mot aldrende og smale leppe.

 

T.o.m 31.07.18 får du 1ml filler til KUN 2490,- (ord.pris 3500,-)
Book online eller på `fixit´ appen, og bruk kodeordet ``Summerkiss´
Book her!

 

Hva skjer med leppene når vi eldes?
Når vi eldes mister leppene en del av sitt opprinnelige volum, på samme måte som andre områder av ansiktet vårt. Leppekanten blir mindre tydelig og kan flyte utover og amorbuen mister litt av spensten. Lengden fra nesen og ned til leppene blir lengre, leppene vender innover, blir smalere og strammere. Munnvikene trekker nedover og  `røykelinjer´ dukker opp, selv hos dem som aldri har røyket.
Det skjer mye i nedre del, rundt munnpartiet, når huden eldes. Huden blir tynnere, men også hele benstrukturen endrer seg.  Det kan derfor være nødvendig å behandle vevet rundt leppene, for å få et optimalt resultat.

Det mange ikke tenker på er at volumtapet kommer fra øvre del av ansiktet. Ved å behandle tap av volum som tinning, kinn og hakepartiet  vil dette redusere nasolabiale folder, åpne øynene og løfte overleppen.

Ved å behandle tinning og kinn vil ytterkantene av leppene få et løft og nasolabiale folder bli redusert.  Her det kun venstre side som er behandlet. 

Ved å behandle tinning og kinn vil ytterkantene av leppene få et løft og nasolabiale folder bli redusert.  Her det kun venstre side som er behandlet. 

For å få et optimalt resultat vil det være nødvendig med flere behandlinger over tid noe som  også vil gi filleren en bedre holdbarhet i vevet. Utgangspunkt du har vil påvirke resultatet og være avgjørende for behandlingsløpet. 

Bestille en medisinsk konsultasjon hos oss og du vil få informasjon og rådgiving om aktuelle behandlinger. Dine behov og forventinger blir vurdert i forhold til ulike behandlingsmuligheter. Din behandler vil i samråd med deg anbefale og skreddersy en behandling for å oppnå best mulig resultat. For oss er det viktig med et naturlig resultat.  Ved å gjenvinne tap av volum og struktur vil du oppleve små endringer som gjør en stor forskjell

 

Velkommen til oss!

 

Comment

Våre favoritt behandlinger om sommeren

Comment

Våre favoritt behandlinger om sommeren

Hos oss får du er bredt utvalg av og behandlinger,  og de fleste behandlingene er helt uproblematiske å benytte seg av i sommersolen. Men ikke alle behandlinger anbefales om du skal rett i solen.

Man bør utsette kurer med salongpenslinger til etter solsesongen.
– En behandling i løpet av sommeren er ok, men kurer med pensling 1–2 ganger i uka bør utsettes.

Vårt beste tips til deg i sommersolen er å bruke SPF, antioksidanter og ha solvett!

Overdriver du solingen og til og med blir brent, utsetter du huden for tidlige aldringstegn. Det er fordi solen bryter ned hudens kollagen. Ved langvarig soling vil du også bryte ned hudens egen forsvarsmekanisme slik at den blir mer disponert for urenheter, kviser og pigmentforandringer. Det verste er likevel at du har en betydelig høyere risiko for å utvikle hudkreft.

Under kan du lese mer om hvilke behandlinger vi anbefaler i sommer.

banner_inspira-med_1000x300_gb_140416-1024x306.jpg

Helene – Hudterapeut

Min favoritt behandling om sommeren er Inspira Med. Dette er fruktsyrer som man kan ta om sommeren. Bruker man høy faktor kan man raskt være ute i solen igjen uten at dette gjør skade. Syrene renser i dybde og overflate av huden, gir en unik sommerglød, jevner hudtonen, minsker porer og hjelper mot akne og pigmentering. Behandlingen passer alle, også de med sensitiv hud. Så enten du bare vil ha en fresh glød eller har problemområder du vil jobbe med, vil denne behandlingen passe for deg!

venus-imagen.jpg

 

Henriette – Tannlege

Venus Freeze strammer opp huden, redusere furer og rynker, samt fjerner overflødig fett. Behandlingen kan brukes over hele kroppen, og effekten oppnås ved at man øker temperaturen i huden med ca. 8-10 grader. Behandlingen passer perfekt dersom man ønsker en "quick-fix" før man skal på en stor happening, og har lyst til å føle seg ekstra fin. Ønsker man mer drastiske resultater som varer, anbefales en kur på 6-8 behandlinger.

last ned.jpeg

 

Ida – Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Sliter du med pigmenteringer og ønsker en forebyggende og reparerende boost før du skal ut i solen? Da anbefaler jeg Meline ID.
Meline ID er mesoterapi hvor de aktive ingrediensene injiseres i huden. Det skjer med små, lette stikk i hudens overflate. Kombinasjonen av ingrediensene skaper en kraftig antioksidant og antiinflammatorisk aktivitet. Dette vil både forebygge dannelse av pigment og reparere allerede eksisterende pigemntdannelse.

Denne kraftig antioksidant behandling gir en fin glød og boost og passer til de fleste hudtyper.

 

Meny og priser trykk her 

Minner om studentrabatt på alle behandlinger som utføres før kl 14.

 

xoxo Team V

Comment

NYHET I KLINIKKEN: MELINE - BEHANDLING FOR HYPERPIGMENTERING

1 Comment

NYHET I KLINIKKEN: MELINE - BEHANDLING FOR HYPERPIGMENTERING

 

Husker du i fjor sommer? Alle pigmentene som dukket opp, noen gamle, noen nye. De er kanskje lysere nå, men de kommer tilbake.
-Få en pigmentfri sommer med MeLine.

meline (1).jpg

Vi har lenge vært på jakt etter en medisinsk hudpleieserie som leverer gode resultater på pigmenteringer. Etter nøye vurdering og studering er vi glade og stolte over å kunne presentere vår nye hudpleieserie; Meline.

Behandling og bilder er utført av leverandør i Norge.

Behandling og bilder er utført av leverandør i Norge.

Bakgrunn:
Ekspertisen til Fernando Bouffard PhD, en internasjonal og anerkjent spesialist innen formulering av dermatologiske produkter og behandling av hyperpigmentering, kombinert med et fremragende team, har gitt MELINE-serien et bredt utvalg av produkter til behandling.

Om Meline:
Meline er den første spesialiserte serien som behandler alle kjente prosesser som fører til pigmenteringer. I tillegg inneholder produktene ingredienser som vil gi deg en strålende og sunn hudkvalitet. Pigmenteringene blekes og huden fornyer seg slik at du får en jevnere hudstruktur. Dettes sees  i form av mindre porer, jevnere hudtone og glødende hud.

Behandlingen omfatter peel i klinikk og hjemmeprodukter som skreddersys etter ditt behov. De fleste starter med hjemmeprogram i 4-6 uker før første behandling i klinikk. Programmet går over ca. 16 uker med 2-3 klinikkbehandlinger.
Etter endt kur er det  svært viktig å beskytte seg mot sol og bruke solkrem om en vil beholde et langvarig resultat.
For å vedlikeholde resultatet skal man fortsette å bruke nattproduktet 2-3 ganger i uken, samt hjemmemasken 1 gang i måneden.

Flassing og sensitivitet kan oppleves under behandling, men vil avta kort tid etter endt kur.

 

Priser:
Meline peel i klinikk kr 2500.-
Hjemmeprogram ca. Kr 5000,-

 

Ønsker du å behandle dine pigmenteringer?
Bestill en medisinsk konsultasjon hos Ida, Kosmetisk dermatologisk sykepleier. 

7b3eee_831d9a4bdc7a464d84a5131eb00858e1_mv2_d_2550_3300_s_4_2.png

1 Comment